Objektbild

Elsarostigen 2, SÖDERTÄLJE

Trivsam tvåa med högt och fritt läge

Pris:

1 395 000 kr

Månadsavgift 4 030 kr/mån Inkl. värme, vatten & kabel-TV basutbud från ComHem.

Bostadsrättslägenhet - SÖDERTÄLJE

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 8 av 12 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 58 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till denna trivsamma tvåa på Elsarostigen 2. Högt och fritt läge, luftigt vardagsrum, helkaklat badrum med klinkergolv, stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flera garderober. Här ni bor i en trygg förening som har gjort flera större renoveringar och där ni har gångavstånd till matbutik, restaurang, grönområden och busshållplatser. -Högt och fritt läge och mysig balkong -Luftigt vardagsrum med plats för soffa, vitrinskåp och tv-möbel -Fräscht kök med plats för matbord -Flera garderober för smidig förvaring -Sovrum med plats för byrå och dubbelsäng -Helkaklat badrum med klinkergolv -Värme, vatten samt kabel-Tv (basutbud) ingår i avgiften -Möjlighet att hyra p-plats (kösystem tillämpas) -Trygg Riksbyggenförening med flera stora renoveringar gjorda -Väldigt goda kommunikationsmöjligheter -Nära till förskola och grundskola -Nära till populär handelsplats, bad, skidbacke och natur

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Moshe Kucukkaya

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-69 03 04

  Moshe.Kucukkaya@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   I hallen möts ni av goda förvaringsmöjligheter med flera garderober.

   Kök

   Köket är byggt i vinkel för att maximera ytorna. Vid fönstret finner matbordet sin naturliga plats och det rymliga skafferiet rymmer både matvaror och köksmaskiner. Köket är utrustat med spis, fläkt samt kyl/frys.

   Vardagsrum & balkong

   Vardagsrummet möter med ett brett fönsterparti och utgång till balkongen. Vardagsrummet kan möbleras med en större soffgrupp, tv-bänk och byrå. Balkongen har plats för bord och stolar och fantastisk utsikt.

   Sovrum

   Sovrummet är i bra storlek och kan möbleras med dubbelsäng, sängbord och byrå.

   Badrum

   Helkaklat badrum med klinkergolv under fötterna. Badkar, handfat, belyst spegelskåp, handdukstork och wc.

   Bostad

   Boarea

   58m2

   Våning

   8 av 12 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   269

   Andel i föreningen

   0,2983%

   Andel av årsavgift

   0,29883%

   TV och internet

   Fastigheten är utrustad med kabel-TV från ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften. Internetuppkoppling kan erhållas via ComHem eller Telia (fiber) efter önskemål (ingår ej).

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Södertäljehus 5

   Föreningens organisationsnummer

   715600-1153

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Nära till Brunnsängs centrum där det bland annat finns livsmedelsbutik, frisersalong och restaurang. Bra kommunikationer med bussar som passerar Brunnsäng centrum och tar dig ner till stan.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   300 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Riksbyggen Södertäljehus nr 5 äger fastigheten Illern 3. På fastigheten står fyra byggnader innehållande 300 lägenheter och en lokal. Byggnaderna är uppförda år 1960. Adresserna som ingår i föreningen är Elsarostigen 2-8.

   Föreningens ekonomi

   Enligt föreningen är ingen avgiftshöjning beslutad/planerad i dagsläget. Troligtvis kommer det att bli en mindre avgiftshöjning under 2021 (kontrollerat med ordförande 2020-11-30).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare utförda renoveringar: 2019: Renovering av tvättstugor 2018: Renovering av hissar 2012: Installerat värmeåtervinningssystem 2007: Stam- och elbyte samt målning m.m. i samband med stambyte 2007: Renovering av fasader/tak och markarbeten 2007: Nytt pumpsystem för dagvattenavrinning 2006: Renovering av gemensamma utrymmen 2005: Underhåll hissar Planerade renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan där bland annat balkonger står på tur inom de närmsta åren (kontrollerat 2021-02-02). Antingen kommer de bara att renoveras, eller så kommer det att bli en utbyggnad av dom. Föreningen har hjälp av 2 st från Riksbyggen som tittar på olika alternativ. De hoppas att de kan komma igång under 2021.

   Gemensamma utrymmen

   På entréplan ligger två tvättstugor utrustade med vardera två tvättmaskiner och en torktumlare. Utanför tvättstugorna finns två rejäla torkskåp samt ett separat mangelrum. Tidsbokning sker med låskolv och det finns ofta gott om lediga tider. Cykel- och barnvagnsrum finns även att tillgå. Medlemmar har möjlighet att till en mindre kostnad nyttja föreningens festlokal (ca 100-500 kr), gym (ca 500 kr/år), snickeri/hobbylokal (ca 300 kr/år) samt vävlokal. För den som väntar långväga gäster finns en övernattningslägenhet att hyra (ca 100-200 kr/natt, ca 800 kr/vecka). För trevligt umgänge erbjuds en grillplats på gaveln till Elsarostigen 2. Reservation för ändringar. Läs mer på föreningens hemsida: http://www.elsarostigen.se/.

   Parkering

   Föreningen har ett stort antal p-platser som går att hyra. P-plats med el-stolpe kostar ca 200 kr, plats utan el-stolpe kostar ca 150 kr. Till alla typer av p-platser tillämpas ett kö-system. P-platserna är anpassade för bilar av normalstorlek, skåpbilar och minibussar mm tillåts ej (maxlängd 500 cm, maxbredd 183 cm). OBS! Det tillåts endast en p-plats per lägenhet. I dagsläget ser kön ut som följande (kontrollerat 2020-12-02): P-plats med el - 10 st i kö P-plats elbil - 1 st i kö P-plats utan el - 23 st i kö

   Föreningens hemsida

   http://www.elsarostigen.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Elsarostigen 2, SÖDERTÄLJE

   Kommun: Södertälje

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 395 000 kr

   Månadsavgift: 4 030 kr/mån Inkl. värme, vatten & kabel-TV basutbud från ComHem.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-05-04

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Liknande bostäder