Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nydalavägen 33, SÖDERTÄLJE

Radhus i ett plan med privat baksida och idylliskt läge

Pris:

2 495 000 kr

Månadsavgift 5 851 kr/mån

Bostadsrättsradhus - SÖDERTÄLJE

Rum: 4 rok varav 3-4 sovrum

Våning: 1 av 1  (Bottenvåning ) , hiss finns inte

Byggår: 1979-1980

Boarea: 107 m2

På Nydalavägen 33 väntar ett radhus i ett plan med gavelläge, privat baksidan, tre ordentliga sovrum, två badrum och stort vardagsrum. Här bor ni i en trygg förening med låga avgifter där värme, vatten, kabel-Tv och bredband ingår. Goda möjligheter att hyra p-plats. För barnfamiljen är Nydala det perfekta boendet med bilfria innergårdar, gemensamma lekplatser och närhet till både förskola, skola samt bussar. Välkomna att trivas! -Låg avgift där mycket ingår -Goda möjligheter att hyra p-plats -Ett plan med gavelläge -Privat baksida med altan och gräsmatta -Uteplats på framsidan som nås från köket -Tre bra sovrum -Stor vardagsrum med plats för både soffa och matbord -Trevligt familjekök -Två helkaklade badrum med klinkergolv -Utvändigt förråd på baksidan och stor klädkammare inomhus -Närhet till förskola, skola, bussar och matbutik -Närhet till Ragnhildsborgs skid/pulkabacke samt Mälarbadet

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 13 Juli

  18:00 - 18:40

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Tis 14 Juli

  18:30 - 19:00

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Ansvarig mäklare

  Daniel Durmaz

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-407 62 85

  daniel.durmaz@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ert nya boende välkomnar med en rymlig hall där ni kan hänga av er via hatthyllan eller via garderoben. Här finns även plats för byrå. Längre in i hallen finns en klädkammare för ytterligare förvaring.

   Kök

   Trevligt familjekök med goda förvaringsmöjligheter och plats för diverse köksmaskiner. Intill det breda fönsterpartiet kan ni placera ett matbord. Från köket tar ni er till uteplatsen på framsidan där ni kan njuta av morgonkaffet. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

   Vardagsrum och uteplats

   Det stora vardagsrummet har ljusinsläpp från flera väderstreck och har gott om plats för både matbord, soffa och vitrinskåp. Från vardagsrummet tar ni er till den privata baksidan där ni kan duka upp middagen på altanen eller läsa en bok i gräset. Här finns även ett utvändigt förråd som kommer väl till pass för trädgårdsredskap och dynor till solsängen.

   Tre sovrum

   Alla sovrummen är i bra storlek och rymmer en större säng och övrigt möblemang som byrå. Det ena sovrummet nås från vardagsrummet, de andra två är strategiskt placerade intill varandra.

   Två badrum

   Helkaklade badrum med klinkergolv och vädringsfönster. Det ena badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, tvättställ, spegel och överskåp. Det andra badrummet är utrustat med tvättställ, överskåp med spegel, handdukstork samt duschhörna.

   Uteplats/Balkong

   Altan och gräsmatta på baksidan

   Bostad

   Boarea

   107m2

   Våning

   1 av 1  (Bottenvåning ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   34

   Andel i föreningen

   0,5153%

   Andel av årsavgift

   0,5153%

   TV och internet

   I månadsavgiften ingår det analoga och digitala basutbudet av tv-kanaler samt bredband (upp till 100Mbit) och IP-telefoni. Samtalskostnader tillkommer för telefoni.

   Byggnad

   Byggår

   1979-1980

   Byggnadstyp

   1 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Ragnhildsborg

   Föreningens organisationsnummer

   715600-0486

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   198 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Förening: HSB Brf. Ragnhildsborg Föreningen äger fastigheterna Trädgården 1 och 2, vilka bebyggdes 1979-80. Samtliga 198 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Södertälje. För medlemskap i HSB erläggs en andel om 500 kr (återfås vid utträde) samt en första årsavgift om 300 kr. Mer info om föreningen https://www.hsb.se/sodertalje/brf/ragnhildsborg/

   Föreningens ekonomi

   Budgetmöte hålls i november och då sätts avgifterna för 2020. I dagsläget inga planer på avgiftshöjning. Kontrollerat 2019-10-17

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen följer en långsiktig underhållsplan och har inga större renoveringar planerade för 2020. 2006 - Nya maskiner i tvättstugorna. 2007 - Parkeringarna asfalterades om. 2008 - Samtliga fönsterbågar målades. 2015 - Radonsanering, OVK. 2016 - Renovering tvättstugor. 2017: Fönsterrenovering 2019: Spolning av avloppssystem

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns två kvartersgårdar, i den ena större gemensamhetslokal med kök (går att hyra för ca 500 kr/tillfälle) och en snickarbod (ca 100 kr/år). I lokal två finns gym (ca 600 kr/kalenderår och hushåll), solarium (ca 100 kr/år och ca 10 kr/6.5 min), bastu (ca 300 kr/år) och en snickarbod. Båda lokalerna inrymmer två tvättstugor vardera. Cykel- och redskapsförråd finns på varje kvartersgård och ett separat sop- och återvinningsrum hittas i såväl södra som norra området.

   Gårdsplats

   föreningen har trevliga gårdar som knyter samman de olika kvarteren. Det finns flera lekplatser i föreningen.

   Parkering

   På föreningens fastighet finns 125 st. garage och 164 st. parkeringsplatser med el-stolpe som hyrs ut av föreningen enligt separat avtal. Garagen kostar 450 kr/mån och p-plats kostar 200 kr/mån, kösystem tillämpas. Ta kontakt med styrelsen gällande p-plats. (kontrollerat 2019-10-17)

   Föreningens hemsida

   http://www.hsb.se/sodertalje/ragnhildsborg

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nydalavägen 33, SÖDERTÄLJE

   Kommun: Södertälje

   Område: Ragnhildsborg

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr

   Månadsavgift: 5 851 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder