Hackstavägen 12 D, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hackstavägen 12 D - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1960

  Boarea

  34m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  2 300 kr/mån

  Välkommen till en trevlig 1:a på Hackstavägen 12D

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På Hackstavägen bor du nära både natur och de centrala delarna av Åkersberga. Du har Hacksta friluftsområde med motionsslingor om 2,5 och 5 km i kuperad miljö, sommartid finns även en frisbegolfbana. En kort promenad härifrån slingrar sig Åkers kanal som erbjuder härliga promenadstråk och bryggor. Bostaden är centralt belägen, bara ett stenkast ifrån Åkersberga centrum med utbud av shopping, restauranger och bra kommunikationer i form av både bussar och tåg till Danderyds sjukhus. Roslagsbanan tar dig in till Stockholm på bara 35 minuter. Bostaden är väl omhändertagen med närhet till grönområden såsom Hackstaspåret och Österåkers sportcentrum.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1960

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv

  Uteplats/Balkong

  Altan/uteplats i eftermiddagssol.

  Bilplats

  Föreningen har p-platser för uthyrning med separat kö. P-plats 100 kr/ mån P-plats med elstolpe 200 kr/ mån

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,57509%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1960

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Städet 1

  Antal lägenheter:

  102

  Antal lokaler:

  28

  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har upprättat en brandskyddsplan vilket leder till att reparera rökluckorna på taken samt att installera brandlarm i bastun. Göra om p-platsen vid hus 8. - Säkerhetsdörrar - Nya cykelförrådsdörrar 2004 stambyte, 2011 fönster, 2014 ny värmecentral, 2014 byte av 6 vent.aggr. 2018 Nya tak  TV/Internet:

  Vi har kabel-tv via Bredbandsbolaget. Vid frågor om kanalpaket etc. kontakta dem.  Parkering:

  Vet ej  Gemensamma utrymmen:

  Bastu, tvättstuga, festlokal  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor