Värdsholmsgatan 3, Södertälje

1 360 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Värdsholmsgatan

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Värdsholmsgatan 3 - Södertälje

Kommun

Södertälje

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

28m2

Våning

5 av 7 (Våningsplan 1 av 7. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Centralt

Avgift

1 633 kr/mån

Pris

1 360 000 kr

48 571 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bo centralt och billigt nära Maren. Endast ett stenkast från tågstationen där pendeltåget tar dig till Stockholm på ca 35 min. Ett SL-årskort ingår i köpet. Samtliga lägenheter har balkong, terass eller uteplats. Uppe på taket finns en gemensam terass att samlas på. Alla som bor på Värdsholmsgatan 3 har även tillgång till föreningens paddelbana samt två lånebilar och ett antal lånecyklar. Planerad inflytt november 2019. www.vardsholmsgatan.se

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Bostaden kommer att ha genomgående ekparkett på golv och vitamålade väggar om inget annat anges. Modern köksinredning med rostfri diskbänk, kakel ovanför arbetsytan och en maskinell utrustning genom ugn, häll, kyl/frys och diskmaskin. Bostadens badrum har kaklade väggar, klinkergolv och är inrett med tvättställ, handdukstork, wc samt duschhörna.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Samtliga bostäder har balkong terass eller uteplats.

  Bilplats

  24 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,4095%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kajplats 23

  Lägenhetsnummer:

  1108

  Antal lägenheter:

  57

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Välkommen till kvarteret Sillen 3 På Värdsholmen i centrala Södertälje, uppförs nu 57 moderna och väl genomtänkta hem som har närhet till natur, service och kommunikationer. Lägenheterna vid gästhamnen är anpassade för ett bekvämt boende med miljön och det sociala i fokus. Samtliga lägenheter har balkong alt. uteplats och är fördelade i 1:or samt 2:or mellan 28 kvm - 55 kvm. Uppe på taket har dom boende en gemensam terass att samlas på. Alla som bor på Värdsholmsgatan 3 har även tillgång till föreningens padelbana samt två lånebilar och ett antal lånecyklar. I kontraktet ingår även ett SL-årskort.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor