Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Slussbrovägen 49, åkersberga

Lägenhet med takbeklädd och charmig balkong!

Pris:

1 595 000 kr

Månadsavgift 3 501 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV (grundutbud).

Bostadsrättslägenhet - åkersberga

Rum: 2 rok varav 1-2 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 1991

Boarea: 51 m2

Här erbjuds en yteffektiv och ljus lägenhet vars öppna ytor skapar en härlig rymd. Här bor man bra och bekvämt. Det första som möter dig i lägenheten är en välplanerad och funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Lite längre in finns ett stort, nyrenoverat och praktiskt kök från 2017 som har öppen planlösning mot vardagsrummet, som i sin tur erbjuder mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Bostadens badrum är funktionellt och har toalett, badkar, badrumsskåp och tvättmaskin. -Balkong med eftermiddagssol -Nyrenoverat kök -Kanalen inom ca 100m -Lugnt område I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda och charmiga balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen, eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Åkersberga har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Kanalen ligger precis utanför porten och en promenad bort hittar man Åkersberga Station.

Läs mer

Pris

1 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den välplanerade och funktionella hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stora, nyrenoverade och praktiska köket har ljusa väggar och mörkt golv. Utrustningen består av induktionshäll, mikrovågsugn, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är från 2017

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett rymligt och mysigt rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt.

   Badrum

   Funktionellt badrum med toalett, badkar, badrumsskåp och tvättmaskin. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Balkong

   I vardagsrummet finner du en takbeklädd och charmig balkong med sol hela eftermiddagen och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot innergården och skogen.

   Sovrum

   Väl tilltaget sovrum i gott skick. Nyligen renoverade ytsikt.

   Bostad

   Boarea

   51m2

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,93%

   Andel av årsavgift

   0,93%

   TV och internet

   Bredband och TV via Telenor finns installerad i fastigheten. Det finns även möjlighet att få tillgång till Winter Wireless trådlöst fiber.

   Byggnad

   Byggår

   1991

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Slussen i Åkersberga

   Föreningens organisationsnummer

   716421-0580

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   86 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1991

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   BRF Slussen är en äkta bostadsrättsförening med 86 bostadsrättslägenheter och en föreningslokal.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (kontrollerat2020-09-10 CL)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019 och sträcker sig fram till 2024. Underhållsplanen uppdaterades 2019-04-16. UTFÖRDA 2015 ca: Stamspolning 2019 Brandskyddsgenomgång-Fastighet, soprum och träfflokal 2019 Kodlås på portarna mot gatan - Nymontage 2019 Hissar- Renovering/uppgradering 2019 Ventilationssystem-Renovering/uppgradering 2019 Taktvätt -Alla fastigheter + carportar PLANERADE /PÅGÅENDE 2020 Radonmätning 2020 OVK 2020 Stamspolning 2020 Byte värmeväxlare 2020 Takfot- målning mm 2020 Översyn tak -kontroll/reparation 2021 Trapphus - Renovering/underhåll

   Gemensamma utrymmen

   Där finns stor tvättstuga och samlingslokal.

   Gårdsplats

   Innegård finns, håller just nu på att renoveras. Ska blir ny lekplats samt en plats där man kan grilla.

   Parkering

   Bostadsrättsföreningen Slussen tillhandahåller totalt 92 parkeringsplatser, varav 28 parkeringsplatser är carportplatser och övriga 64 parkeringsplatser är utomhus med el. Kostnad för parkeringsplats utomhus 100 kr /mån. Kostnaden för carport- plats är 200 kr /mån. Det är lång väntetid till parkeringarna för mer info kontakta styrelsen.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkring finns via Brandkontoret. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Slussbrovägen 49, åkersberga

   Kommun: Österåker

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr

   Månadsavgift: 3 501 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV (grundutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 455 kr

   Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Dessa uppgifter är en uppskattning av säljarens nuvarande situation och kan variera från person till person.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Österåker

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsvägen 11B i Åkersberga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Österåker!

   Läs mer

   Bobutiken i Österåker

   Hitta din mäklare i Österåker

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder