Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Storgatan 7, Södertälje

Fin tvåa mitt i stan

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 1 721 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 7 , hiss finns

Byggår: 1959

Boarea: 62,5 m2

På Storgatan 7 väntar en stor tvåa med delvis öppen planlösning, badrum med tvättmaskin, stort sovrum, fransk balkong, härligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter med både en klädkammare och flera garderober. Här bor ni mitt i centrum med allt dess utbud runt knuten. Föreningen har gemensam tvättstuga och en fantastisk takterrass med flera utegrupper och grillmöjligheter vilket är extra uppskattat av medlemmarna under sommaren. Välkomna på visning! - Centralt läge mitt på stan. - Mycket stabil HSB förening. - Fransk balkong. - Välplanerad bostad i fil. - Stort och rymligt kök med gott om arbetsytor. - Gott om förvaring med garderober och klädkammare. - Ljus och trivsam lägenhet med behagliga färger. - Rymligt helkaklat badrum. - Sovrum med gott om förvaring med garderober. - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. - Föreningen har en stor gemensam takterrass.

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Månadsavgift 1 721 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

2 26/11 kl: 15:55 2 100 000 kr

1 26/11 kl: 13:45 2 050 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Moshe Kucukkaya

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-69 03 04

  Moshe.Kucukkaya@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig entré med plats för förvaring genom garderober och klädkammare. Här kan ni även möblera med byråer eller sittbänk. Ljust golv och vita väggar.

   Kök

   Välplanerat kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Köket har en bänkskiva i trä, mörkt kakel ovan arbetsytorna och vita köksluckor som erbjuder bra förvaring. Härligt ljusinsläpp från flera fönster. Köket är utrustat med: - Kyl och frys - Integrerad diskmaskin - Mikro - Ugn - Spishäll - Fläkt

   Vardagsrum

   Luftigt vardagsrum som har öppen planlösning mot kök. Rummet har ett härligt ljusinsläpp med två fönster och den franska balkongen. Parkettgolv och ljusa väggar.

   Sovrum

   Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Längs ena väggen finns flera garderober för smidig förvaring.

   Badrum

   Helkaklat badrum med klinkergolv, handfat, spegelskåp, wc, duschhörna och tvättmaskin.

   Uteplats/Balkong

   Fransk balkong

   Bostad

   Boarea

   62,5m2

   Våning

   5 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   22

   Andel i föreningen

   0,5825%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   1959

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Mars

   Föreningens organisationsnummer

   715600-0544

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Oäkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Luna 5, som bebyggdes år 1959. Sammantaget upplåter föreningen 27 st lägenheter med bostadsrätt, 7 st lokaler med bostadsrätt, samt en lokal med hyresrätt (källa: årsredovisning 2016). OBS! Oäkta bostadsrättsförening vilket innebär att mer än 60% av intäkterna inkommer från företag i huset. Detta påverkar medlemmarnas beskattning. För mer information om oäkta föreningar, vänligen besök www.skatteverket.se eller ditt lokala skattekontor I nedre källarplan finns en modern tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st centrifug, samt mangelrum och två rymliga torkrum. Såväl trapphus som källarutrymmen är kameraövervakade för extra säkerhet. På baksidan av huset finns en stor gemensam takterrass med flera utegrupper och grillmöjligheter. Cykelförråd finns i huset.

   Föreningens ekonomi

   Enligt föreningen finns det inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2020-02-06).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Planerat underhåll enligt underhållsplan. Föreningen har en 40-årig underhållsplan. Planen ligger till grund för föreningsstämmans beslut om fondering eller ianspråktagande av fondmedel. 2001: Installation bredband. 2001-2004: Stambyte. 2004: Trapphus målning. 2005: Trapphus byte av elkablage och belysning. 2005: Installation av el 3-fas i 1 & 2:or. 2006: Renovering av tvättstuga, el och målning. 2008: Övergång till bredbandstelefoni. 2008: Föreningen har energideklarerat huset enligt svensk lag. 2009: Terrassomläggning. 2009: Upphandling av övervakningskamerautrustning. 2010: Inköp utav 2 stycken expansionskärl för radiatorer. 2010: Relining och byte av uttjänta avloppsrör i lokaldelen. 2010: Relining av dagvattenledning från tak. 2015: Fönsterbesiktning. 2015: Bytt torktumlare. 2018. Utbyte av hissar Enligt föreningen planeras en reparation av läckage av terrasserna mot Storgatan, när detta kommer att bli aktuellt är ännu ej beslutat. I dagsläget väntar föreningen in offerter. I föreningen diskuteras även fönsterbyte alternativt renovering. Projektet ligger längre fram i tiden.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Storgatan 7, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 1 721 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-03-27

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder