Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Dalgatan 7, Södertälje

Kvadratsmart etta med centralt läge

Pris:

1 095 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 1 618 kr/mån Inkl: värme, vatten, TV och bredband (fiber)

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 4  (Våningsplan 2 av 4. ) , hiss finns

Byggår: 1967

Boarea: 25,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Kvadratsmart boende, låg avgift, modernt badrum och ett stenkast från stadskärnan. På Dalgatan 7 väntar just det. Dessutom bor ni en förening med en mysig innergård och där det finns goda möjligheter att hyra p-plats eller garageplats. Värme, vatten, Tv-kanaler (basutbud) samt bredband ingår i avgiften. - Kvadratsmart boende - Låg avgift - Välskött fastighet med hiss - Tryggt med säkerhetsdörr från Daloc - Stora fönster med härligt ljusinsläpp - Stambytt badrum - Parkettgolv i vardagsrum - Goda möjligheter att hyra parkeringsplats - Värme, vatten, Tv-kanaler (basutbud) och bredband ingår i avgiften - Mysig innergård med kvällssol - Tvättstuga och källarförråd i huset - Utmärkt läge nära centrum, tågstation och grönområden

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniel Durmaz

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-407 62 85

  daniel.durmaz@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall & badrum

   Entré via säkerhetsdörr från Daloc till en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet direkt till höger och tre rejäla garderober med överskåp till vänster. Under fötterna ligger ett snyggt klinkergolv och väggarna är ljusa. Hallen leder vidare till badrummet och allrummet. Modernt badrum som är stambytt. Grått klinkergolv, vita kaklade väggar, duschhörna med glasväggar, wc, handfat, överskåp samt väggskåp.

   Allrum & kök

   I allrummet möts ni av vita väggar, parkettgolv och ett härligt ljusinsläpp från det breda fönsterpartiet. Här kan ni möblera med soffa, säng och tv-möbel. Praktiskt kök som är utrustat spis, bänkdiskmaskin och kyl och frys. Stort fönster för ljusinsläpp och skåpluckor för förvaring.

   Bostad

   Boarea

   25,5m2

   Våning

   2 av 4  (Våningsplan 2 av 4. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   13

   Andel i föreningen

   0,0081335%

   Andel av årsavgift

   0,0081346%

   TV och internet

   Tv, bredband ingår i avgiften. Föreningen håller på att byta från C-Sam till Telia som bredbandsleverantör.

   Byggnad

   Byggår

   1967

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Dalgatan 5-11 A

   Föreningens organisationsnummer

   769615-0122

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   64 st , varav hyresrätter: 7 st

   Antal lokaler

   11 st

   Byggår

   1967

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen bildades 2006 och består av 64 bostäder,varav 57 st disponeras med bostadsrätt och 7 med hyresrätt. Föreningen har som målsättning att alla bostäder ska disponeras som bostadsrätter.

   Föreningens ekonomi

   Ingen planerad avgiftshöjning (kontrollerat med föreningen 2020-07-08).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen håller på att få in underlag och anbud gällande ett stambyte som kommer att genomföras under 2019. Förhoppningsvis påbörjas detta under hösten. Föreningen kan inte svara på hur lång tid det kommer att ta innan de har fått alla anbud och innan de vet när det kommer att påbörjas. De räknar med att medlemmarna kan bo i sina lägenheter under tiden, troligtvis endast med några störningar. Föreningens ambition är att inte behöva höja avgifterna (kontrollerat med föreningen 2019-09-09). Lägenhetsinnehavarna kommer att få göra egna tillval om önskas. Tidigare renoveringar: 2013: Värmecentralen i fastigheten utbytt 2009: 3-glas fönster mot lokalgata, fasad omputsad 2009: Yttertak bytt 2009: Nya tvättmaskiner (2 st) i tvättstuga på entréplan

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet hör ett källarförråd om ca 2-3 kvm.

   Parkering

   Föreningen upplåter 74 st garageplatser till en kostnad om 600 kr/mån och 45 st p-platser för 325 kr per månad (utan elstolpe). Separat kö. Går oftast att få plats direkt både i garaget och p-plats, annars är det kort väntetid. Boende i fastigheten har företräde.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Dalgatan 7, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Område: Södertälje Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 095 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 1 618 kr/mån Inkl: värme, vatten, TV och bredband (fiber)

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-30

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 187 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Liknande bostäder