Amerikagatan 41, Södertälje

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Amerikagatan 41 - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  45m2

  Våning

  0 av 0 (Bottenvåning. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 165 kr/mån

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  35 444 kr/m2

  Superfin tvåa med centralt läge och villakänsla

  Välkommen till denna superfina 2:a med centralt läge och villakänsla. Juridisk person får köpa. P-plats ingår i avgiften. - Juridisk person får köpa. - Centralt läge och villakänsla. - Kök renoverat under 2016. - Trevlig planlösning och fint ljusinsläpp från fönster mot tre väderstreck. - Kök och vardagsrum med öppen planlösning. - Sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin i garderob. - Badrum med kakel, klinker, golvvärme samt dusch. - Parkeringsplats ingår i avgiften. - Bra läge nära till kommunikationer och promenadavstånd till Södertälje centrum. Intresserad av visning, kontakta mäklaren.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entré Välkomnande, ljus och trevlig hall med avhängningsdel rakt fram. Här är det fint grått klinkergolv och vitmålade väggar. Från hallen nås badrummet och kök/vardagsrum. Kök Stilrent och modernt renoverat kök. Fullutrustat. Här finns bra förvaringsmöjligheter bakom skåp och skafferi med vita skåpsluckor, gott om arbetsytor på bänkskiva i ek och vitt kakel vid hällen. Köket har en naturlig matplats. Här är fint parkettgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med följande maskinell utrustning i rostfritt stål: - Kombinerad kyl och frys - Fläkt - Häll - Varmluftsugn - Inbyggd mikrovågsugn - Diskmaskin Vardagrum Rymligt och ljust vardagsrum med ljusinsläpp från fönster mot tre väderstreck. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matplats. Här parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns ingång till sovrummet. Sovrum Mysigt sovrum med plats för både dubbelsäng och möbel som exempelvis byrå eller garderob. Här är det vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns bra förvaringsmöjligheter i flera garderober med skjutdörrar och tvättmaskin i en av garderoberna. Badrum Modernt och fräscht badrum med golvvärme, kakel i vitt/svart och svart klinkergolv. I badrummet finns wc, tvättställ, dusch, spotlights i tak och överskåp med spegel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1920

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Kommentar:

  Uppvärmning och hushållsström ca 600 kr/månad

  Andel i föreningen:

  15,62%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk till och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Nålen

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  4

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Avgiftssänkning fr.o.m. 2017-01-01. Byggår: 1910-1920 (renoverat 2008) Föreningen äger marken. Byte av stammar: 2008 (både för kök och badrum) En parkeringsplats ingår i avgiften.  Föreningens ekonomi:

  Inga planer på avgiftshöjningar. Kontrollerat 2017-08-01  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  118 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor