Objektbild

Frejgatan 40, Märsta

Trevlig 3:a med stambytt badrum och inglasad balkong!

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 918 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, internet 250 mbit, TV med baskanaler, sophantering och två förråd!

Bostadsrättslägenhet - Märsta

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1967

Boarea: 72 m2

Välkommen till Frejgatan 40 och denna trevliga trerummare som är belägen högst upp i huset! Lägenheten är ljus och disponeras över ett stort och lättmöblerad vardagsrum med fin vy, rymlig hall, två stora sovrum vara ett med utgång till inglasad balkong och ett kök med utrymme för matplats. Stambytt och renoverat badrum av föreningen i modernt utförande. Förråd och tvättstuga finns. Närhet till Valsta med en kort promenad till busshållplats som tar dig ner till Märsta station. Närhet till Arlandagymnasiet, Valsta och Märsta Centrum med dess utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och butiker. Gångavstånd till träningsanläggningar, skolor, bad och vårdcentral samt naturområden. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sami Uzunkaya

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Sigtuna

  Mobil: 0735-64 36 04

  sami.uzunkaya@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Joseph Awfi

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-55 12 86

  joseph.awfi@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Frejgatan 40 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    HALL

    Här finner du en rymlig hall med klinkergolv. Härifrån nås kök, vardagsrum och stambytt badrum.

    KÖK

    Praktiskt kök med gott om förvaring i bänk-väggskåp. På golvet ligger plastmatta och på väggen ovan bänkskiva finns kakel. Intill fönster finns gott om plats för matbord.

    VARDAGSRUM

    Luftigt och ljust rum med fint ljusinsläpp via fönster som vetter mot grönska. På golvet finns holländskt parkettgolv.

    BADRUM

    Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är i tidlös design där möblemanget består av badkar, förberedelse avsett för tvättmaskin, tvättställ, wc-stol samt ett vädringsfönster.

    SOVRUM 1

    Stort rum med garderober som ger god förvaring. På golvet finns laminat. Härifrån nås en södervänd balkong som dessutom är inglasad.

    SOVRUM 2

    Lättmöblerat sovrum med en garderob och laminatgolv.

    Bostad

    Boarea

    72m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

    Våning

    3 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    00170

    Andel i föreningen

    0,0038986%

    Andel av årsavgift

    0,39064%

    Renoveringar

    Se årsredovisningen

    TV och internet

    Eget bredband (fiber) via Ownit är installerat i alla lägenheter: 250 Mbit/s, (Ingår i avgiften). Högre hastighet på 500-1000 Mbit/s kan väljas mot extra debitering Tv via Telenors kanalpaket T2-flex, ingår i avgiften. Digitalbox och kanalkort tillhör lägenheten och ingår. 8 tillvalskanaler förutom ett fast grundutbud kan väljas fritt av var och en. Vill man ha ytterligare kanaler förutom utbudet som ingår i T2-flex kan det göras till en extrakostnad som debiteras bostadsrättshavaren. Egna paraboler är inte tillåtet. Egen informationsslinga på TV med aktuell information om föreningen. (visas dygnet runt)

    Övriga utrymmen

    Två förråd finns och ingår i avgiften.

    Byggnad

    Byggår

    1967

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    3-glas

    Ventilation

    Frånluft

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Märstahus 1 Bostadsrättsförening

    Föreningens organisationsnummer

    714800-2384

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Nej

    Övrigt om föreningen

    Valsta är beläget söder om Märsta med närhet till Mälaren. Som boende i området har man nära till en mängd fritidsaktiviteter och promenadavstånd till trevlig natur. Här kan man fortfarande bo i prisvärda bostadsrätter i områden med lummiga, mysiga innergårdar. Från Valsta fungerar det bra att pendla till Arlanda, Stockholm eller Uppsala. Sigtuna kommun är vackert beläget med närhet till såväl Uppsala som Stockholm. I kommunen finns Arlanda, Sveriges största flygplats, vilket ger de boende en oslagbar möjlighet att ha världen på behändigt avstånd. Kommunikation Goda bussförbindelser till Märsta Station. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Från Valsta går det även direktbussar till Arlanda och Märsta Industriområde. Även nattbussarna från Stockholm kör via Frejgatan Natur och fritid De boende i Valsta har nära till naturen. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet för en trevlig dag på stranden och ett dopp i Mälaren. Vid Valsta centrum finns det simhall med gym i anslutning. För mer motion och frisk luft kan man bege sig på den ca 5 km långa cykelvägen till Sigtuna Stad. På Midgårdsvallen som ligger 500 meter norrut från bostadsområdet kan barn, ungdomar, föreningar, skolor och alla andra intresserade idrotta. På Midgårdsvallen finns bland annat friidrottsarena, bmx-bana, fotbollsplaner och rugbyplan. Affärer och Restauranger Det finns ett affärscentrum med diverse småbutiker i Valsta Centrum. ICA Supermarkets butik har paketutlämning och frimärks-försäljning. Här finns även apotek, frisör, kvarterskrog och pizzeria. Från Valsta har man cykelavstånd till Märsta Centrum med bland annat Willys, Lidl, Coop Extra, ÖB, restauranger, banker, café, presentbutik och leksaksaffär. Vill man ha fler butiker att välja mellan kan man enkelt ta sig till Arlandastad med buss eller bil. På Arlandastad finns Ica Maxi, Stadium, Hi-Sport, Lindex, KappAhl och H&M. Skolor och Barnomsorg På promenadavstånd har man förskolan Ymer på Midgårdsvägen, förskolan Saga på Muningatan, förskolan Brage på Bragegatan och Syrsan på Valstavägen. Det finns ytterligare sex förskolor att välja mellan litet längre bort i Steninge. För de äldre barnen finns Eddaskolan, Sagaskolan, Valstaskolan, Galaxen samt Orion att välja mellan. I Valsta finns även Arlandagymnasiet, Märstas gymnasiskola. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.destinationsigtuna.se För mer information, se föreningens hemsida: www.sbc.se/marstahusnr1

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    266 st

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen består av 266 lägenheter byggda 1967-1969 i 3-vånings låghus med adresserna Frejgatan 30 - 75. I området finns grönområden, lekparker, grillplatser m.m. Ett separat källarförråd till varje lägenhet. Vissa lägenheter har också ett litet förråd i trapphuset. Fjärrvärme, vatten och Bredbandsbolagets tv-utbud T2-flex. 19 kanaler, 14 HD-kanaler + 8 individuellt valbara kanaler.

    Föreningens ekonomi

    För räkenskapsåret 2017-2018 kommer det inte att bli någon avgiftshöjning på bostadsrätterna. Ingen höjning heller på bilplatserna. För internet kommer det att bli en sänkning till 160 kr/månad för 100 Mbps. Gäller från 2018-01-01.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Gemensam upprustning av badrums- och köksstammar är utförd under 2014/15. Nya stammar i badrum har gett en ny planlösning och en standard höjning av samtliga badrum i föreningen. Köken fick nya vattenledningar och trefas el till spis samt en ny elcentral i varje lägenhet med jordfelsbrytare. Vissa lägenheter har även fått en spiskåpa inmonterade enligt önskemål. Samtliga fönster och balkongdörr är utbytta till treglas med tvåvägsöppning under 2015/16. Kommande renoveringar:

    Gemensamma utrymmen

    Varje lägenhet har tillgång till en av totalt 5 tvättstugor i området, öppna mellan klockan 07-22 . Där finns två maskiner, varav en för lite grövre tvätt, dock inte mattor. Torkskåp, torktumlare, strykbräda, och torkrum för tex lakan. Mindre mangel.

    Parkering

    Bilplats kan inte övertas av köparen. Totalt finns ca 290 bilplatser att tillgå. Hyra för parkeringsplats för personbil ca 100 kr/mån Hyra för motorvärmarplats personbil ca 155 kr/mån Hyra för garageplats för personbil ca 300 kr/mån (Kamerabevakat) Hyra för 2-hjulig MC-plats (i garage) ca 70 kr/mån (inhägnat o kamera) 2-hjulig MC-plats, utomhus, gratis. Besöksparkering kostar 3 kr / timme eller max 50 kr / dygn. Finns 20 st platser på två parkeringsdäck. Föreningen har inga p-platser för släpvagnar, husvagnar eller större fordon som tex lätta lastbilar.

    Föreningens hemsida

    www.sbc.se/marstahusnr1

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Frejgatan 40, Märsta

    Kommun: Sigtuna

    Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse!

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 495 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 4 918 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, internet 250 mbit, TV med baskanaler, sophantering och två förråd!

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 430 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 245 kr/månad

    Försäkring: 185 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan komma att avvika från vad som uppgetts!

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Sigtuna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nymärstagatan 14B i Märsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Sigtuna!

    Läs mer

    Bobutiken i Sigtuna

    Hitta din mäklare i Sigtuna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder