Knutbyvägen 25, hiss finns, Norrtälje

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 19 Jun 17:30 - 18:00

   Öppen visning men anmäl Er gärna

   Anmäl till visning

   Adress

   Knutbyvägen 25, hiss finns - Norrtälje

   Kommun

   Norrtälje

   Typ

   Flerbostadshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1984 - 1985

   Boarea

   72m2

   Våning

   3 av 3 (Högst upp i huset, 2 trappor) , Hiss finns

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Norrtälje stad - Öster Knutby

   Avgift

   4 144 kr/mån

   Inkl värme, vatten, tvättstuga, förråd, satelit Tv

   Inga planerade avgiftshöjningar.

   Utgångspris

   1 695 000 kr

   23 542 kr/m2

   Vill du bo i ett välskött område med lummiga gårdar och låghus med hiss och gångavstånd till centrum

   Denna mycket attraktiva och väldisponerade 3:a på 72 kvm, högst upp i huset på tredje våningen med hiss har fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Duschrum med fräscht materialval, två stora sovrum, trivsamt kök med matplats vid fönster i anslutning till vardagsrum. Balkongen ligger i söderläge under tak och med plats för utemöbler. Bra med förvaring såsom klädkammare och många garderober. Det stora källarförrådet ligger lättillgängligt med hissen och intill det finns cykelrummet med utgång till gård. Tvättstugan och barnvagnsförrådet finns i entréplan. En bostadsrättsförening med god ekonomi. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område blandat med villor, nära naturen med blomstrande gårdar och vackra promenad/motionsstråk samtidigt som det är gångavstånd till Knutby torg och centrala Norrtälje där den mesta servicen och bussterminalen till Stockholm finns. Närhet till förskolor, skolor och busskommunikation. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-06-19 17:30:00 2019-06-19 18:00:00 40 Bostadsvisning Knutbyvägen 25, hiss finns, Norrtälje 59,76652863, 18,70629661 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   KAPPRUM / HALL

   Rymlig, möblerbar och välkomnande kapprum med kapphänge. Ljus strukturtapet och mönstrad brun/beige golvmatta. Ingång till duschrum och det större sovrummet.

   DUSCHRUM

   Mycket fräscht duschrum renoverat 2008 av fackman enligt tidigare ägare. Svart mindre klinker på golvet som löper upp i stapel i duschhörnan. Stor duschrosett och svängbara glasdörrar. Vitt liggande kakel på väggarna. Vitt badrumskåp med spotbelysning, hyllor, skåpförvaring och spegel. Handfat med underskåp och lådor i vitt. Handdukstork och tvättmaskin.

   SOVRUM

   Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Fyra garderober och ett linneskåp. Fönster i västerläge. Beige melerad golvmatta och ljus tapet.

   KÖK

   Kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Skåpinredning i vitt och vitt kakel ovan den vita arbets- och rostfria diskbänken. Diskmaskin, spis med häll, spisfläkt, frysskåp från 2011 och kylskåp.

   MATPLATS

   Rymlig matplats vid fönster i anslutning till vardagsrummet. Ekparkettgolv och väggar i två kulörer. Utgång till balkong.

   VARDAGSRUM

   Ljust fint vardagsrum med fönster i hörna mot två olika väderstreck. Lättmöblerat. Ekparkettgolv samt väggar i två olika kulörer.

   SOVRUM 2

   Ingång från matplats. Även detta sovrum känns stort och har en klädkammare. Ljus tapet och beige melerad golvmatta.

   BALKONG

   En ljuvlig balkong i söderläge under tak. Här finns trallplattor på golvet och rymmer trädgårds bord och stolar.

   Övriga utrymmen

   Soprum för källsortering finns mellan 25:an och 37:an. Varje höst ordnas grovsophämtning. Det finns en föreningslokal och bastu att hyra. Här finns även en nyanlagd boulebana.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1984-1986

   Uppvärmning

   Värmepumpar

   TV

   TV-KANALER Föreningen har avtal med Telia för leverans av analog kabel-TV. Varje hushåll betalar 59 kr/månad för det analoga utbudet ( är inräknat i angiven månadsavgift). Det finns även en antenn uppsatt på området för mottagning av digital-TV genom antennuttaget. (Gäller även radio) Det går, utan extra kostnad, att ta in de fria TV-kanalerna digitalt. De fria TV-kanalerna som du kan ta emot och titta på utan extra kostnad är SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland (samt TV4 Fakta). De fria kanalerna kräver inget programkort och kostar inget extra. Om du har en äldre TV-mottagare kan du dock behöva komplettera med en digital TV-box för att kunna se på marksänd digital-TV. Det går också att beställa egna kanalpaket från Boxer. Varje hushåll bestämmer själva om ni vill beställa och vad ni vill beställa. Föreningen har skrivit avtal med Boxer för att ni som medlemmar bl.a. ska få förmånligare priser (bättre priser på abonnemang). Se mer på Boxer.se (Tel. 0771 21 10 00) Telias kanaler: Frekvenstabell digitala kanaler. Välj Norrtälje Södra Bergen på Terecoms sida.

   Bredband

   Fiber finns tillgängligt i alla lägenheter. Ni som vill använda tjänster via fiber beställer det ni önskar genom ip-only.se.

   TV & bredband

   Fiber finns tillgängligt i alla lägenheter. Ni som vill använda tjänster via fiber beställer det ni önskar genom Ip-only.se.TV-KANALER Föreningen har avtal med Telia för leverans av analog kabel-TV. Varje hushåll betalar 59 kr/månad för det analoga utbudet ( är inräknat i angiven månadsavgift). Det finns även en antenn uppsatt på området för mottagning av digital-TV genom antennuttaget. (Gäller även radio) Det går, utan extra kostnad, att ta in de fria TV-kanalerna digitalt. De fria TV-kanalerna som du kan ta emot och titta på utan extra kostnad är SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland (samt TV4 Fakta). De fria kanalerna kräver inget programkort och kostar inget extra. Om du har en äldre TV-mottagare kan du dock behöva komplettera med en digital TV-box för att kunna se på marksänd digital-TV. Det går också att beställa egna kanalpaket från Boxer. Varje hushåll bestämmer själva om ni vill beställa och vad ni vill beställa. Föreningen har skrivit avtal med Boxer för att ni som medlemmar bl.a. ska få förmånligare priser (bättre priser på abonnemang). Se mer på Boxer.se (Tel. 0771 21 10 00) Telias kanaler: Frekvenstabell digitala kanaler. Välj Norrtälje Södra Bergen på Terecoms sida.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig balkong under tak i söderläge.

   Möjligt tillträde

   Efter överenskommelse

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   375 kr/månad

   Försäkring:

   125 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Total driftkostnad:

   375 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   0,6329%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-10

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1984 - 1985

   Uppvärmningssystem:

   Värmepumpar

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Höken 3

   Lägenhetsnummer:

   531

   Antal lägenheter:

   149

   Byggår:

   1984 - 1985

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen Höken 3, Knutbyvägen 15 - 53, uppfördes under tiden 1984-1985. I föreningen finns punkthus med hiss och låghus där varje lägenhet har egen ingång. Punkthusen är i tre våningar och låghusen två våningar. I punkthusen finns det 2:or, 3:or och 4:or och i låghusen finns det 2:or och 3:or. Totalt finns det 149 st lägenheter.   Gjorda renoveringar:

   Planerade renoveringar 2019: Målning/renovering av uteplatser 37-43 samt 44-51 Ombyggnad av lekplats Ny belysning i trapphusen Trädräcket mot parkeringen ska bytas ut till en Tujahäck Gjorda renoveringar: -Föreningsgårdens kök har renoverats 2018 - Nytt bastuaggregat i föreningsgården 2018 - Fiber installerat av IP-Only 2017 - Utbyte av fönster 2015 - Renovering av ytterväggar på garagen 2015 - Målning och lagning av väggar i höghusen 2014 - Utbyte av torkrumsanläggning i grovtvättstugan 2014   TV/Internet:

   Fiber finns tillgängligt i alla lägenheter. Ni som vill använda tjänster via fiber beställer det ni önskar genom Ip-only.se.TV-KANALER Föreningen har avtal med Telia för leverans av analog kabel-TV. Varje hushåll betalar 59 kr/månad för det analoga utbudet ( är inräknat i angiven månadsavgift). Det finns även en antenn uppsatt på området för mottagning av digital-TV genom antennuttaget. (Gäller även radio) Det går, utan extra kostnad, att ta in de fria TV-kanalerna digitalt. De fria TV-kanalerna som du kan ta emot och titta på utan extra kostnad är SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland (samt TV4 Fakta). De fria kanalerna kräver inget programkort och kostar inget extra. Om du har en äldre TV-mottagare kan du dock behöva komplettera med en digital TV-box för att kunna se på marksänd digital-TV. Det går också att beställa egna kanalpaket från Boxer. Varje hushåll bestämmer själva om ni vill beställa och vad ni vill beställa. Föreningen har skrivit avtal med Boxer för att ni som medlemmar bl.a. ska få förmånligare priser (bättre priser på abonnemang). Se mer på Boxer.se (Tel. 0771 21 10 00) Telias kanaler: Frekvenstabell digitala kanaler. Välj Norrtälje Södra Bergen på Terecoms sida.   Parkering:

   74 garageplatser 79 parkeringsplatser 8 gästparkeringsplatser   Gemensamma utrymmen:

   Föreningslokal, bastu, grovtvättstuga, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.   Annat:

   Om det till lägenheten hör markiser, trätrall på uteplats eller privata planteringar är detta medlems ansvar. Lösspringande katter tillåts ej.


   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor