Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Flintlåsvägen 34, Sollentuna

Stilrent renoverad bostad med inglasad balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 170 kr/mån Inklusive värme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen.

Bostadsrättslägenhet - Sollentuna

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 1963

Boarea: 76,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

- Renoverat kök & badrum - Utsikt mot lekplats och grönska - Fina ytskikt - Insynsskyddad - Populär förening med låg belåning Välkommen till denna rymliga och välplanerade trea i fint skick i trevliga Edsberg! Du möts innanför dörren av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Rakt fram finner du sovavdelningen med två generösa sovrum med bra förvaring bakom skjutdörrar. Fina stora fönster med grönska utanför som ger rikligt med ljusinsläpp. Vidare når du det helkaklade och stilrent renoverade badrummet som är utrustat med dusch/badkar, handfat, wc och handdukstork. Köket är fullt maskinellt utrustat och renoverats de senaste åren. Ljusa skåpsluckor och mörk bänkskiva med stilrent vitt kakel ovan. Gott om plats för matlagning och förvaring. Det ljusa och trevliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck och ger plats för både soffgrupp och annat möblemang. Här finns utgången till den stora inglasade balkongen som ligger i fint solläge med utsikt över området och lekplats så ni har koll på barnen. Bostaden har genomgående fina parkettgolv och ljusa fina väggar. Mycket bra läge nära centrum och busshållplats, ändå ligger bostaden insynsskyddat och lugnt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Charlie Asteson vid intresse!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Charlie Asteson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-300 205

  charlie.asteson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den välkomnande hallen erbjuder plats för både klädavhängning och förvaringsmöbler.

   Kök

   Det renoverade köket med god maskinell utrustning består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och spisfläkt. Matplats för flera personer invid fönstret med underbar utsikt.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är väl tilltaget vilket ger en luftig och social sällskapsyta. Här har du plats för både stor soffgrupp, hemmabio och läshörna samt stor bokhylla eller sideboard för maximal förvaring. Utgång till den fantastiska balkongen finner ni även här.

   Sovrummen

   Två rymliga sovrum med stora fönster och grönskande utsikt. Här har du gott om plats för säng, skrivbord och förvaring och ytan medger att även två barn kan samsas om rummet. Flertalet inbyggda garderober med skjutdörrar tar hand om klädförvaringen.

   Badrum

   Stilrent renoverat och helkaklat badrum. Utrustningen består av wc, badkar med dusch, förvaring och handdukstork.

   Balkong

   Inglasad balkong med strålande läge utöver grönska, naturen och lekplats så man enkelt håller koll på barnen medan de leker.

   Uteplats/Balkong

   Trevlig inglasad balkong i bra solläge. Det bästa med inglasningen är att det förlänger säsongens balkongtider.

   Bostad

   Boarea

   76,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   61-3016-14-388-5

   Andel i föreningen

   0,1754%

   Andel av årsavgift

   0,1754%

   TV och internet

   Kabel-TV levereras av ComHem. Till alla lägenheter levereras ett basutbud via analog/digital signal, i dagsläget ca 16 kanaler som ingår i månadsavgiften. Internet levereras idag av ComHem via TV-uttaget och ingår i månadsavgiften. Internet kan även levereras via Sollentuna Energis stadsnät. För att kunna nyttja Sollentuna Energis stadsnät krävs ett nätverksuttag i lägenheten, detta bekostas av bostadsrättshavaren. Kolla med mäklaren om det redan är installerat i den aktuella bostaden.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Expressen 02

   Byggår

   1963

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-05-18
   Energiklass:
   Energiprestanda: 135 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Bostadsrättsföreningen Platån

   Föreningens organisationsnummer

   714800-1352

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   583 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   14 st

   Byggår

   1963

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Platån ligger på toppen av Edsberg i Sollentuna kommun och består av 583 lägenheter, från ettor med kokvrå på 21 m2 till femmor på 114 m2. Bostadshusen är placerade längs med två vägar – Flintlåsvägen och Lodvägen – som båda avslutas med vändplaner. Mellan dessa vägar finns en grönskande oas med lekplatser för de små och parkbänkar med bord för de lite äldre. Gräsytorna är väl tilltagna och lockar till picknick, solbad och lekar. Föreningen bildades år 1960. Läs mer på föreningens hemsida; http://www.brfplatan.se

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2020-03-25.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: - 2018 Stamspolning - 2017 Slipning och polering av entrégolven - 2017 Installation av laddplatser för laddhybrider - 2017 Ventilationskontroll genomförd - 2016 El - 2015 Ommålning och ny belysning i trapphus - 2011-2016 Total renovering av tvättstugor - 2011 Ventilation - 2009-2011 Relining - 2008-2009 Renovering av tak - 2005 Byte av balkonger - 2004 Renovering av värmesystem - 2000-2001 Renovering av hissar - 1991-1992 Renovering av fasader - 1984 Renovering av fönster Planerade renoveringar: - 2020-2021 Fönsterbyte - 2025 Byte av hissar

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en gästlägenhet, Platålyan, på Flintlåsvägen 7 (gaveln). Gästlägenheten kostar 300 kr per natt att hyra och disponeras från kl 15.00 till kl. 12.00. Föreningen har även bastu, tvättstugor och en föreningslokal.

   Gårdsplats

   Föreningen har en grönskande gårdsplats med lekplatser för de små och parkbänkar med bord för de lite äldre. Nyanlagd basketplan sedan några år tillbaka där det även finns mål för att utöva andra sporter.

   Parkering

   Föreningen erbjuder följande parkeringsalternativ för personbil: Varmgarage 64 st - 600kr/mån. Kallgarage med uttag för motorvärmare 27 st - 500kr/mån. P-platser med uttag för motorvärmare 357 st - 300kr/mån. P-platser utan uttag för motorvärmare 19 st - 150kr/mån. Motorcykelgarage, gemensamt låst utrymme 11 st platser - 100kr/mån. I dagsläget är det lång kötid för en parkeringsplats i garage. Det är ingen kötid för en parkeringsplats utomhus. Om man vill har mer än en parkeringsplats utomhus, är det lång kötid för den. Det är även kö för en MC-plats. Informationen är kontrollerad med styrelsen 2020-03-25.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa.

   Föreningens hemsida

   www.brfplatan.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Flintlåsvägen 34, Sollentuna

   Kommun: Sollentuna

   Område: Edsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 170 kr/mån Inklusive värme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-09

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Sollentuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Djupdalsvägen 1 i Sollentuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sollentuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Sollentuna

   Hitta din mäklare i Sollentuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder