Objektbild

Vigelsjövägen 8D, Norrtälje

Välskött och modern bostadsrätt på 3 ROK med helkaklat duschrum och 650 m till badplats!

Pris:

1 595 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 678 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 100/10 mbit.

Bostadsrättslägenhet - Norrtälje

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3  (1 trappa) , hiss finns inte

Boarea: 75 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till denna välplanerade bostadsrätt på 3 rok på Vigelsjövägen 8D om 75 kvm. Lägenheten fördelar sig på rymligt kök med matrum, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydost, helkaklat duschrum samt två rymliga sovrum. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga. En låg månadsavgift på 3678 kr och då ingår värme, vatten, 100 Mbit bredband från Telia samt tv-paketet "Lagom". Lägenheten ligger på våning 1 av 3, endast en trappa upp i lägenhetshuset. Bostadsrättsföreningen Prästkragen är stor och välskött med 155 bostadsrätter. Föreningen har en gedigen ekonomi. Vigelsjö är ett lugnt och trivsamt område där det finns flera mysiga innergårdar och lekplatser som ligger ostört från vägen. En kort promenad så når ni Norrtälje centrum med stort utbud av caféer, restauranger och butiker. Ni har ca. 1 km till närmaste matbutik och ett flertal butiker. Busshållplats finner ni ca. 200 m från lägenheten med täta avgångar till Norrtälje busstation, Stockholm, Uppsala samt Arlanda. Populär badstrand finns på ungefär 650 m avstånd från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lucas Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-162 74 56

  lucas.eriksson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande stor och rymlig hall som rymmer alla plagg och tillbehör som du använder i vardagen. Bra förvaringslösningar som möjliggör ordning och reda i form av två stora garderober och plats att hänga av sig ytterkläder och ställa skorna. Här finns även möbleringsutrymme för t.ex. en byrå eller stol. Ljust pärlgrå målade väggar och ett tåligt gråmelerat laminatgolv.

   Vardagsrum

   Välkommen in i bostadens hemtrevliga vardagsrum som soliga dagar översköljs av solens strålar som strömmar in genom det stora fönsterpartiet mot balkongen. I detta lättmöblerade vardagsrum finns gott om plats för soffgrupp, bord och stolar och annat möblemang. Ljust pärlgrå målade väggar och på golvet ligger en ljus ekparkett.

   Kök

   I detta både perfekt genomtänkta kök med sina maximalt utnyttjade kvadratmetrar finns gott om plats för den matlagningsintresserade. Över kökets arbetsbänkar i stenmönstrad grå laminat finns mosaik i matchande grå nyanser. Köket är utrustat med ugn/spis, diskho, kyl och frys i generös fullstor storlek samt köksfläkt. Bakom de vita skåpluckorna och i alla lådor finns det gott om utrymme för förvaring. I anslutning till köket finns en rymlig matplats med plats för ett stort matbord och vitrinskåp med utsikt över den lummiga gården. Ljusa väggar, blyertsgrå fondvägg i matrumsdelen och på golvet ett tåligt gråmelerat laminatgolv.

   Duschrum

   I anslutning till hallen finns bostadens generösa och välutrustade samt helkaklade duschrum. Här väntar en duschhörna med stilren glasvägg, wc, handfat och ett vägghängt badrumsskåp med inbyggd belysning. Helkaklade väggar i ljusgrå nyans med en dekorativ bård. Grått klinkergolv ton i ton med resterande duschrummet.

   Tvättstuga

   Ändamålsenlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och stor tvättho i rostfritt stål att skölja upp kläder i. Utdragbara backar under tvättbänken att stuva undan och förvara tvätt och tillbehör i. Praktisk rosa våtrumsmatta på golvet och småblommig våtrumstapet.

   Sovrum 1

   Detta inbjudande sovrum har ett fönster mot det gröna skogspartiet utanför och passar utmärkt som barnkammare, tonårsrum eller varför inte kontor eller hobbyrum? Plats finns för säng, skrivbord och en ytterligare möbel. Ljusa sandfärgade väggar och på golvet ett ljust laminatgolv.

   Sovrum 2

   Fantastiskt stort och rymligt sovrum med fint ljusinsläpp utifrån. Rummets fondvägg i violblå ger rummet en extra behaglig känsla av hemtrevnad. Plats finns för en stor dubbelsäng samt garderob och mer möblemang om man så önskar. Ljusa väggar och ett ljust laminatgolv.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i sydost med utsikt mot föreningens innergård.

   Bostad

   Boarea

   75m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (1 trappa) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   60

   Andel i föreningen

   0,64802%

   Andel av årsavgift

   0,64802%

   Renoveringar

   2013: Nyrenoverat duschrum. 2015/2016: Nya ytskikt i hall och vardagsrum. 2015/2016: Ny kyl/frys.

   TV och internet

   Fiber från Telia 100/10 mbit ingår i månadsavgiften. TV via Telia. Telias kanalpaket Lagom ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Förråd ligger i källaren, i samma hus som bostaden. Ca. 4-5 kvm. Sophantering: Sopkärl finns uppsatta på tre olika ställen på föreningens mark. Tvättstuga finns på Vigelsjövägen 4C.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-07
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas isoler

   Ventilation

   Frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Prästkragen

   Föreningens organisationsnummer

   714400-2743

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   156 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 156 lägenheter i sex olika flerbostadshus. Lägenhetsfördelning: 1 rok: 26 st. 2 rok: 44 st. 3 rok: 78 st. 4 rok: 8 st.

   Föreningens ekonomi

   Avgiftshöjning planerad men är ej beslutad.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1982: Inglasning av balkonger 1990: Fönsterpartierna har byggts in med underhållsfri plåt på utsidan 1993: Stambyte 1993: Badrum och grovkök har renoverats 1995: Hus 4-12 har tilläggsisolerats och försetts med treglasfönster 1997: Alla lägenheter fick säkerhetsdörrar 1997: Trapphusen renoverades och nya entrédörrar sattes in 1997: Alla lägenheter försågs med brandvarnare 2006: Nya uttag för motorvärmare på parkeringsplatsen 2007: Ommålning av carport och förråd vid 2:an 2007: Ommålning av fasader och balkonger på låghusen 4-12 2007: Askkoppar uppsatta vid samtliga portar 2008: Staket uppsatt runt lekplatsen utanför 10:an 2010: Värmeåtervinning installerad i hus 4-12 2010: Installation av termostatventiler på elementen 2012: Staket uppsatt runt lekplatsen utanför 8:an 2013: Samtliga lägenheter har egna elmätare 2017: Värmepumparna bortkopplade 2016: Tvättstugor målning golv 2016: Nya torkskåp o torktumlare 2014: Modernisering av hiss 2016: Nybyggd värmecentral 2018: Två grillstugor inköpta 2019: Fönsterbyten i hus 4-12, Ändring av sophantering 2020: Omläggning av tak 2020: Stamspolning Planerade renoveringar: 2021: Inspektion av balkonger 2022: Asfaltering

   Gemensamma utrymmen

   Gemensam tvättstuga finns på Vigelsjövägen 4C. Cykelrum finns på Vigelsjövägen 4 och 6.

   Gårdsplats

   Det finns flera lekplatser på föreningens innergårdar samt en gemensam grillplats.

   Parkering

   85 parkeringsplatser med el stolpe. Kostnad 130 kr/månad. Separat kö. 50 parkeringsplatser utan el stolpe. Kostnad 80 kr/månad. Separat kö. 8 carportplatser. Kostnad 230 kr/månad. Separat kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vigelsjövägen 8D, Norrtälje

   Kommun: Norrtälje

   Område: Norrtälje stad - Vigelsjö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 678 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband 100/10 mbit.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Norrtälje - Roslagen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Brogatan 7 i Norrtälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Roslagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrtälje - Roslagen

   Hitta din mäklare i Norrtälje - Roslagen

   Liknande bostäder