Wibeliusgatan 6 C, Södertälje

1 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Wibeliusgatan 6 C - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  40m2

  Våning

  2 av 0 (Våningsplan 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Mariekäll

  Avgift

  2 631 kr/mån

  Accepterat pris

  1 495 000 kr

  37 375 kr/m2

  Fin enrummare ett stenkast från centrum

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  - Genomgående planlösning vilker ger ett fantastiskt ljusinsläpp - Stor balkong i söderläge och en fransk balkong - Modernt kök med högblanka köksluckor och mosaik i rött - Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med fina väggar och ekparkett - Gott om förvaring i klädkammare - Helkaklat badrum - Säkerhetsdörr - Ett stenkast från centralen med förbindelser upp till Stockholm - Närhet till KTH - Bostaden är belägen i nederdelen av det mysiga området Mariekäll Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Bostaden välkomnar er med en ljus och trevlig hall. Här är vita väggar och vacker ekparkett på golv. Hallen löper vidare mot vardagsrum och kök. Kök: Renoverat modernt kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp samt skafferi. Här finner ni högblanka köksluckor i vitt, vitrinskåp i ek, mosaik i rött, arbetsbänk i svart/grå ton, vita väggar, modern fondvägg och golv av ekparkett. Köket har en ordentlig plats för en matgrupp. Från köket tar man sig ut till bostadens stora balkong. Maskinell utrustning: - Kombinerad kyl/frys - Nedfälld glaskeramikhäll - Varmluftsugn - Köksfläkt - Diskmaskin Balkong: I anslutning till köket finner ni bostadens stora underbara balkong i söderläge. Vardagsrum: Trevlig och ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger liv åt rummet. Här finns plats för en ordentlig soffa samt sovdel. Vardagsrummet har en fantastisk fransk balkong, vita väggar och golv av ekparkett. Klädkammare: I innerhallen finner ni en rymlig klädkammare. Badrum: Bostadens badrum har helkaklade väggar i vitt och ljus plastmatta. Här finns spegel med infällda spotlights, badrumsskåp, handfat, duschhörna, toalett och tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Till varje lägenhet hör en matkällare och ett vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947

  TV & bredband

  TiVo-abonnemang ca 130 kr/mån (tollkommer utöver avgiften)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,3030831%

  Andel av årsavgift:

  1,27366%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-06-07

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Södertäljehus nr 3

  Lägenhetsnummer:

  48

  Antal lägenheter:

  65

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Pilen 1 i Södertälje kommun. På fastigheten har uppförts 3 byggnader med 60 stycken lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1947. Föreningen består av adresserna Gröna Gatan 12, 14 A-C och Wibeliusgatan 6 A-J. Gemensamhetslokaler: Gemensam tvättstuga och bastu som finns till förfogande för medlemmarna. Även cykelförråd och gym finns. För att använda föreningens gym lägger man en depositionsavgift. Föreningen har 24 st p-platser som kostar ca 300 kr/mån. Kösystem tillämpas. Föreningen har även låtit uppföra solceller och miljöstation. Genom föreningens solceller köper medlemmarna sin hushållsel vilket gör att man bara betalar för den faktiska förbrukningen och inga onödiga kostnader tillkommer. Överskottet av elen säljs. Kabel-TV/TiVo-abonnemang läggs på avgiften.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar, kontrollerat med styrelsen 2019-04-24  Gjorda renoveringar:

  Utfört underhåll: - Stambyte 1992 - Fönsterrenovering 2003 - Fasadarbeten 2003 - Balkongrenovering breddning av balkongerna 2003 - Installation av solceller - Inkoppling av stadsnät 2013 Kommande: Inga större renoveringar på gång. OVK-översyn tas inom ordinarie budget. Kontrollerat 2019-04-24  TV/Internet:

  TiVo-abonnemang ca 130 kr/mån (tollkommer utöver avgiften)  Annat:

  Uppgifter kontrollerade med föreningen. Uppgifter som är av betydelse för köparen bör kontrolleras med föreningen.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  135 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor