Objektbild

Gransätersgatan 3, NORRTÄLJE

Välskött & central 4;a i markplan med stor insynsskyddad uteplats!

Pris:

3 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 415 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättslägenhet - NORRTÄLJE

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 3  (Bekvämt boende i med egen ingång i markplan.) , hiss finns inte

Byggår: 2009-2010

Boarea: 86 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Gransätersgatan 3 och detta praktiska och trivsamma boende i hjärtat av Norrtälje! Bostaden ligger bekvämt i markplan, har egen ingång och en insynsskyddad uteplats. Bostadens välplanerade 86 kvm fördelar sig på tre sovrum, ett helkaklat duschrum, hall samt ett kök i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till den insynsskyddade uteplatsen. En rogivande oas där du kan koppla av och njuta av sol ifrån tre väderstreck. Uteplatsen består av träddäckad altan samt är delvis stenlagd med praktisk och vacker avskiljande kantsten mot rabatten. Rabatten förgyller trädgården med perenna buskar och jorden är täck av dekorsten vilket gör det både lättskött samtidigt som det ger ett vackert helhetsintryck. På den trädäckade delen finner du Pergolan. En naturligt inbjudande social plats där det stora sällskapet kan samlas för att tillsammans avnjuta en god middag i kvällssolen. Till bostaden finns två förrådsutrymmen. En fristående förrådsbyggnad (isolerad) i anslutning till bostadens entré samt ett på Bältartorpsgatan 22. Här bor du med ca 5-10 minuters promenadavstånd till all service i Norrtälje centrum samt till busstationen där bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen avgår. Förskolor och skolor i alla åldrar finns också på nära avstånd. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på. Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Elina Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-912 91 22

  elina.eriksson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Bostadens välkomnande hall öppnar upp med generösa, ljusa och luftiga kvadratmetrar. Rummets vackra stående vitmålade panel och den dekorativa platsbyggda hylla ger hallen en hemtrevlig känsla. Här finns gott om ytor för förvaringsmöbler och ett flertal möjliga platser att hänga av sig ytterkläder på. På golvet ett tåligt och slitstarkt ljusgrått klinkergolv med golvvärme.

   Kök

   Detta inbjudande och väl genomtänkta kök bjuder på ett stort härligt ljusinsläpp som ger rummet ett naturligt flödande ljus och en härlig känsla av rymd. Här finns gott om plats för många kockar, gäster och trevligt umgänge. I detta kök kan du njuta av alla finesser ett modernt och snyggt kök kan tänkas erbjuda i form av två stora kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Bakom de gräddvita skåpluckorna och i lådorna finns gott om plats för förvaring. Ovanför den generösa arbetsbänken av trä syns vitmålad pärlspont och vitt kakel i gräddvit nyans. I köket finns även plats för 4-6 middagsgäster. Ljus ekparkett på golvet.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet ger både ger en mysig ombonad känsla samtidigt som det ger ett stort och luftigt intryck. Tack vare vardagsrummets stora fönsterpartier i hela två väderstreck kan det härliga ljuset strömma in obehindrat. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, ytterligare möblemang och naturligtvis stora trevliga sällskap som njutningsfullt kan slå sig ner och umgås tillsammans. Genom altandörren har du även en utgång till den lummigt gröna uteplatsen i sydvästläge med härlig dags- och kvällssol.

   Sovrum 1

   Husets behagliga mastersovrum erbjuder ett ljusinsläpp ifrån öster och gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möbel. För alla kläd- väsk- och sko- fantaster erbjuds i detta sovrum strålande förvaringsmöjligheter i rummets långa och generösa garderobsvägg med delvis spegeldörr. Ljust målade väggar och vackert 2-stavig ekparkett.

   Sovrum 2

   Trevligt och lättmöblerat sovrum med ljusinsläpp från väster. Här finns plats för säng, skrivbord och t.ex. en fåtölj. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i rummets garderob. Ljust målade väggar och vackert 2-stavig ekparkett.

   Sovrum 3

   Bostadens tredje sovrum går med fördel att nyttjas som kontor eller hobbyrum, allt beroende på livets skiftande behov. Något problem angående förvaring kommer det inte att bli då rummet bjuder på en hel lång vägg fylld med generösa garderober med delvis förstorande och praktisk spegeldörr. Ljust målade väggar och vackert 2-stavig ekparkett.

   Duschrum

   Rymligt och generöst helkaklat duschrum med golvvärme, handfat, vit handfatskommod och vägghängt badrumsskåp med spegeldörr. I hörnet finner vi en stor och inbjudande duschhörna med praktiska vikbara dörrar av glas. Detta trevliga duschrum är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare och gott om skåp och hyllor för praktisk förvaring. Snövita väggar av skinande kakel med dekorativ kakelbård och på golvet ett sandfärgat golv av klinker.

   Uteplats/Balkong

   Från vardagsrummet tar du dig ut till den insynsskyddade uteplatsen. En rogivande oas där du kan koppla av och njuta av sol ifrån tre väderstreck. Uteplatsen består av trädäckad altan samt är delvis stenlagd med praktisk och vacker avskiljande kantsten mot rabatten. Rabatten förgyller trädgården med perenna buskar och jorden är täck av dekorsten vilket gör det både lättskött samtidigt som det ger ett vackert helhetsintryck. På den träddäckade delen finner du Pergolan. En naturligt inbjudande social plats där det stora sällskapet kan samlas för att tillsammans avnjuta en god middag i kvällssolen. Till bostaden hör även ett fristående förråd som ligger bekvämt i anslutning till entrén.

   Bostad

   Boarea

   86m2

   Våning

   1 av 3  (Bekvämt boende i med egen ingång i markplan.) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   15

   Andel i föreningen

   0,03885%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Renoveringar

   2010 - Plantering av tujahäck, byggnation av trädäck och grindstolpar. 2012 - Flytt av grindstolpar. - Gjutning av låg betongmur på berget. - Plattsättning, mur mot rabatter. - Byggnation av isolerat förråd. - Trädgårdsbelysning med LED-lampor, styrs via skymningsrelä. 2013 - Skyddstak under grannens balkong, grind. 2014 - Byggnation pergola. 2018 - Byte av inredning & handfat i badrum. 2010-2020 - Komplettering av garderober.

   TV och internet

   TV och fiber och IP-telefoni via Telia. Obligatorisk kostnad om 300 kr/mån.

   Övriga utrymmen

   Till bostaden finns två förrådsutrymmen. En fristående förrådsbyggnad (isolerad) i anslutning till bostadens entré samt ett på Bältartorpsgatan 22.

   Byggnad

   Byggår

   2009-2010

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Fönster

   3-glas isolerfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bältartorps Gård

   Föreningens organisationsnummer

   769618-4113

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   26 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Bältartorp innehar 26 bostadsrätter. Föreningen består av 8 hus från 2008-2009 med en lägenhet på varje plan samt 1 befintligt hus (Wasagården) som är en äldre byggnad och innehåller 2 lägenheter. Källarförråd finns till varje lägenhet. Gästrum med våningssäng, bastu och toalett med dusch finns för föreningens medlemmar, kostar 75 kr/dygn.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: - Byte av en bergvärmepump sommaren 2020 - Energideklaration planeras till hösten 2020 - Fasadmålning 2021 (ett eller två hus, ej alla hus samtidigt).

   Gemensamma utrymmen

   Gästrum med våningssäng finns för föreningens medlemmar. Här finns även bastu och toalett med dusch.

   Parkering

   Till föreningen finns 32 parkeringsplatser utomhus på föreningens mark. Dessa kostar 400 kr/mån med elstolpe och 300 kr/mån utan el. Det tillhör en parkeringsplats till varje lägenhet.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gransätersgatan 3, NORRTÄLJE

   Kommun: Norrtälje

   Område: Norrtälje stad - Gransäter

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 415 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 895 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 403 kr/månad

   Försäkring: 192 kr/månad

   Övrigt: 300 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: - Föreningen har ett elabonnemang gemensamt för alla medlemmar. Kostnadsfördelning sker efter andelstal. - Övrigt står för Kabel-tv/bredband.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Norrtälje - Roslagen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Brogatan 7 i Norrtälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Roslagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrtälje - Roslagen

   Hitta din mäklare i Norrtälje - Roslagen

   Liknande bostäder