Objektbild

Hugingatan 29, Märsta

Välplanerad och luftig gaveltrea på Hugingatan 29

Pris:

1 450 000 kr

Månadsavgift 4 807 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, brf-tillägg samt förråd. (Hushållsel och varmvatten betalas efter hur mycket man förbrukar och läggs på avgiften).

Bostadsrättslägenhet - Märsta

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1970

Boarea: 68 m2

Välkommen till denna gaveltrea i trivsamma och lummiga Märsta! Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. Här hittar du en ljus och luftig lägenhet med bra planlösning, vackert ljusinsläpp och bra förvaring. I den stora och inbjudande hallen i denna lägenhet finns hatthylla, klädhängare, inbyggda garderober och bra förvaring. Vidare har vi ett trevligt och ljust vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det ljusa och trevliga köket med bra förvaringsmöjligheter, vitt kakel som stänkskydd, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är stambytt och stort med handdukstork, handfat, dusch och toalett. För övrigt finns idag en inre reparationsfond om ca.17.000 kr som du kan använda till renovering. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, lekparker, vackra grönområden, trevliga promenadstråk och skolor. Välkommen!

Läs mer

Pris

1 450 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joseph Awfi

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-55 12 86

  joseph.awfi@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Hugingatan 29 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, klädhängare, gott om inbyggda garderober och bra förvaring.

    Kök

    Det ljusa och trevliga köket har tapetserade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av diskmaskin, fläkt, kombinerad kyl/frys och spis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. 

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett trevligt och ljust rum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. 

    Badrum

    Badrummet stambytt (2011) med handdukstork, handfat, dusch och toalett. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel. Generöst stort badrum med vädringsfönster som ger extra ljus.

    Sovrum 1

    Från hallen når du lägenhetens första sovrum– ett rogivande och ljust rum med laminatgolv och vitmålade väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng.

    Sovrum 2

    Ett charmigt och harmoniskt sovrum som nås från köket, med fint ljusinsläpp och plats för säng. Vitmålade väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

    Balkong

    Solig och inglasad balkong som nås från köket.

    Inre reparationsfond

    Det finns idag ca. 16.700kr att nyttja.

    Bostad

    Boarea

    68m2 (Enligt bostadsrättsförening)

    Våning

    3 av 3 , hiss finns inte

    Andel i föreningen

    0,45011%

    Andel av årsavgift

    0,45011%

    TV och internet

    I månadsavgiften ingår: Bredband/Grund utbud TV 15 kanaler samt månadsavgiften för fast telefoni till Bredbandsbolaget, man betalar det man ringer för. https://www.hsb.se/arlanda/brf/granen

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    SIGTUNA VALSTA 4:5

    Byggår

    1970

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Självdrag

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB Brf Granen i Märsta

    Föreningens organisationsnummer

    714800-2186

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Valsta är beläget söder om Märsta med närhet till Mälaren. Som boende i området har man nära till en mängd fritidsaktiviteter och promenadavstånd till trevlig natur. Här kan man fortfarande bo i prisvärda bostadsrätter i områden med lummiga, mysiga innergårdar. Från Valsta fungerar det bra att pendla till Arlanda, Stockholm eller Uppsala. Sigtuna kommun är vackert beläget med närhet till såväl Uppsala som Stockholm. I kommunen finns Arlanda, Sveriges största flygplats, vilket ger de boende en oslagbar möjlighet att ha världen på behändigt avstånd. Kommunikation Goda bussförbindelser till Märsta Station. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Från Valsta går det även direktbussar till Arlanda och Märsta Industriområde. Även nattbussarna från Stockholm kör via Frejgatan Natur och fritid De boende i Valsta har nära till naturen. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet för en trevlig dag på stranden och ett dopp i Mälaren. Vid Valsta centrum finns det simhall med gym i anslutning. För mer motion och frisk luft kan man bege sig på den ca 5 km långa cykelvägen till Sigtuna Stad. På Midgårdsvallen som ligger 500 meter norrut från bostadsområdet kan barn, ungdomar, föreningar, skolor och alla andra intresserade idrotta. På Midgårdsvallen finns bland annat friidrottsarena, bmx-bana, fotbollsplaner och rugbyplan. Affärer och Restauranger Det finns ett affärscentrum med diverse småbutiker i Valsta Centrum. ICA Supermarkets butik har paketutlämning och frimärks-försäljning. Här finns även apotek, frisör, kvarterskrog och pizzeria. Från Valsta har man cykelavstånd till Märsta Centrum med bland annat Willys, Lidl, Coop Extra, ÖB, restauranger, banker, café, presentbutik och leksaksaffär. Vill man ha fler butiker att välja mellan kan man enkelt ta sig till Arlandastad med buss eller bil. På Arlandastad finns Ica Maxi, Stadium, Hi-Sport, Lindex, KappAhl och H&M. Skolor och Barnomsorg På promenadavstånd har man förskolan Ymer på Midgårdsvägen, förskolan Saga på Muningatan, förskolan Brage på Bragegatan och Syrsan på Valstavägen. Det finns ytterligare sex förskolor att välja mellan litet längre bort i Steninge. För de äldre barnen finns Eddaskolan, Sagaskolan, Valstaskolan, Galaxen samt Orion att välja mellan. I Valsta finns även Arlandagymnasiet, Märstas gymnasiskola. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.destinationsigtuna.se

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    206 st

    Antal lokaler

    58 st

    Byggår

    1970

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Granen består av fastigheterna Valsta 4:3, 4:4, 4:5 och 4:6. Byggår 1970. På fastigheten finns 10 bostadshus med 30 trapphus med adresserna Hugingatan 3-35 och 26-50. Föreningen har 206 lägenheter på totalt 15.106 kvm, lokaler och förråd 58 st, Brf Granen är en stabil förening med stora möjligheter.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2011 Stamrenovering med renovering av badrummen. 2015 Dränering 2016 Nyanläggning p-platser, byte takfläktar och sotning, byte termostatventiler radiatorer 2018 Målning av balkongsidoskärmar, mjukfogar, dränering och aluminiumdörrar 2019 Relining av bottenplattor 2020 Balkongrenovering, fasader delvis omputsning

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns bastu, sju tvättstugor, en grovtvättstuga, källarförråd och även en föreningslokal som boende kan hyra vid behov. Tvättstugor finns på Hugingatan 3, 11, 19, 25, 26, 40 samt 50. Grovtvättstugan finns på Hugingatan 40. Bastun finns på Hugingatan 19. Föreningslokal finns på Hugingatan 46.

    Parkering

    För boende i Brf Granen finns följande bilplatser att hyra: 89 parkeringsplatser 30 garageplatser 91 platser med elstolpe Dessutom finns 10 avgiftsbelagda besöksplatser Parkeringen är avsedd endast för bilar upp till 3,5 ton. Från 1 januari 2015 gäller följande avgifter: Månadshyra för garage 400 kr. Månadshyra för plats vid elstolpe 210 kr. Månadshyra för parkeringsplats 100 kr.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Hugingatan 29, Märsta

    Kommun: Sigtuna

    Område: Märsta

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 450 000 kr

    Månadsavgift: 4 807 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, brf-tillägg samt förråd. (Hushållsel och varmvatten betalas efter hur mycket man förbrukar och läggs på avgiften).

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-06-07

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Reparationsfond: 17 000 kr


    Driftkostnad: 460 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 200 kr/månad

    Vatten & avlopp: 80 kr/månad

    Försäkring: 180 kr/månad

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Karta & område

    Sigtuna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nymärstagatan 14B i Märsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Sigtuna!

    Läs mer

    Bobutiken i Sigtuna

    Hitta din mäklare i Sigtuna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder