Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Stockholmsvägen 27A, Norrtälje

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 24 Mar 14:30 - 15:00

   Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

   Anmäl till visning

   Adress

   Stockholmsvägen 27A - Norrtälje

   Kommun

   Norrtälje

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1950-1952

   Boarea

   59,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 3 (En halv trappa. ) , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Norrtälje stad - Grossgärdet

   Avgift

   2 361 kr/mån

   I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.

   Utgångspris

   1 595 000 kr

   26 807 kr/m2

   Ljus och yteffektiv lägenhet på 2 rok med eldstad & balkong i söderläge!

   Välkommen till Stockholmsvägen 27A och denna ljusa och yteffektiva lägenhet om 2 rum och kök. Lägenhetens 59,5 kvm erbjuder dig ett rymligt sovrum, ett praktiskt kök med matplats för ca 4 personer, duschrum med tvättmaskin, ett ljust vardagsrum med eldstad och med utgång till en balkong som ligger i ett härligt sydvästläge. Här bor du i ett bra läge med närhet till centrum, matbutiker, restauranger, cafeer och fina naturområden. Från Norrtälje finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Stockholm. Busshållplatsen ligger ca 100 meter från huset. Buss från Norrtälje till Stockholm tar ca 60 minuter och med bil åker du till Stockholm på ca 40 minuter. Denna bostadsrättsförening har en mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-03-24 14:30:00 2019-03-24 15:00:00 40 Bostadsvisning Stockholmsvägen 27A, Norrtälje 59,7534890511031, 18,6941009766451 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster samt förvaring i form av två garderober i full höjd. Vitmålade väggar samt ett ljust laminatgolv.

   Kök

   Ett trevligt kök med ett härligt ljusinsläpp och med matplats för ca 4 personer. Köket har träfärgade skåpluckor, vitrinskåp med delvis frostat glas, bänkskiva i trä samt terrakottafärgat kakel ovan bänk. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, ugn, spis, samt diskmaskin. Laminatgolv och vitmålade väggar.

   Sovrum

   Ett luftigt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Laminatgolv, målade väggar i vitt samt en mönstrad fondtapet i grått och svart.

   Vardagsrum

   Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och sällskapsbord. Från vardagsrummet tar du dig även ut till balkongen som ligger i ett härligt söderläge och erbjuder sol stora delar av dagen! I vardagsrummet finner du även en eldstad som höjer mysfaktorn samt värmer skönt under årets lite kyligare dagar. Vacker fiskbensparkett i original, målade väggar i vitt samt två tapetserade väggar i skimrande guld och mörkgrått.

   Duschrum

   Duschrum med kaklade väggar i ljusblått och en blåmelerad våtrumsmatta på golv. Duschrummet är utrustat med wc, spegelskåp, handfat med kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

   Övriga utrymmen

   Tvättstuga: En trappa ner i samma port som denna bostadsrätt. Förråd: Förrådet är på ca. 4 kvm. Förrådet ligger en trappa ner i samma port som denna bostadsrätt. Cyklar, barnvagnar etc: En trappa ner i samma port som denna bostadsrätt. Sopor: Sopor slängar man i sopnedkast precis innanför entrén.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1950-1952

   Ägarens renoveringar: Vardagsrum 2010: Ny fondtapet med mönster på två av väggarna. Badrum 2016: Nytt kommodpaket med handfat, blandare och skåp. 2018: Ny duschblandare. 2018: Ny tvättmaskin. 2019: Ny WC stol.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   TV via Serverado. I avgiften ingår Serverados grundutbud. http://www.serverado.se/

   Bredband

   Telia öppen fiber.

   Uteplats/Balkong

   Balkong mot innergård i sydvästligt läge.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   430 kr/månad

   Försäkring:

   130 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   430 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   1,37196%

   Andel av årsavgift:

   1,37477%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-06

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1950-1952

   Fönster:

   1+1 kopplade i bågar

   Ventilation:

   Självdragsventilation

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Ägarens renoveringar: Vardagsrum 2010: Ny fondtapet med mönster på två av väggarna. Badrum 2016: Nytt kommodpaket med handfat, blandare och skåp. 2018: Ny duschblandare. 2018: Ny tvättmaskin. 2019: Ny WC stol.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Roden

   Lägenhetsnummer:

   3

   Antal lägenheter:

   70

   Byggår:

   1950-1952

   Antal lokaler:

   6

   Allmänt om föreningen:

   I föreningen finns 70 st lägenheter som upplåtes med bostadsrätt samt 6 st lokaler som hyrs ut. Lägenhetsfördelning: 1 rok: 10 st. 2 rok: 39 st. 3 rok: 15 st. 4 rok: 5 st. 5 rok: 1 st.   Gjorda renoveringar:

   Utförda större renoveringar av föreningen: 1990: Tak. 1999: Stambyte. 2001: Fasadrenovering och balkongrenovering. 2005-06: Ny elcentral. 2007: Säkerhetsdörrar installerade. 2014: Målning balkongräcken och fönster 2014. 2014-15: Två tvättmaskiner har installerats i två separata tvättstugor, besiktning av öppna spisar, radonmätning, renovering av fasad (hus 25) samt byte av switchar. 2015: Besiktning av rökkanaler i 4 kvarvarande öppna spisar, spolning av stammar, byte av armaturer och gamla elkablar i trapphus. Sensorstyrda LED-lampor installeras, Montering av takbrygga, rep. av trappor fasader och grundmurar, sanering av kvicksilver i källarbelysningens trappautomatik samt radonmätning klar. 2016: Lagning av skorsten i 29 A, ny radonmätning. 2017: Iordningställande av grillplats utanför 25C, asbestsanering lokal, renovering lokal (fd. djurkliniken), dränering av husgrund (25:an), renovering. av lokal, utbyte av gamla elkablar i källarutrymmen och uthyrningslokaler. 2018: Byte värmeväxlare till fjärrvärmesystemet. Kommande renoveringar: 2018-2020: Radonsanering, beroende på vilken lösning föreningen väljer. 2019: Föreningen planerar införa källsortering under våren/sommaren.   TV/Internet:

   Kabel-tv via Serverado. Fiber via Telia.   Parkering:

   Bilplats 1: Garage . Avgift 375 kr/mån, har separat kö. Bilplats 2: P-plats . Avgift 84 kr/mån, har separat kö. Totalt finns 12 parkeringsplatser och 12 garage som tillhör föreningen. Enligt bostadsrättsföreningens gällande turordningsregler tilldelas p-platsen den intresserade medlem som tillhört föreningen längst. Lediga parkeringar/garage utlyses i trapphusens anslagstavlor och på hemsidans förstasida. P-plats kostar 84-105 kr/mån och garage från 375-449 kr/mån.   Gårdsplan:

   Grillplats finns utanför Stockholmsvägen 25A.   Gemensamma utrymmen:

   Bastu finns i källaren på Stockholmsvägen 27.   Energideklaration

   Energiklass:

   C

   Energikonsumtion:

   131 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor