Flintlåsvägen 34, Sollentuna

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Flintlåsvägen 34 - Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1963

Boarea

76,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 6 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Edsberg

Avgift

4 170 kr/mån

Inkl. Värme, vatten, kabel-TV grundutbud samt bredband.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Stilrent renoverad bostad med inglasad balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  - Renoverat kök & badrum - Utsikt mot lekplats och grönska - Fina ytskikt - Insynsskyddad - Populär förening med låg belåning Välkommen till denna rymliga och välplanerade trea i fint skick i trevliga Edsberg! Du möts innanför dörren av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Rakt fram finner du sovavdelningen med två generösa sovrum med bra förvaring bakom skjutdörrar. Fina stora fönster med grönska utanför som ger rikligt med ljusinsläpp. Vidare når du det helkaklade och stilrent renoverade badrummet som är utrustat med dusch/badkar, handfat, wc och handdukstork. Köket är fullt maskinellt utrustat och renoverats de senaste åren. Ljusa skåpsluckor och mörk bänkskiva med stilrent vitt kakel ovan. Gott om plats för matlagning och förvaring. Det ljusa och trevliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck och ger plats för både soffgrupp och annat möblemang. Här finns utgången till den stora inglasade balkongen som ligger i fint solläge med utsikt över området och lekplats så ni har koll på barnen. Bostaden har genomgående fina parkettgolv och ljusa fina väggar. Mycket bra läge nära centrum och busshållplats, ändå ligger bostaden insynsskyddat och lugnt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Charlie Asteson vid intresse!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Den välkomnande hallen erbjuder plats för både klädavhängning och förvaringsmöbler.

  Kök

  Det renoverade köket med god maskinell utrustning består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och spisfläkt. Matplats för flera personer invid fönstret med underbar utsikt.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är väl tilltaget vilket ger en luftig och social sällskapsyta. Här har du plats för både stor soffgrupp, hemmabio och läshörna samt stor bokhylla eller sideboard för maximal förvaring. Utgång till den fantastiska balkongen finner ni även här.

  Sovrummen

  Två rymliga sovrum med stora fönster och grönskande utsikt. Här har du gott om plats för säng, skrivbord och förvaring och ytan medger att även två barn kan samsas om rummet. Flertalet inbyggda garderober med skjutdörrar tar hand om klädförvaringen.

  Badrum

  Stilrent renoverat och helkaklat badrum. Utrustningen består av wc, badkar med dusch, förvaring och handdukstork.

  Balkong

  Inglasad balkong med strålande läge utöver grönska, naturen och lekplats så man enkelt håller koll på barnen medan de leker.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV levereras av ComHem. Till alla lägenheter levereras ett basutbud via analog/digital signal, i dagsläget ca 16 kanaler som ingår i månadsavgiften. Internet levereras idag av ComHem via TV-uttaget och ingår i månadsavgiften. Internet kan även levereras via Sollentuna Energis stadsnät. För att kunna nyttja Sollentuna Energis stadsnät krävs ett nätverksuttag i lägenheten, detta bekostas av bostadsrättshavaren.

  Uteplats/Balkong

  Trevlig inglasad balkong i bra solläge. Det bästa med inglasningen är att det förlänger säsongens balkongtider.

  Bilplats

  Föreningen erbjuder följande parkeringsalternativ för personbil: Varmgarage 64 st - 600kr/mån. Kallgarage med uttag för motorvärmare 27 st - 500kr/mån. P-platser med uttag för motorvärmare 357 st - 300kr/mån. P-platser utan uttag för motorvärmare 19 st - 150kr/mån. Motorcykelgarage, gemensamt låst utrymme 11 st platser - 100kr/mån. I dagsläget är det lång kötid för en parkeringsplats i garage. Det är ingen kötid för en parkeringsplats utomhus. Om man vill har mer än en parkeringsplats utomhus, är det lång kötid för den. Det är även kö för en MC-plats. Informationen är kontrollerad med styrelsen 2019-05-02.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

  Andel i föreningen:

  0,1754%

  Andel av årsavgift:

  0,1754%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1963

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Platån

  Lägenhetsnummer:

  61-3016-14-388-5

  Antal lägenheter:

  583

  Byggår:

  1963

  Antal lokaler:

  14

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Platån ligger på toppen av Edsberg i Sollentuna kommun och består av 583 lägenheter, från ettor med kokvrå på 21 m2 till femmor på 114 m2. Bostadshusen är placerade längs med två vägar – Flintlåsvägen och Lodvägen – som båda avslutas med vändplaner. Mellan dessa vägar finns en grönskande oas med lekplatser för de små och parkbänkar med bord för de lite äldre. Gräsytorna är väl tilltagna och lockar till picknick, solbad och lekar. Föreningen bildades år 1960. Läs mer på föreningens hemsida; http://www.brfplatan.se  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har i dagsläget inga beslutade eller planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat med styrelsen 2019-05-02. Föreningen har följande planerade renoveringar, kontrollerat med styrelsen 2019-05-02. - 2019-2021 Fönsterbyte - 2020-2022 Renovering av fasad - 2025 Byte av hissar  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: - 2018 Stamspolning - 2017 Slipning och polering av entrégolven - 2017 Installation av laddplatser för laddhybrider - 2017 Ventilationskontroll genomförd - 2016 El - 2015 Ommålning och ny belysning i trapphus - 2011-2016 Total renovering av tvättstugor - 2011 Ventilation - 2009-2011 Stambyte - 2008-2009 Renovering av tak - 2005 Byte av balkonger - 2004 Renovering av värmesystem - 2000-2001 Renovering av hissar - 1991-1992 Renovering av fasader - 1984 Renovering av fönster Planerade renoveringar: - 2019-2021 Fönsterbyte - 2020-2022 Renovering av fasad - 2025 Byte av hissar  TV/Internet:

  Kabel-TV levereras av ComHem. Till alla lägenheter levereras ett basutbud via analog/digital signal, i dagsläget ca 16 kanaler som ingår i månadsavgiften. Internet levereras idag av ComHem via TV-uttaget och ingår i månadsavgiften. Internet kan även levereras via Sollentuna Energis stadsnät. För att kunna nyttja Sollentuna Energis stadsnät krävs ett nätverksuttag i lägenheten, detta bekostas av bostadsrättshavaren.  Parkering:

  Föreningen erbjuder följande parkeringsalternativ för personbil: Varmgarage 64 st - 600kr/mån. Kallgarage med uttag för motorvärmare 27 st - 500kr/mån. P-platser med uttag för motorvärmare 357 st - 300kr/mån. P-platser utan uttag för motorvärmare 19 st - 150kr/mån. Motorcykelgarage, gemensamt låst utrymme 11 st platser - 100kr/mån. I dagsläget är det lång kötid för en parkeringsplats i garage. Det är ingen kötid för en parkeringsplats utomhus. Om man vill har mer än en parkeringsplats utomhus, är det lång kötid för den. Det är även kö för en MC-plats. Informationen är kontrollerad med styrelsen 2019-05-02.  Gårdsplan:

  Föreningen har en grönskande gårdsplats med lekplatser för de små och parkbänkar med bord för de lite äldre.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har en gästlägenhet, Platålyan, på Flintlåsvägen 7 (gaveln). Gästlägenheten kostar 300 kr per natt att hyra och disponeras från kl 15.00 till kl. 12.00. Föreningen har även bastu, tvättstugor och en föreningslokal.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  135 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-05-18

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor