Objektbild

Stockholmsvägen 2A, SÖDERTÄLJE

Mysig balkong med utsikt mot kanalen

Pris:

1 295 000 kr

Månadsavgift 3 018 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - SÖDERTÄLJE

Rum: 1,5 rok

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1934

Boarea: 43 m2

Välkomna till denna kvadratsmarta lägenhet som ligger ett stenkast från stadskärnan. Här möts ni av vackra trägolv som följer med in till alla rum, ett hemtrevligt kök, gott om förvaring samt en mysig balkong med utsikt över kanalen. Värme, vatten, bredband och kabel-Tv ingår i den låga avgiften. - Mysig balkong med utsikt mot kanalen - Vackra trägolv som följer med till alla rum förutom badrum - Hemtrevligt kök med plats för frukostbord - Helkaklat badrum med klinkergolv - Generös takhöjd som skapar en härlig rymd - Rymlig hall med plats för möblemang som säng och skrivbord - Smidig förvaring med flera inbyggda garderober - Centralt och populärt läge - Bredband och kabel-tv ingår i avgiften - Välskött HSB förening med god ekonomi - Smidig kommunikation till Södertälje/Östertälje station - Med bil är du snabbt ute på E4:an - Bra promenadstråk längs med den vackra kanalen - Buss 748/749 utanför porten mot Liljeholmen och tunnelbanans röda linje

Läs mer

Pris

1 295 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Sollert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-408 39 32

  emma.sollert@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Stockholmsvägen 2A till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall & inre hall

    Hallen välkomnar med ett fint trägolv, generös takhöjd och ljusa väggar som följer med till alla rum förutom badrummet. Här finns plats för ytterkläder och skoställ. Vidare in i bostaden finns ett möblerbart utrymme som kan användas som sängplats, kontorsdel eller avlastningsyta. Här finns även inbyggda garderober för smidig förvaring.

    Vardagsrum & balkong

    Vardagsrummet kan möbleras med soffa, soffbord, tv-bänk och byrå. Härifrån nås den mysiga balkongen med utsikt mot kanalen.

    Kök

    Det hemtrevliga köket möter med spårade luckor, arbetsbänk i ek och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med spis, fläkt samt kyl och frys.

    Badrum

    Helkaklat badrum med klinkergolv under fötterna. Badrummet är i modernt utförande och försett med duschhörna med glasvägg och dubbla munstycken, handfat med kommod och tillhörande överskåp samt wc.

    Bostad

    Boarea

    43m2

    Våning

    1 av 3 , hiss finns inte

    Andel i föreningen

    3,55438%

    Andel av årsavgift

    3,55438%

    Byggnad

    Byggår

    1934

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB Brf Melonen

    Föreningens organisationsnummer

    715600-0569

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Innan föreningen godkänner en köpare så vill de träffa personen för att gå i genom ordningsreglerna för föreningen.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    27 st

    Antal lokaler

    5 st

    Byggår

    1934

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen äger fastigheten Melonen 1 som bebyggdes 1934. Sammantaget upplåter föreningen 27 st lägenheter med bostadsrätt och 5 st lokaler med hyresrätt.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen kommer att genomföra en liten avgiftshöjning vid årsskiftet 2020/2021, vilket fastställs under budgetmötet i slutet av oktober 2020 (kontrollerat med styrelsen 2020-10-10).

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Tidigare utförda renoveringar: 2020 - Målning av balkonger och reparation av porttelefoner 2017 - Uppgraderat elnät till 3-fas 2017 - Takrenovering och montering av snörasskydd 2007 - Fasadrenovering och fönsterbyte till 3-glas 1994 - Komplett stambyte. I samband med detta byttes även el-kablage ut samt undercentralen för fjärrvärme Föreningen följer en underhållsplan. I dagsläget finns inga planerade renoveringar som påverkar lägenheterna (kontrollerat 2020-10-10).

    Gemensamma utrymmen

    Till varje lägenhet finns både ett källarförråd samt ett vindsförråd som tillhör. I föreningen finns även en fräsch tvättstuga (i källaren i port 2B) med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum. Utöver det finns också ett cykelförråd och ett barnvagnsrum som medlemmarna får nyttja.

    Parkering

    På föreningens fastighet finns totalt 16 st parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar och hyresgäster. Kostnad för p-plats är ca 250 kr/mån det är kö till parkeringsplats. För närvarande är det 4 personer i kö.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Stockholmsvägen 2A, SÖDERTÄLJE

    Kommun: Södertälje

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 295 000 kr

    Månadsavgift: 3 018 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-15

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Södertälje

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

    Läs mer

    Bobutiken i Södertälje

    Hitta din mäklare i Södertälje

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder