Objektbild

Vigelsjövägen 7C, NORRTÄLJE

Mycket smakfullt renoverad 2,5:a i populära Vigelsjö!

Pris:

1 695 000 kr

Månadsavgift 2 988 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, värme, förråd, grundutbud kabel-TV och tvättstuga.

Bostadsrättslägenhet - NORRTÄLJE

Rum: 2,5 rok varav 2-2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1969

Boarea: 69,7 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Notera att denna bostad är ett Försprång® vilket innebär att bostaden snart är till salu. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om lägenheten! Ni är varmt välkomna till Vigelsjövägen 7C och denna mycket fina lägenhet med ett av områdets bästa lägen. Bostaden erbjuder en inglasad balkong i rakt söderläge med utsikt över områdets koloniträdgårdar, fotbollsplanen Vargheden samt blick ner mot det närliggande Lommarbadet. Bostadsrättsföreningen Konvaljen har erkänt gott rykte och god ekonomi som skänker trygghet och låga avgifter. Bostaden har enhetliga ytskikt med trevliga parkettgolv, ljusa färgval på väggar och tak samt ett stort helkaklat badrum (2020) med reglerbar golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det här är en lägenhet för den som vill flytta in i ett färdigt hem som andas kvalitet och elegans utan att behöva genomföra egna renoveringar.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  William Lyman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-858 28 94

  william.lyman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall som på ett mycket praktiskt vis knyter samman lägenhetens rum och ytor. Hallen ger ett välkomnande intryck med trevligt parkettgolv och vitmålade väggar. Här har ni utrymme att hänga av er ytterkläder och skor.

   Kök

   Mycket fräscht kök med moderna vitvaror och ljusa färgval på luckor, stenskivor, väggar och golv. Här har ni gott om plats för matlagning samtidigt som ni har god uppsikt över resten av bostaden. Köket är som gjort för att arrangera festliga middagar i goda vänners lag.

   Matplats

   I anslutning till köket finner ni bostadens matplats där ni kan möblera för ca 6-8 middagsgäster. Om ni spanar ut genom fönstret har ni en vidsträckt utsikt över kolonilotter, fotbollsplan samt bort mot det populära Lommarbadet.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet skänker en väldigt hemtrevlig känsla genom noggrant uttänkta färg- och materialval. Här samlar ni vänner och familj för avkopplande kvällar eller sjunker ner i soffan efter arbetsdagen. Rummet har samma parkettgolv som återfinns i hela lägenheten och är lätt att planera för möblering.

   Stora Sovrummet

   Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng och garderober för förvaring. För den som önskar ytterligare rymd kan antalet garderober minskas för ännu bättre passagemöjlighet mot den härliga balkongen i söder. Ett sovrum som är utmärkt för långa sovmorgnar.

   Lilla Sovrummet

   Mysigt sovrum som idag är inrett med tapeter som faller barn i smaken samt parkettgolv. Rummet gör att bostaden passar utmärkt för den mindre familjen samtidigt som det även kan användas som gästrum eller kontor.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i soligt söderläge

   Bostad

   Boarea

   69,7m2 (Area enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   22

   Andel i föreningen

   0,6773%

   Andel av årsavgift

   0,6773%

   Renoveringar

   2006: Byte av fönster 2007/2008: Inglasning av balkonger 2015: Relining 2017: Nya säkerhetsdörrar 2018: Nytt sophus och nya hängrännor

   TV och internet

   Fiber via Telia. TV via Telia.

   Byggnad

   Byggår

   1969

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   FT

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Konvaljen i Norrtälje

   Föreningens organisationsnummer

   714400-2701

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   151 st

   Antal lokaler

   8 st

   Byggår

   1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Närhet till sjön Lommaren med trevlig badplats. Goda bussförbindelser med busshållplats i området.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar: 2006: Byte av fönster 2007/2008: Inglasning av balkonger 2015: Relining 2017: Nya säkerhetsdörrar 2018: Nytt sophus och nya hängrännor

   Parkering

   P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 125 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 200 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vigelsjövägen 7C, NORRTÄLJE

   Kommun: Norrtälje

   Område: Norrtälje stad - Vigelsjö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 695 000 kr

   Månadsavgift: 2 988 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, värme, förråd, grundutbud kabel-TV och tvättstuga.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 400 kr

   Överlåtelseavgift: 1 000 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Norrtälje - Roslagen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Brogatan 7 i Norrtälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Roslagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrtälje - Roslagen

   Hitta din mäklare i Norrtälje - Roslagen

   Liknande bostäder