Objektbild

Sätunavägen 12A, MÄRSTA

Genomgående renoverad 3rok med inglasad balkong i söderläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 742 kr/mån I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Oblig. 190kr tillkommer för bredband.

Bostadsrättslägenhet - MÄRSTA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1962

Boarea: 73,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Sätunavägen 12a, och denna väldisponerade och genomgående fräsch 3:a om 73,5m². Lägenheten är belägen högst upp i huset och fördelas över en rymlig hall med spotlights i tak och förvaring via garderob, två fullstora sovrum varav den ena har anslutning till en klädkammare. Smakfullt renoverat badrum 2021, väldisponerat och totalrenoverat kök, stort vardagsrum med vitmålad träpanel längs ena väggen som fin detalj. 2016 byggdes en större inglasad balkong som har ett soligt söderläge. All el i lägenheten är omdragen samt säkerhetsdörr installerad 2016. Två tvättstugor samt ett rymligt förråd finns i samma hus. Kontakta mig för mer info!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joseph Awfi

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-55 12 86

  joseph.awfi@lansfast.se

  Bilder

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   73,5m2 (Enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   37

   Andel i föreningen

   0,53217%

   Andel av årsavgift

   0,53217%

   Kommentar till andelstal

   INRE REPARATIONSFOND: Varje månad avsätts en summa pengar från månadsavgiften till en inre reparationsfond. Idag April 2021) finns 4 874 kr i fonden. Från fonden får man ta ut pengar när man utför förbättringar i lägenheten.

   TV och internet

   Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband. HSB Arenberga har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandsbolaget. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.

   Byggnad

   Byggår

   1962

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB BRF Arenberga

   Föreningens organisationsnummer

   714800-0057

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   228 st

   Antal lokaler

   27 st

   Byggår

   1962

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen Arenberga äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:197. Fastigheterna styckades av från Sätuna gård och utgjorde tidigare jordbruksmark. De bebyggdes1962 med 6 stycken flerfamiljshus uppdelade på två gårdar med parkering och garage emellan. Adresserna är Sätunavägen 8 A - C, 10 A - C, 12 A - D, 14 A - E, 16 A - F och 18 A - D. I föreningen finns 228 lägenheter, 27 lokaler och förråd, 42 kallgarage, 39 varmgarage. Förvaltning: HSB Arlanda ansvarar för administration och fastighetsskötsel, områdesförvaltare Bo Wiberg.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Badrummen renoverades i mitten av 90-talet. 2011 - Samtliga brandvarnare byttes 2011-2012 - Relining av stammarna utfördes 2013-2014 - Byte av vattenrör 2015 - Byte till termostatventiler samt byte av stamventiler och installation av avgasare 2016 - Nya balkonger Rensning av ventilationskanalerna samt obligatorisk ventilationskontroll, OVK. Borttagning av gamla varmvattenrör för att undvika legionellabakterier. Ny torktumlare.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns källarförråd och 5 tvättstugor i föreningen. 2 tvättstugor finns i huset Sätunavägen 12. Det finns 1 tvättstuga i hus 14, 16 och 18. Det finns en grovtvättstuga i nummer 16. Cykelförråd finns i källaren. Bastu som går att hyra finns på gaveln till Sätunavägen 14e. Det finns också ett relaxrum i anslutning till bastun som kan hyras separat. Föreningen förfogar även över en gemensamhetslokal vid HSB Arlandas kontor som går att hyra.

   Gårdsplats

   En grill finns på varje gård.

   Parkering

   Det behövs ett parkeringstillstånd för boende i föreningen för att få parkera på parkeringsplatserna. Detta kan hämtas på HSB Arlandas kontor och kostar 750 kr/år. Besökare betalar en parkeringsavgift på 2 kr./tim. eller 20 kr./dygn. Parkeringsautomater finns i området. Parkering får endast ske i markerade rutor. P-platser med eluttag, kall- och varmgarage finns att hyra i mån av plats. Om du vill ställa dig i kö så kontakta HSB Arlandas kontor.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sätunavägen 12A, MÄRSTA

   Kommun: Sigtuna

   Område: Sätuna

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 742 kr/mån I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Oblig. 190kr tillkommer för bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 4 874 kr


   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Sigtuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nymärstagatan 14B i Märsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sigtuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Sigtuna

   Hitta din mäklare i Sigtuna

   Liknande bostäder