Objektbild

Hedenströms Väg 13 - ACCEPTERAT PRIS, Saltsjö-Boo

Pris:

4 150 000 kr

/Accepterat pris

Månadsavgift 3 743 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. El och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - Saltsjö-Boo

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Boarea: 75 m2

ACCEPTERAT PRIS! Vänligen kontakta mäklaren för visning! Till denna lägenhet är tillträdet flexibelt. I samma sekund som jag kliver in i lägenheten slås jag av en känsla av hemtrevnad. Här bor en familj som trivs och har det bra. När jag pratar med säljarna bekräftar de min känsla, i denna lägenhet har de haft det underbart och här trivs de! Nu har två blivit fyra och trerummaren har blivit på gränsen till för liten så beslutet att flytta är taget. Lägenheten är perfekt planerad med avhängningsmöjligheter i hallen, stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Stort och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som är praktiskt och funktionellt. Familjen har relativt nyligen målat väggarna i en mysig blå färg (deco blue) som skapar en riktig hemtrevnadskänsla. En litet utrymme skiljer de sociala ytorna ifrån sovdelen med sina två sovrum. Det ena sovrummet, som idag används till barnrum, har ljusblåa väggar och här ryms både säng och skrivbord. Det andra sovrummet är lite större med plats för både dubbelsäng och skrivbord. I den rymliga klädkammaren hänger det skjortor och blusar i färgkombination och övriga kläder är snyggt ditlagda. I denna lägenhet finns, inte mindre än, två stora balkonger. Den ena med, utgång från master bedroom, har morgonsol och den andra, som nås via vardagsrummet, har eftermiddagssol. Söker du en lägenhet med nybyggnadskänsla, en lägenhet att bara flytta in i så kan detta vara lägenheten för dig!

Läs mer

Pris

4 150 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Malin Kidegren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-940 23 56

  malin.kidegren@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hedenströms Väg 13 - ACCEPTERAT PRIS till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Härlig och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter.

    Badrum

    Rymligt badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare, kommod, wc, badkar och handdukstork.

    Kök

    Härligt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. I köket finns kyl, frys, inbyggnads mikro, inbyggnads ugn, induktionshäll, fläkt, stor diskho och bänkskiva i laminat.

    Vardagsrum

    Lättmöblerat vardagsrum med målade väggar i mörkblått. Här finns gott om plats för både soffa matgrupp. Från vardagsrummet nås den ena balkongen.

    Klädkammare

    Stor och rymlig klädkammare med gott om förvaring.

    Sovrum 1

    Detta rum har ljusblåa väggar och fint ljusinsläpp. Passar utmärkt som kontor, barnrum eller gästrum.

    Sovrum 2

    Rogivande sovrum med plats för både dubbelsäng och annat sovrumsmöblemang. Från detta rum når man lägenhetens andra balkong med morgonsol. Här kan, med fördel, morgonkaffet avnjutas.

    Uteplats/Balkong

    Balkong 1: Utgång från vardagsrummet. Här kan man njuta av eftermiddagssolen. Balkong 2: Utgång från master bedroom. Denna balkong mäter 2 x 3 meter och har morgonsol.

    Bostad

    Boarea

    75m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    1 av 4 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    B1101

    Andel i föreningen

    1,3181%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Lägenheterna är anslutna till Zmarket.se där flera leverantörer erbjuder sina tjänster i fri konkurrens. Via bredbandsuttaget har du tillgång till mer än sju internet- och telefonleverantörer samt mer än 40 olika programpaket. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom kopplingskablar i lägenhetens IT-skåp.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Tollare 1:426

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2018-04-23
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns
    Rymlig möbelhiss.

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Grindstugeparken

    Föreningens organisationsnummer

    769629-8574

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    VÄRME/VENTILATION Ventilationssystemet är en modern FTX-typ. FTX är en mekanisk ventilation där värmen från den utventilerade inomhusluften tas tillvara för att på ett energibesparande sätt värma den nya luft som tillförs lägenheterna. Lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer och värms via dessa. EL Individuell mätning av förbrukning av el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och preliminärdebiterar varje lägenhet med månadsavgiften. Säljaren aviseras för betalning i efterskott för hela överlåtelsemånaden (sker med fem månaders släp). VATTEN Individuell mätning av förbrukning i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och preliminärdebiterar varje lägenhet med månadsavgiften.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    80 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2016-2017

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Lägenheterna upplåts med bostadsrätt och föreningen omfattar totalt 80 st lägenheter med en total boarea på 5 559 kvm. Föreningen disponerar 71 parkeringsplatser i garage.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar. Kontrollerat februari 2021. Föreningen har extra amorterat 1,2 milj i början av året samt börjar året med en avgiftsfri månad.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Då föreningens fastigheter är nyproducerade finns det ingen planerad renovering eller ombyggnad utan endast löpande underhåll.

    Gemensamma utrymmen

    Teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd och cykelrum. Cykelparkering med tak på innergården. Gästlägenhet finns och kostar 300 kr/dygn att hyra.

    Gårdsplats

    Innergården utformas som naturmark med plats för lek och gemensam samvaro.

    Parkering

    71 st platser finns att hyra för 1000 kr/mån. Har säljaren en parkeringsplats överlåts kontraktet på köparen om så önskas.

    Föreningens hemsida

    https://www.brfgrindstugeparken.se/

    Tollare

    Allmänt om området

    Tollare är en del Saltsjö-Boo. Här bor du mitt i vacker natur och skärgården. Här finns också möjligheter till härligt båtliv, skogspromenader, svampplockning och Tollares egna badplats samt badklippor. Björknäs IP ligger inte långt härifrån där du finner en hockeyrink, fotbollsplaner och diverse andra aktiviteter. Idag hittar du den närmaste livsmedelsbutiken "Nära Dej" tvärs över gatan men bara en kort bilresa bort finns Björknäs centrum med ICA butik och några andra småaffärer. I Orminge centrum som ligger ca 10 minuter bort med bil finns flertalet butiker såsom apotek, Systembolag, Coop, Willys samt vårdcentral och tandläkare. I Nacka Forum, som även det ligger ca 10 minuter bort, hittar du det mesta du kan tänkas behöva. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service. Tollare, som har anor från 1400-talet, kommer att bestå av cirka 1000 bostäder när området står klart under 2020. Längst nere vid Lännerstasundet ligger en vacker strandpromenad, bro över till Mårtens holme, båtplatser, gästbrygga, bad, "Restaurang Bruket" och "Kennys Gelato".

    Kommunikation

    Ca 500 meter ifrån bostaden finns busshållplats "Johannes Petri skola" där flertalet bussar trafikerar Slussen. Vissa går direkt och andra går via Orminge Centrum. Direktbuss 414 och 442 har en restid på ca 25 min till Slussen. På sikt kommer busslinje dras till Tollare Torg.

    Tjänster i området

    Tvärs över gatan finns en liten livsmedelsbutik för enklare inköp. Kortare bilresa till både Björknäs centrum och Orminge centrum där flertalet affärer finns.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hedenströms Väg 13 - ACCEPTERAT PRIS, Saltsjö-Boo

    Kommun: Nacka

    Område: Tollare

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 4 150 000 kr
    /Accepterat pris

    Månadsavgift: 3 743 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. El och varmvatten debiteras efter förbrukning.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-10

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Driftkostnad: 550 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 230 kr/månad

    Vatten & avlopp: 120 kr/månad

    Försäkring: 200 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 4 st

    Karta & område

    Nacka

     

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

    Läs mer

    Bobutiken i Nacka

    Hitta din mäklare i Nacka

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder