Slussbrovägen 12, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Slussbrovägen 12 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1983

  Boarea

  57m2

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 646 kr/mån

  i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

  Högt belägen 2a med underbar utsikt

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna välplanerade 2a om 57,5 kvm. Med bostadens höga läge blir utsikten fantastisk. Från köket har du fri sikt så långt ögat kan nå med vy över Åkers kanal, Hackstabacken och Ekbackens bostadsområde. Denna utsikt går även att avnjuta från bostadens balkong med morgon- och dagssol. Med sovrum, vardagsrum, badrum, klädkammare och rymlig hall födelat på 57,5 kvm ger det dig en yteffektiv bostad.

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Med hissen upp fyra våningar - eller trapporna för den hurtiga - når du denna yteffektiva 2a. Väl innanför dörren möts du av en stor och rymlig hall med gott om förvaring- och avhängsningsmöjligheter direkt till vänster. Tar du istället första dörren till höger kommer du in i bostadens generöst tilltagna klädkammare. Här kan du hänga undan dina ytterplagg och förvara diverse hushållsgeråd. Från hallen når du både lägenhetens badrum och vardagsrum. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch med nytt duschmunstycke 2017 samt tvättmaskin för vardagstvätten. I vardagsrummet möts du av ett snyggt och diskret ekparkettgolv från 2016. Detta golv ligger genomgående i hela bostaden förutom i hallen. I vardagsrummet får du plats med både soffgrupp och kontorsplats om så önskas. Här kan du samla hela familjen på en filmkväll efter en härlig söndagspromenad längs Åkers Kanal. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen med utsikt utöver det vanliga. Genom bostadens höga läge kan du se både Hackstabacken, långt över takåsarna på Slussbrovägen samt härliga Åkers Kanal. Här har du sol från tidiga morgonen till eftermiddagen. Att avnjuta ditt morgonkaffe på denna plats är vad många skulle definiera som livskvalité Sovrum med plats för säng och garderober. Fullt utrustat kök med gott om arbetsytor. Det finns även bra med förvaringsutrymmen. Kyl, frys, spis och micro är allt från 2016. I köket får du plats med matbord för 4-5 personer. Utsikten du har från köksbordet är inte något alla får njuta av. Sitter du och äter en sen helgfrukost här är det lätt att glömma bort tiden - och bli tagen av vyn över kanalen och stor del av Åkersberga.

  Övriga utrymmen

  Det finns två cykelförråd på varje gård. Varje lägenhet har tillgång till ett vindsförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, motionsrum, föreningslokal samt bastu.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1983

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät.

  Bredband

  Bredband.

  Uteplats/Balkong

  Balkong med utsikt utöver det vanliga. Genom bostadens höga läge kan du se både Hackstabacken, långt över takåsarna på Slussbrovägen samt härliga Åkers Kanal. Här har du sol från tidiga morgonen till eftermiddagen. Att avnjuta ditt morgonkaffe på denna plats är vad många skulle definiera som livskvalité.

  Bilplats

  Parkeringsplatser och Carportar finns att hyra, med viss kö. Gästparkering finns att tillgå ovanför Slussbrovägen 16-18. Ang kö till parkering så hänvisar vi till ÖBF som sköter uthyrning av föreningens parkeringar. http://www.obfab.se/162/Startsidan.html

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,0052903%

  Andel av årsavgift:

  0,52903%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-09

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1983

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Runö Gård

  Antal lägenheter:

  145

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 145 lägenheter, där samtliga upplåtna med bostadsrätter. Ytan är föredelad på 4 huskroppar med två trapphusadresser i varje huskropp. Till föreningen tillhör även en gemensamhetslokal, med utsikt över Åkers kanal. 2016 valde föreningen att rusta upp det gym, som ligger i huskropp 8-10, som medlemmarna har tillgång till. Gymmet fick då nya maskiner, ommålning av väggar samt speglar uppsatta på väggarna. Det finns bastu i huskropp 8-10. Samfällighetsföreningen äger och förvaltar byggnader och mark inom området Runö Gård i utkanten av Åkersberga. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Runö 7:55 och 7:60 i Österåkers kommun.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomiskförvaltare är SBC Ingen avgiftsförändring i dagsläget.  Gjorda renoveringar:

  Planerade renoveingar: Inga större renoveringar planerade för tillfället. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2034. Utförda renoveringar: 2016: Under året har carportarna renoverats. Utrustningen i motionslokalen har bytts ut vilket har lett till en större användning av lokalen. Motionslokalen är ommålad och satt in speglar. I föreningslokalen har belysning bytts och väggar målats. Ny ljudanläggning har installerats. Alla avlopp har stamspolats och det är återkommande om 4 år. Speglar har satts upp vid parkeringsutfarter. Ett högtrycksaggregat har inköpts för att städa nya uteplatser och soprum. En översyn av ventilationsanläggningen har gjorts under året. Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) har genomförts med godkänt resultat.  TV/Internet:

  TV via Boxer. Det finns en box finns i varje lägenhet (Boxer Flex16 ingår i avgiften). Bredband via Bredbandsbolaget alt. Teknikbyrån.  Parkering:

  Parkeringsplatser finns att hyra. Kostnad 140 kr/mån. Separat kö. 10 st i kö för tillfället (28/6 -18) Carportlatser finns att hyra. Kostnad 250 kr/mån. Separat kö. 11 st i kö för tillfället (28/6 -18). Gästparkering finns att tillgå ovanför Slussbrovägen 16-18.  Gårdsplan:

  Varje gård har en liten trädgård. Grill finns vid inhägnad lekplats.  Annat:

  Föreningen har en bra hemsida där mycket information finns att tillgå. http://www.runogard.se Juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen. Föreningens hantering av nya medlemmar behöver 4-5 veckor. I samband med utflyttning ska ägaren göra besiktning av bostad i samarbete med Svefab. Denna avgift om ca 350 kronor betalas av säljaren. Besiktningen gäller endast för föreningens ansvar. Inflyttning kan ske när inträde för ny medlem - respektive utträde för gammal medlem beviljats av styrelsen på styrelsemöte. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  102 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor