Djupdalsvägen 4F, Sollentuna

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Djupdalsvägen 4F - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2001

  Boarea

  45m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Edsbacka

  Avgift

  2 569 kr/mån

  Inkl. värme, vatten och grundutbud till kabel-TV.

  Optimalt planerad tvåa med balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  - Nyrenoverat kök - Balkong i bra solläge - Nära kommunikationer - Helkaklat badrum - Fönster i två väderstreck Välkommen till Djupdalsvägen 4F där ni finner denna välplanerade tvåa om 45 kvm med balkong i strålande solläge. Bostaden har ett påkostat och läckert kök, badrum som är helkaklat, fina parkettgolv och ljusa väggar i hela bostaden. I anslutning till hallen finns stora skjutdörrsgarderober som slukar det mesta och i sovrummet finns även en ordentlig walk-in-closet för bästa möjliga förvaring. Stora fönsterpartier vilket gör att bostaden känns väldigt ljus och härlig. Här bor du i en stabil och välskött förening nära service och kommunikationer i populära Edsbacka. Välkommen att lämna ditt intresse till ansvarig mäklare Charlie Asteson!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2001

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV levereras av ComHem och ett grundutbud ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till Sollentuna Energis bredbandsnät. De operatörer som är godkända finner du på http://www.seom.se/stadsnat/ varefter du själv anmäler till den operatör som du valt.

  Övrigt

  Edsbacka är ett eftertraktat bostadsområde i Sollentuna. Nära till Sollentunas omtyckta gymnasie Rudbecksskolan, Sollentuna simhall med motionsavdelning och Edsbergsparkens vackra Edsbergs slott och fina promenadstråk längs Edsvikens vatten. Bra kommunikationer med buss till Danderyds Sjukhus åt ena hållet och Karolinska Sjukhuset via Sollentuna Centrum åt det andra. Lite smått och gott om Sollentuna: Köpcentrum är något Sollentunabon inte behöver sakna. Här finns flertalet med Sollentuna Centrum som det största. Senaste mode, mat och delikatesser, teknik och heminredning samsas på samma plats. Sollentuna Centrum bjuder förutom butiker bland annat också på ett välsorterat bibliotek, beläget vid Aniaraplatsen. Ni har även närhet till Kista galleria som har Sverige längsta öppettider alla dagar i veckan. Här finns 5D biograf, mat från alla världens hörn och butiksutbudet präglas av högklassiga modebutiker tillsammans med små lokala handlare och stora väletablerade butikskedjor. Lediga dagar i Sollentuna behöver aldrig bli långtråkiga. Inomhus eller utomhus är upp till dig. Och vädret förstås. Till Sollentuna simhall kan hela familjen göra en utflykt. Som tonåring kan det ibland vara svårt att hitta någonstans att tillbringa sin fritid. Sedan 2009 finns Ungdomens hus i centrala Tureberg. Här kan man idrotta, spela spel, lyssna på musik, måla, se på film eller bara ta en fika med kompisarna. Den konstintresserade bör besöka Edsviks konsthall som ligger i en vacker 1700-talspark, alldeles vid Edsbergs slott. Efter konstrundan är det ett måste att avrunda med hemlagad lunch eller nybakat kaffebröd på Café Alkemisten. När vädret visar sig från sin allra bästa sida sommartid är det många som åker till någon av alla badplatser vid Rösjön eller Edsviken. Rösjön är också en utmärkt fiskesjö, här huserar många olika arter och även kräftor. Vintertid är det Väsjöbacken som gäller för Sollentunas slalomfantaster. Backen räknas som en av de bästa i Stockholm och passar för hela familjen. Två vanliga liftar, en barnlift, värmestuga, tre nedfarter med varierande svårighet och park med Big Jump finns. Är man istället skridskofantast finns det möjlighet att ta sina skär på Edsviken eller Norrviken. På tal om Edsviken längs viken finns en vacker strandpromenad och fågellivet här anses som väldigt speciellt. Edsviken är Sollentunas största sjö och stoltserar med ett dramatiskt landskap med stora höjdvariationer. För friluftsliv rekommenderas Törnskogen som kan beskrivas som Sollentunas vildmark, eller Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat. På Järvafältet finns markerade leder och stigar med rastplatser, raststugor och kaféer. Blir man sugen på att grilla korv finns färdiga grillplatser med ved. För mer information om byggplaner i närheten kontakta Sollentuna Kommun.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2001

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Ekplantan

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  60

  Byggår:

  2001

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades år 2000 i Sollentuna på Djupdalsvägen 4. Fastigheten består av ett flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 60 bostadsrätter, varierande i storlek från 45-126 m2. Lägenheterna har generös takhöjd samt minst en balkong eller uteplats. Många lägenheter har dubbla balkonger, några t.o.m. 3 st varav 1 stor terrass. Den ljusa U-formade innergården som öppnar sig mot söder är med sin lekplats och gröna ytor en trivsam mötesplats för äldre och yngre. Och det är nära till det mesta. Grönområden, nära till Edsbergs Slott och Edsvik, shopping, kommunikationer, dagis, skolor.  Gjorda renoveringar:

  - 2018 Energideklaration - 2017 Byte av ventiler undercentral - 2014 OVK-besiktning - 2014 Uppfräschning av innergård - 2009 Underhåll av fasad och trapputrymme - 2008 OVK-besiktning - 2008 Energideklaration  TV/Internet:

  Kabel-TV levereras av ComHem och ett grundutbud ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till Sollentuna Energis bredbandsnät. De operatörer som är godkända finner du på http://www.seom.se/stadsnat/ varefter du själv anmäler till den operatör som du valt.  Gårdsplan:

  Gemensam gårdsplats med planteringar, gungställning och parkbänkar.  Gemensamma utrymmen:

  Två tvättstugor,  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  132 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-06-25

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor