Frestavägen 91-97, Sollentuna

3 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Sollentuna Hills

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Frestavägen 91-97 - Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

90m2

Areauppgifter enligt ritning

Våning

5 av 0 , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Väsjön

Avgift

5 580 kr/mån

Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten. Även bredband och digital-TV ingår

Pris

3 995 000 kr

44 389 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Perfekta platsen för dig som vill bo och leva ett aktivt liv med en mix av natur-och storstadspuls.

  ERBJUDANDE! För dig som tecknar avtal under februari och mars, bidrar vi med halva kontantinsatsen. Med halva kontantinsatsen menas med att vi bidrar med 7,5 % av priset. Läs mer här om ERBJUDANDET HÄR https://www.ssmliving.se/vara-bostader/sollentuna-hills-bostadsratter – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse. – ett större liv i naturlig idyll Sollentuna Hills ligger i Väsjön, en ny stadsdel i Sollentuna där naturaktivitet finns runt hörnet året om. I området planeras det för cirka 4 000 bostäder och med det gröna läget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat bor du bokstavligt talat med både skog och sjö alldeles in på knuten. Här finns något för alla, året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske medan du på hösten kan ta härliga skogspromenader och på vintern ta liften upp i skidbacken eller njuta av sköna skridskoturer när isen har lagt sig. MED STORSTADENS UTBUD RUNT HÖRNET Blir du sugen på mer stadsliv ligger Sollentuna centrum mindre än 4 km bort med mer än 115 butiker och all service som du behöver. Härifrån är det endast 15 minuter med pendeln till Stockholm C. Sollentuna kommun utreder möjligheterna att på ett robust sätt kollektivtrafikförsörja Väsjön. Ett förslag förutom tätare busstrafik, är en linbana ifrån Väsjön som ska ta dig till Häggviks station. Tar du cykeln så är du i Häggvik på 10 minuter. Resan från Häggvik till Stockholms Centralstation går på 20 minuter. För dig som vill leva ett aktivt liv men med en bekväm närhet till stad och puls, är Väsjön den perfekta platsen. ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA Men förutom allt området har att erbjuda och utöver närheten till stadsliv, så är Sollentuna Hills ett projekt utöver det vanliga. Här finns det 89 st. lägenheter från 1 – 4 rok samt 5 st. unika radhus från 4–5 rok i tre plan. Lägenheterna och radhusen har tillgång till gemensam gård med utomhusspa, loungehörna, grillplats, cykelpool, bilpool, cykelverkstad mm.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  4-1402

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor