Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åvägen 18b, Ösmo

"Minivilla" i lugna och populära Lidatorp!

Pris:

1 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 1 050 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Ösmo

Rum: 1 rok

Byggår: 2017

Boarea: 21 m2

På Södertörns sydspets ligger Nynäshamns kommun som omges av ett fantastiskt skärgårdslandskap med underbara naturområden. Lidatorp är ett charmigt villaområde mellan tätorterna Nynäshamn och Ösmo med bra pendlingsavstånd till Stockholm. I detta barnvänliga och lugna område ges nu möjligheten att förvärva ett eget litet hus i bostadsrättsform. Njut av friheten av att bo i en villa, med en bostadsrätts trygghet och enkelhet. Brf Solcellen består av totalt sex stycken lägenheter fördelat på fyra byggnader, 2 stycken parhus och 2 stycken fristående Attefallshus. Varje lägenhet har en egen generös uteplats med grästäppa och bra solläge. Möjlighet finns att bygga altan eller göra en stensättning vid uteplatsen. Bostaden är ett fristående Attefallshus om 21 kvm med ett loft om ca 8 kvm. Huset står i en egen liten trädgård och intill finns ett förråd om ca 5 kvm som hör till lägenheten. Invändigt finns ett allrum med kök, utgång till baksidan samt stege upp till loftet. Antingen kan loftet användas som sovloft eller så kan det användas till förvaring om man hellre sover nere i allrummet. Badrummet som ligger vägg i vägg med köket är stort och helkaklat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 195 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Albin Niklasson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-414 515

  albin.niklasson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré och allrum

   Från den grusade gången mellan vägen och Attefallshusen når man entrén och allrummet. Rakt fram har man två stora fönster och en glasdörr som leder ut till husets egna uteplats i vackert solläge med egen grästäppa. Möjlighet finns att bygga altan. Till vänster når man det rymliga badrummet och vägg i vägg finns det välplanerade köket. Allrummet har ett fönster på husets gavel och rymmer både bäddfotölj och matplats. Via stegen upp når man sovloftet som är ca 8 kvm. Loftet har fönster på husets gavel.

   Badrum

   Badrummet är ljust och fräscht. Väggarna är av vitt kakel och golvet av grått klinker med golvvärme. Badrummet är modernt med väl utvald inredning. Vägghängd kommod med vitt handfat och kromad blandare. Ovanför handfatet finns ett spegelskåp med belysning. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörnan skärmas av med välvda duschväggar i glas.

   Kök

   De stora fönsterna och dörren med glasparti med utsikt mot uteplatsen och trädgården gör köket ljust och trevligt. Det användarvänliga och snygga köket med öppen planlösning mot allrummet ger huset en välplanerad känsla. Skåp och skåpluckor är vita och bänkskiva av ljus laminat. I köket finns integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn med mikrovågsfunktion, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys.

   Bostad

   Boarea

   21m2 (8 kvm sovloft ovanför kök och badrum tillkommer)

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   6

   Andel i föreningen

   5,0239%

   Andel av årsavgift

   5,0239%

   TV och internet

   Tv och bredband via Fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Attefallshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Luft/luftvärmepump och elburen golvvärme i badrummet

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Solcellen

   Föreningens organisationsnummer

   769631-6111

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   6 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av totalt sex stycken lägenheter fördelat på två stycken parhus från Vårgårdahus och två stycken Attefallshus. Parhusen består av en lägenhet om 3 rum och kök á 88 kvm i två plan och en lägenhet om 4 rum och kök á 100 kvm i två plan. Attefallshusen är en lägenhet vardera om 21 kvm med ett loft om ca 8 kvm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åvägen 18b, Ösmo

   Kommun: Nynäshamn

   Område: Lidatorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 1 050 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 455 kr

   Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 971 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 400 kr/månad

   Vatten & avlopp: 325 kr/månad

   Renhållning: 162 kr/månad

   Försäkring: 84 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: På månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för vatten och avlopp. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang för el, hemförsäkring, sophämtning och fiber för tv och internet. Fiberabonnemang är inte obligatoriskt.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Nynäshamn

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nynäsvägen 11 i Nynäshamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Nynäshamn!

   Läs mer

   Bobutiken i Nynäshamn

   Hitta din mäklare i Nynäshamn

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder