Frestavägen 20, Sollentuna

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Frestavägen 20 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018/2019

  Boarea

  48m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 8 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Edsängen

  Avgift

  2 800 kr/mån

  Inkl. Värme och VA

  Pris

  2 595 000 kr

  54 062 kr/m2

  Nyproduktion - Optimal 2:a i gavel - Fantastiskt läge

  - Accepterat pris! - Nyproducerad - Exklusiva materialval - Optimerad planlösning - Goda kommunikationer - Expansivt område - Tillträde från 2019-10-28 Är du ute efter en stor 2:a i gavelläge med kvalitet in i minsta detalj, då har du hittat rätt. Dagsmejan är ett projekt som växer fram i ett område som börjar ta fart. Hela lägenheten har genomgående ljus parkett, vitmålade väggar och stilrena släta dörrar. Ljusinsläpp i bostaden är inget man behöver tänka på då man har fönster i två väderstreck. I föreningen finns en bilpool med möjlighet att boka en Tesla och en gemensam takterrass med grill, bastu och relax. Garage och externt förråd i samma trapphus. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Allmän beskrivning av interiör

  - Väggar: Vitmålad gips. - Golv: Tarkett Rumba Milky White. - Socklar: Vitlaserad trä. - Tak: Vitmålad gips. - Fönsterbänkar: Azul Cascais.

  Entréutrymme/hall

  Vitmålade väggar, parkettgolv och garderob från HTH.

  Kök

  Ett väldigt modernt och elegant kök som har all maskinell utrusning som behövs med bland annat integrerad kyl/frys och diskmaskin m.m. Bra med belysning tack vare infällda spotlights under överskåp.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Fantastiska möjligheter att möblera som man önskar. Utgång till balkong med bästa söderläge.

  Sovrum

  Stort sovrum med inbyggda skjutdörrsgarderober.

  Badrum

  Grått klinker med golvvärme och vitt kakel på vägg. Rymlig dusch med duschväggar i härdad glas. Kombimaskin.

  Övriga utrymmen

  - Till lägenheten tillkommer ett förråd på ca 2 kvm. - Cykelförråd: Utvändig cykelparkering samt i komplementbyggnad - Barnvagnsrum: I respektive trapphus - Soprum: I komplementbyggnad, miljörum i trapphus 5 - Postboxar/tidningshållare: I respektive trapphus - Brf-lokal: Bastu, relax, grill och takterrass - Lekplats: Separat lekplats för förskola, lekytor på gemensamma gårdar - I botten av husen planeras för lokaler med bland annat restaurangverksamhet

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bredband och kabel-tv erhålls via SEOM och stadsnätet. Kostnad för abonnemang betalas av bostadsägaren.

  Bilplats

  Föreningen har parkeringsplatser i garage samt på markparkering på kvartersmark. 151 st garageplatser 1050-1300 kr/mån 6 st p-platser 1050 kr/mån 1 bilpool plats 1 laddningsplats 4 handikapp 1150 kr/mån 5 betalplatser per timme

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,3717%

  Andel av årsavgift:

  0,3717%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018/2019

  Fönster:

  2+1 fönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Dagsmejan

  Lägenhetsnummer:

  1402

  Antal lägenheter:

  203

  Byggår:

  2018/2019

  Byggår kommentar:

  Föreningens byggnader är delvis under produktion.

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Dagsmejan är en äkta förening. Föreningen har för avsikt att under åren 2017-2020 uppföra 203 st bostadsrättslägenheter fördelat på fyra huskroppar i varierande höjd med garage och föreningslokal med bastu. I föreningens lokal finns en övernattningslägenhet med bastu, relax, terrass och grill i trapphus 3. Bilen parkeras enkelt i garaget, eller så lånar du Teslan som står i föreningens bilpool. I botten av husen finns lokaler för restaurangverksamhet och förskolan Sjöfararen som öppnar våren 2019. Separat lekplats för förskola, lekytor på gemensamma gårdar. Länk till Projektets hemsida: http://dagsmejan.lindbacks.se/  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2019-03-28. Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2019-03-28.  Gjorda renoveringar:

  Då fastigheten är nyproducerad har det ej utförts eller planerats några renoveringar.  TV/Internet:

  Bredband och kabel-tv erhålls via SEOM och stadsnätet. Kostnad för abonnemang betalas av bostadsägaren.  Parkering:

  Föreningen har parkeringsplatser i garage samt på markparkering på kvartersmark. 151 st garageplatser 1050-1300 kr/mån 6 st p-platser 1050 kr/mån 1 bilpool plats 1 laddningsplats 4 handikapp 1150 kr/mån 5 betalplatser per timme  Gårdsplan:

  Trivsamma gårdar kommer att anläggas mellan de sex huskropparna.  Gemensamma utrymmen:

  Terrasser med utekök och grill. Cykelparkering inomhus och cykelpaviljong i plåt utomhus. Barnvagnsparkering i respektive trapphus. Förråd på vinden eller källaren. Sop- och källsortering i komplementsbyggnad samt miljörum i trapphus 5.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor