Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Västra Kanalgatan 3, Södertälje

Ljus & rymlig sekelskiftesvåning precis intill Södertälje Kanal med två toaletter & vackra detaljer!

Pris:

3 095 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 900 kr/mån Avgiften inkluderar värme, vatten och kabel-Tv (ComHems basutbud)

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 111 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I centrala Södertälje erbjuds nu en vacker, ljus och rymlig sekelskifteslägenhet precis intill Södertälje Kanal på Västra Kanalgatan 3. Lägenheten karakteriseras av tidstypiska detaljer som generös takhöjd, en vacker kakelugn i original, vackra dubbeldörrar mellan rummen, fantastisk originalparkett i samtliga rum, vackra stuckaturer, golvsocklar och takrosetter som är varsamt restaurerade från original, samt stora eleganta dubbelfönster i tidsenlig 1910-talsstil. Samtliga rum är rymliga och lättmöblerade och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora dubbelfönster i tre väderstreck. Utöver det har lägenheten många moderna bekvämligheter som balkong i sydost med utsikt över Södertälje Kanal, modernt fullutrustat kök, två toaletter, tvättmaskin samt gott om plats för förvaring. Tack vare de stora sällskapsytorna, en otrolig rymd, den generösa takhöjden samt ett fantastiskt genomgående ljusinsläpp är denna lägenhet något utöver det vanliga. Här bor du högst upp i huset med både kanalen och centrum som granne. Denna lägenhet måste upplevas! Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller för mer information! Emma Sollert, 070-408 39 32 emma.sollert@lansfast.se

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Sollert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-408 39 32

  emma.sollert@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig och välkomnande hall med vitmålade väggar och ljust klinker på golv. Här finns plats för avhängning av jackor precis vid entrén, hatt- och skohylla där intill samt gott om förvaring i tre platsbyggda garderober längre in i hallen. Precis vid entrén finns även en porttelefon som gör det enkelt att öppna för gäster som kommer på besök. Från hallen nås lägenhetens sovrum 1, sovrum 2, kök, badrum samt gäst-WC.

   Kök

   Vidare från hallen kommer ni in i lägenhetens ljusa och moderna kök som har målade väggar i en härligt grå kulör samt vackert plankgolv i original. Köket har vita påkostade skåpluckor med ram, mörk bänkskiva i praktisk laminat samt vita avlånga kakelplattor ovanför arbetsytorna. Köket ligger i vinkel med en utstickande köksö där spishällen, ugnen och köksfläkten sitter och ger er möjlighet att laga mat med en fantastiskt utsikt över kanalen. Här finns även plats för ett matbord för 6 personer. Precis som samtliga rum har köket vackra stuckaturer och snickerier i både tak- och golv. Kökets maskinella utrustning består av: - Hel kyl och frys i rostfritt stål - Spishäll med induktion - Varmluftsugn i rostfritt stål - Diskmaskin - Frihängande köksfläkt i rostfritt stål

   Vardagsrum

   Genom vackra dubbeldörrar i original kommer du vidare från köket in i det stora och öppna vardagsrummet. Även här är väggarna målade i en härligt grå kulör och på golvet ligger ett fint plankgolv i original. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora dubbelfönster i gavelläge samt den tidstypiska och generösa takhöjden i traditionell sekelskiftesstil. Även här finns flertalet vackra sekelskiftesdetaljer i form av en otrolig kakelugn i original, takstuckaturer, golvsocklar och takrosetter. Här finns plats för en stor soffgrupp, soffbord, TV med tillhörande möbel, ett större matsalsbord eller diverse annat möblemang om önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens kök och sovrum 2 och genom vackra dubbeldörrar har ni även härifrån tillgång till lägenhetens balkong.

   Balkong

   Balkongen ligger i sydost med sol under morgon, förmiddag och tidig eftermiddag. Här har ni en fantastisk utsikt över Södertälje Kanal där ni kan avnjuta morgonkaffet och lunchen.

   Sovrum 1

   Lägenhetens första sovrum ligger i anslutning till entrén och är lägenhetens näst största sovrum. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett fint trägolv. Sovrum 1 rymmer plats för en dubbelsäng, sängbord, diverse möbel för förvaring samt plats för förvaring i platsbyggt sidobord.

   Sovrum 2

   Lägenhetens största sovrum ligger i anslutning till både hallen och vardagsrummet och är otroligt rymligt och luftigt. Här är väggarna målade i en mysigt mörkgrå ton och på golvet ligger samma vackra plankgolv som i kök och vardagsrum. Här finns plats för en stor dubbelsäng, sängbord, mycket förvaring i flertalet PAX-garderober från IKEA som ingår samt diverse annan möbel eller möblemang om önskas. Även här finns vackra och tidstypiska sekelskiftesdetaljer i form av takrosetter, golvsocklar, takstuckaturer, dubbelfönster samt stora dubbeldörrar mot både vardagsrummet och hallen. Mellan sovrum 2 och vardagsrummet finns även två undangömda klädkammare mellan två dubbeldörrar med gott om plats för förvaring.

   Sovrum 3

   Lägenhetens minsta och sista sovrum ligger invid köket och har även det mörkgrått målade väggar och plankgolv. Här finns plats för en stor säng, sängbord och diverse möbel för förvaring och avlastning.

   Badrum

   Mysigt och helkaklat badrum som nås från hallen med grått kakel på väggar, svarta dekorativa kakelpartier i den platsbyggda duschen samt mörkgrått klinker på golv. Badrummet är utrustat med: - Vägghängd WC - Handfat med tillhörande kommod i ek - Platsbyggd dusch med skjutbar glasdörr - Spegelskåp med inbyggd belysning - Tvättmaskin som ingår med hyllor ovanför - Ett mindre förvaringsskåp med spegel - Handdukstork - Golvvärme

   Gäst-WC

   Lägenhetens gäst-WC nås också från hallen och har vitmålade väggar, en fondvägg med vit träpanel samt klinkergolv. Gäst-WC:n är utrustad med WC och handfat.

   Övrigt

   Till lägenheten finns både ett källarförråd och ett vindsförråd som ingår.

   Bostad

   Boarea

   111m2 (Areauppgifter enligt bostadrättsföreningen)

   Våning

   4 av 4 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Polstjärnan i Södertälje

   Föreningens organisationsnummer

   716416-4662

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   34 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen innehar fastigheterna Polstjärnan 6, 7 och 8, i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheterna byggdes om år 1980. Det finns 33 lägenheter som är upplåtna som bostadsrätter, och en lägenhet med hyresrätt. Till varje bostad hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har även tillgång till den lummiga innergården, sopsortering och tvättstuga.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Se föreningens årsredovisning för gjorda och kommande renoveringar.

   Gårdsplats

   Föreningen har en mysig innergård med utemöbler och grill.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Västra Kanalgatan 3, Södertälje

   Kommun: Södertälje

   Område: Södertälje Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 095 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 900 kr/mån Avgiften inkluderar värme, vatten och kabel-Tv (ComHems basutbud)

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Södertälje

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

   Läs mer

   Bobutiken i Södertälje

   Hitta din mäklare i Södertälje

   Liknande bostäder