Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Övre Villagatan 42, Södertälje

Exklusiv & välplanerad 3:a i lugnt läge med påkostade tillval, stor balkong & exklusiva detaljer!

Pris:

2 595 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 289 kr/mån Inkl. värme, kallvatten och elavtal. Avgift för elförbrukning och varmvatten tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 77 m2

Sällan till salu! Nu har du chansen att bli ägare av denna exklusiva, välplanerade och stilrena 3:a på Övre Villagatan 42 som byggdes 2016. Lägenheten har flertalet moderna och exklusiva tillval, härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck, stor balkong, stor helkaklat badrum, egen tvättmaskin och torktumlare, rymlig walk-in-closet samt p-plats som tillhör. Här finns alla bekvämligheter som behövs och det är bara att flytta in. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både Södertälje Centrum med all dess utbud och fina grönområden. Precis intill finns även busshållplats, skolor, förskolor, restauranger, service m.m. Lägenheten är en del av en stabil och välskött HSB-förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Sollert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-408 39 32

  emma.sollert@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Genom modern säkerhetsdörr kommer du in i lägenhetens öppna och välkomnande hall som har vitmålade väggar och grått exklusivt klinkergolv. Hallen har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en välkomnande och inbjudande känsla samt ett härligt ljusinsläpp. Hallen har gott om plats förvaring och avhängning i stor garderob med praktiskt ELFA-system och stora spegelskjutdörrar. Härifrån nås även lägenhetens moderna och helkaklade badrum.

   Vardagsrum

   I öppen anslutning till entrén ligger lägenhetens rymliga och luftiga vardagsrum. Här är väggarna vitmålade, på golvet ligger en fin ekparkett i original och i taket finns infällda och dimbara spotlights i hela vardagsrummet och hallen. Tack vare ett stort fönsterparti med utsikt över Södertälje så har vardagsrummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för en stor soffgrupp, soffbord, TV samt diverse annan möbel om önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens ena sovrum, walk-in-closet samt leder vidare in till köket.

   Kök

   Vidare från vardagsrummet och hallen kommer du vidare in till lägenhetens moderna, stilrena och påkostade kök som även det har vitmålade väggar och flytande ekparkett på golv. Köket har släta vita skåpluckor med gott om plats för förvaring, mörk bänkskiva i laminat samt avlånga vita kakelplattor ovanför de generösa arbetsytorna. Köket rymmer även plats för ett stort matbord invid fönster samt härifrån nås lägenhetens stora sovrum och balkong. Kökets maskinella utrustning är ifrån 2016 och består av: - Hel kyl och frys i rostfritt stål (tillval) - Spishäll med induktion - Integrerad varmluftsugn i rostfritt stål i arbetshöjd (tillval) - Integrerad diskmaskin - Integrerad mikro i rostfritt stål (tillval) - Köksfläkt

   Sovrum 1

   Lägenhetens större sovrum ligger i anslutning till köket och har vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord, diverse möbel för förvaring och avlastning samt stor garderob som ingår med smart ELFA-system och spegelskjutdörrar. Från detta sovrum nås även lägenhetens stora balkong som rymmer plats för antingen ett stort matbord eller en loungemöbel. Dörren in till sovrummet är ett tillval med ram, precis som samtliga dörrar i lägenheten.

   Sovrum 2

   Lägenhetens mindre sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har även det vitmålade väggar och fin ekparkett på golv. Detta rum är perfekt för både det lilla barnet, tonåringen, kontoret eller gästerna. Här finns plats för en stor säng, möbler för förvaring och diverse annat möblemang om önskas.

   Badrum

   Direkt från hallen och vardagsrummet når du lägenhetens stora, moderna och helkaklade badrum som har stora vita kakelplattor på väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med: - WC - Duschhörna med glasdörrar - Handfat med tillhörande kommod för förvaring - Spegelskåp med inbyggd belysning - Tvättmaskin och torktumlare som ingår med bänkskiva ovantill för arbetsyta samt skåp för förvaring - Elektrisk handukstork - Golvvärme

   Walk-in-closet och övrigt

   I lägenheten finns även en rymlig walk-in-closet som rymmer det mesta. I källaren finns även ett rymligt källarförråd som tillhör och nuvarande säljare har en p-plats med elstolpe som en köpare kan överta vid överlåtelsen (kostar 300 kr/mån).

   Uteplats/Balkong

   Stor balkong i nordost.

   Bostad

   Boarea

   77m2 (Areauppgifter enligt bostadrättsföreningen)

   Våning

   2 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   36

   Andel i föreningen

   2,44938%

   Andel av årsavgift

   2,44938%

   TV och internet

   TV och bredband via Stadsnätet. Ett basutbud av TV-kanaler ingår. Abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren. Analog telefoni kan ej erhållas. Hastighet och leverantör av bredband väljs av innehavarna själva.

   Byggnad

   Byggår

   2016

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Skogsgläntan i Södertälje

   Föreningens organisationsnummer

   769603-7584

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   44 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2014-2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen innehar med äganderätt fastigheten Tjädern 17, med tillhörande tre stycken flerbostadshus. Bostadshusen byggdes 2014-2016 och innehåller 44 st lägenheter, upplåtna med bostadsrätt. Föreningen innehar även ett miljörum, 3 st städrum, 3 st cykelrum, ett fastighetsskötarförråd, samt ett styrelserum. I anslutning till bostadshusen finns 44 st p-platser med elstolpe samt 5 st elbilsplatser. Bostadsrättsföreningen har individuell mätning och debitering av IMD El och IMD Varmvatten. Siffrorna beror på lägenhetsinnehavarens förbrukning. Föreningen har ett gemensamt el-avtal.

   Föreningens ekonomi

   Ingen avgift kommer att höjas kontrollerad (2020-05-27).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringsåtgärder planerade, finns fortfarande garantin (5 år) kvar från nybyggnationen. (Kontrollerad den 2020-05-27).

   Parkering

   Föreningen har 49 p-platser. Kostnad ca 300 kr/mån. Köparen har möjlighet att överta säljarens parkering. Det finns även möjlighet att hyra en extra p-plats i mån om plats, till det är det separat kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Övre Villagatan 42, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Område: Södertälje Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 595 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 289 kr/mån Inkl. värme, kallvatten och elavtal. Avgift för elförbrukning och varmvatten tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-23

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder