Objektbild

Vatt-Annas väg 19, Södertälje

Fin tvåa i Lina Hage

Pris:

1 195 000 kr

Månadsavgift 4 177 kr/mån Inkl. värme, vatten, bredband, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - Södertälje

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns

Byggår: 1989-1990

Boarea: 58,5 m2

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade lägenhet om 2 rok på Vatt-Annas Väg 19 i Lina Hage! Lägenheten har en stor balkong, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, ett ljust och modernt kök samt ett stort badrum. Därutöver har lägenheten gott om plats för förvaring samt en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en luftig och social känsla. - Nära mataffär, dagis, skola och bussar. - Välkomnande hall med klädkammare till höger, som även kan användas som ett sovrum - Nyrenoverade ytskikt i lägenheten - Luftigt vardagsrum delvis öppen planlösning mot kök - Flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. - Välutrustat kök med vita skåpluckor. - Fräscht badrum med dusch och kakel på väggarna. - Stor balkong i bästa söderläge. - Rymligt sovrum med möjlighet till egen klädkammare. - Välskött HSB förening med god ekonomi. - Stor hiss och tvättstuga i markplan. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 03 Oktober

  12:30 - 13:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 04 Oktober

  17:30 - 18:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Moshe Kucukkaya

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-69 03 04

  Moshe.Kucukkaya@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Vatt-Annas väg 19 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Välkomnande entré med fint golv som är genomgående i lägenheten och målade vita väggar. Hallen har goda avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsmöjligheter med en stor klädkammare till höger.

    Vardagsrum

    Vidare från hallen kommer du in i det stora och luftiga vardagsrummet som har delvis en öppen planlösning mot köket. Även här är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett fint enhetligt laminatgolv. Vardagsrummet och köket har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och den öppna sociala planlösningen. Här finns plats för en soffgrupp, soffbord, TV och diverse annan möbel om önskas. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong.

    Kök

    Bostadens kök är perfekt planerat med stora arbetsytor och gott om förvaring med över- och underskåp. Köket har vita skåpluckor, beige kakel, vita väggar och ett vackert golv i laminat. Köket har bra planlösning med en naturlig matplats invid fönster. Köket har maskinell utrustning: - Spis med ugn. - Inbyggd fläkt. - Diskmaskin - Kombi kyl/frys

    Sovrum

    Lägenhetens sovrum nås från vardagsrummet och har även det vitmålade väggar och samma laminatgolv som i resterande rum. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord samt diverse andra möbler för förvaring och avlastning.

    Badrum

    Fräscht badrum med vitt kakel och plastmatta. Här finns badkar, toalett, handfat och spegel.

    Klädkammare

    Invid hallen finns även en stor klädkammare som rymmer plats för både kläder och övrig förvaring. Den kan även användas som ett extra sovrum eller kontor.

    Bostad

    Boarea

    58,5m2

    Våning

    2 av 3 , hiss finns

    Andel i föreningen

    0,0608%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-TV (basutbud) samt bostadsrättstillägg.

    Byggnad

    Byggår

    1989-1990

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB Brf Kobben i Södertälje

    Föreningens organisationsnummer

    769602-3014

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Föreningen har en större lokal samt en bastu som går att hyra. För mer info och pris: http://www.brfkobbenlina.se/

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    173 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1989-1990

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Kobben är en bostadsrättsförening i Södertälje och består av adresserna Vatt Annas väg, Lodstigen samt Tegelstigen. Föreningen upplåter 173 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheterna Murarbasen, Mursleven och Murlodet, vilka byggdes åren 1989-1990.

    Föreningens ekonomi

    Inga planerade avgiftshöjningar kontrollerat 2021-07-08

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Tidigare utförda renoveringar: 2007 - målning av fönsterkarmar, entréer och trapphus, gårdsupprustning på Tegelstigen/Vatt-Annas väg 2008 - successivt utbyte av maskiner i tvättstugor, invändig renovering av föreningslokalen Ekan, utökning av antal förråd, samt OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) 2016 - samtliga trapphus förseddes med nya och strömsnåla armaturer, vilket i längden är en lönsam investering 2017 - Vindskivor 2017 - OVK 2018 - Stamrensning av kök- och badstam 2018 - Montering av postboxar 2019 - Termostatbyte i samtliga lägenheter 2019 - Tvättning av balkonger mm 2019 - Alla portar har fått nya anslagstavlor 2019 - Installation av passersystem i samtliga portar 2020 - Fönsterrenovering Rensning av avloppsstammar sker löpande. Projekt planeras inom en snar framtid: Byta hissar, renovera tvättstugor, måla om i trapphusen. Styrelsens ambition är att genomföra dessa projekt utan att avgiftshöjning ska bli nödvändig.

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns gemensamma tvättstugor, cykelförråd, samlingslokal samt lekplats till varje gård. Till varje lägenhet finns även ett förrådsutrymme. Dessa är belägna på olika ställen runt om i föreningen. Lägenheter på Lodstigen och Tegelstigen har som regel varmförråd i förrådskorridorer på bottenplanet. Undantag är alla etagevåningar som har förråd i trapphuset på översta planet, och alla 1:or som har kallförråd i låghus på gården. Lägenheterna på Vatt-Annas väg har sina förråd ordnade på annat sätt. Alla marklägenheter har förrådet i trapphuset på bottenvåningen. Lägenheter på 1:a, 2:a och 3:e våningen, har sina förråd inne i lägenheten.

    Parkering

    Föreningen tillhandahåller totalt 165 garage- och p-platser som de hyr ut till medlemmarna. Till dessa är det separata köer. Dessutom har föreningen totalt 6 st gästparkeringar. Parkeringsavgifter: - Bilplats utan eluttag: 150 kr/månad - Bilplats med eluttag: 200 kr/månad - Bilplats under tak med eluttag: 375 kr/månad - MC-plats under tak: 200 kr/månad

    Föreningens hemsida

    http://www.brfkobbenlina.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Vatt-Annas väg 19, Södertälje

    Kommun: Södertälje

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 195 000 kr

    Månadsavgift: 4 177 kr/mån Inkl. värme, vatten, bredband, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägg.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-10

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Södertälje

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnagatan 7 i Södertälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Södertälje!

    Läs mer

    Bobutiken i Södertälje

    Hitta din mäklare i Södertälje

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder