Objektbild

Karlhovsvägen 29, Södertälje

Renoverad 2:a med toppenläge i Karlhov

Pris:

1 595 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 942 kr/mån Inkl. värme, vatten och kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 2 rok

Våning: 3 av 3  (Våningsplan 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1960

Boarea: 63 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna fräscha och välplanerade 2:a med perfekt läge i Karlhov. Ljus bostad med ljusinsläpp från två väderstreck. Fullutrustat kök med ordentlig matplats. Sovrum med plats för dubbelsäng. Möblerbar hall. Badrum med kakel, klinker, golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Luftigt vardagsrum. Här finns bra förvaringsmöjligheter i en walk-in-closet som nås från sovrummet. Bostaden är belägen högst upp i huset. Här finns en härlig balkong med utsikt över området. Välkomna på visning! För mer info kontakta ansvarig mäklare, Valencia Can på 073 - 438 98 44

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Caroline Bilan

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 072-150 40 70

  caroline.bilan@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall Bostaden möter med en välkomnande hall med snyggt mörkt golv och ljusa väggar samt vägg med mörkmönstrad fondtapet. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. I hallen finns möjlighet att möblera som exempelvis en byrå. Från hallen kommer man vidare in i lägenheter. Kök Bostadens kök är bra planerat med goda arbetsytor på fin laminatbänkskiva i och bra förvaring i över- och underskåp. Ovanför diskbänken är det vitt kakel. Köket har en naturlig matplats med plats för 4-6 personer. På köksgolvet ligger samma golv som i hallen och väggarna är vita. Köket har god maskinell utrustning med maskiner som: - Glaskermikhäll - Varmluftsugn - Mikrovågsugn - Kombinerad kyl & frys - Fläkt - Diskmaskin Badrum Bostadens badrum är renoverat i samband med stambytet. Här är det vitt kakel med mörk mosaik i duschhörnan och gråt/mörkgrått klinkergolv samt golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, tvättställ, överskåp med spegel, handdukstork, tvättmaskin samt skåp ovanför tvättmaskinen. Sovrum Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt valfritt möblemang. Här är det fint laminatgolv samt ljust tapetserade väggar. Från sovrummet nås bostadens walk-in-closet. Walk-in-closet Ljust och praktiskt utrymme som nås från sovrummet. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum Bostadens sällskapsrum är luftigt med ljusinsläpp mot två väderstreck, här är det ljusa väggar och laminatgolv. Rummet är rymligt och lätt möblerat med plats för större soffgrupp samt annan möblering. Rummet har utgång ut till den mysiga balkongen.

   Uteplats/Balkong

   Balkong

   Bostad

   Boarea

   63m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3  (Våningsplan 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   18

   Andel i föreningen

   2,39109%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har kabel-TV via ComHem, det ingår i avgiften. HSB har ett avtal med Comhem avseende bredband som man kan nyttja och just nu så innebär det 600/50 Mbit för 299 kr per månad (kontrollerat 2020-12-08).

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-07
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 164 kWh/m2 och år

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ankan i Södertälje

   Föreningens organisationsnummer

   715600-0023

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   36 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Ankan består av 36 stycken lägenheter varav alla är upplåtna som bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Ankan 6 där 2 stycken hus står som byggdes 1960.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen höjde avgiften med 5 % 2020-07-01, Senast en avgiftshöjning gjordes var 2012. I dagsläget finns ingen mer planerad avgiftshöjning (kontrollerat 2020-12-08).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare genomförda renoveringar: 1999 - Byte av fönster 2003 - Byte av undercentral fjärrvärme 2008 - Stambyte och ny EL i samtliga lägenheter. 2011-2012 - Byte till säkerhetsdörrar och låssystem. 2018 - Stamspolning

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen gemensamma utrymmen består av lekplatser, källarförråd, tvättstuga och matkällare.

   Parkering

   Föreningen har sammanlagt 38 garageplats och parkeringsplatser att hyra ut till medlemmarna. Garage går att hyra för 350 kr/mån och p-plats går att hyra för 150 kr/mån. Separat kö (kontrollerat 2020-08-06).

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Karlhovsvägen 29, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Område: Karlhov

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 595 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 3 942 kr/mån Inkl. värme, vatten och kabel-TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-04

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Liknande bostäder