Sofielundsvägen 13, Sollentuna

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 23 Sep 13:00 - 13:30

  Premiärvisning - välkommen!

  Mån 24 Sep 18:30 - 19:00

  Kvällsvisning - välkommen!

  Anmäl till visning

  Adress

  Sofielundsvägen 13 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1991

  Boarea

  35m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Centrala Sollentuna

  Avgift

  1 796 kr/mån

  Utgångspris

  1 750 000 kr

  50 000 kr/m2

  Optimalt första boende på attraktiv adress intill Sollentuna Centrum!

  - Attraktiv adress - Kök renoverat 2017 - Diskmaskin & tvättmaskin - Burspråk - Låg avgift - Flexibelt tillträde Välkomna till denna attraktiva adress intill Sollentuna Centrum! Bostaden om 35 kvm rymmer allt man kan tänka sig för ett fulländat boende såsom tvättmaskin, diskmaskin, nyrenoverat kök med läcker mosaik. Läget blir ej bättre, Sollentuna station och centrum är ett stenkast bort men även Edsvikens vatten och dess fina grönska. Garage och källarförråd finns i huset dit hissen tar dig. Välkommen på visning med Charlie Asteson!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-09-23 13:00:00 2018-09-23 13:30:00 40 Bostadsvisning Sofielundsvägen 13, Sollentuna 59,4317316043834, 17,9492139816284 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-09-24 18:30:00 2018-09-24 19:00:00 40 Bostadsvisning Sofielundsvägen 13, Sollentuna 59,4317316043834, 17,9492139816284 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom flertalet garderober. Praktisk klinker i ljus nyans och ljusa väggar.

  Kök

  Renoverat 2017. Ljust laminatgolv och ljusa väggar. Träfärgad laminatbänkskiva med snygg mosaik ovanför och vita skåpsluckor. Utrustat med kombinerad spis/ugn/diskmaskin, fläkt, integrerad micro och kyl/frys.

  Badrum

  Praktisk lenoliummatta på golvet i grå nyans. Väggarna är delvis kaklade och målade i vitt. Utrustat med tvättmaskin, dusch, wc-stol, tvättställ i kommod samt spegelskåp.

  Allrum

  Ljust laminatgolv och vita väggar. Sänghörna med takskenor för att skapa en separat känsla. Vackert burspråk och grönskande vy.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bilplats

  Garage - 500 kr/mån. Separat kö tillämpas. Hissen går hela vägen ner.

  Övrigt

  Köpcentrum är något Sollentunabon inte behöver sakna. Här finns flertalet med Sollentuna Centrum som det största. Senaste mode, mat och delikatesser, teknik och heminredning samsas på samma plats. Sollentuna Centrum bjuder förutom butiker bland annat också husläkare, apotek och ett välsorterat bibliotek, beläget vid Aniaraplatsen. Stinsen är ett annat köpcentrum i Sollentuna. Här handlar över tre miljoner människor varje år. Inte så konstigt med tanke på det stora utbudet. Stinsen kan också skryta med Sveriges största stormarknad, gott om parkeringsplatser i varmgarage och bra öppettider under veckans alla dagar. Ni har även närhet till Kista galleria som har Sverige längsta öppettider alla dagar i veckan. Här finns 5D biograf, mat från alla världens hörn och butiksutbudet präglas av högklassiga modebutiker tillsammans med små lokala handlare och stora väletablerade butikskedjor. Lediga dagar i Sollentuna behöver aldrig bli långtråkiga. Inomhus eller utomhus är upp till dig. Och vädret förstås. Till Sollentuna simhall kan hela familjen göra en utflykt. Som tonåring kan det ibland vara svårt att hitta någonstans att tillbringa sin fritid. Sedan 2009 finns Ungdomens hus i centrala Tureberg. Här kan man idrotta, spela spel, lyssna på musik, måla, se på film eller bara ta en fika med kompisarna. Den konstintresserade bör besöka Edsviks konsthall som ligger i en vacker 1700-talspark, alldeles vid Edsbergs slott. Efter konstrundan är det ett måste att avrunda med hemlagad lunch eller nybakat kaffebröd på Café Alkemisten. När vädret visar sig från sin allra bästa sida sommartid är det många som åker till någon av alla badplatser vid Rösjön eller Edsviken. Rösjön är också en utmärkt fiskesjö, här huserar många olika arter och även kräftor. Vintertid är det Väsjöbacken som gäller för Sollentunas slalomfantaster. Backen räknas som en av de bästa i Stockholm och passar för hela familjen. Två vanliga liftar, en barnlift, värmestuga, tre nedfarter med varierande svårighet och park med Big Jump finns. Är man istället skridskofantast finns det möjlighet att ta sina skär på Edsviken eller Norrviken. På tal om Edsviken längs viken finns en vacker strandpromenad och fågellivet här anses som väldigt speciellt. Edsviken är Sollentunas största sjö och stoltserar med ett dramatiskt landskap med stora höjdvariationer. För friluftsliv rekommenderas Törnskogen som kan beskrivas som Sollentunas vildmark, eller Järvafältet, ett av Stockholms största naturreservat. På Järvafältet finns markerade leder och stigar med rastplatser, raststugor och kaféer. Blir man sugen på att grilla korv finns färdiga grillplatser med ved. För mer information om byggplaner i närheten kontakta Sollentuna Kommun.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  100 kr

  Elkostnad:

  200 kr

  Vatten/avlopp:

  100 kr

  Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera beroende på antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

  Andel i föreningen:

  0,98959%

  Andel av årsavgift:

  1,12229%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-13

  Byggnad

  Byggår:

  1991

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Träklotsen 2

  Lägenhetsnummer:

  61-3045-1-73-1

  Antal lägenheter:

  49

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Tvättstugan har nya maskiner från år 2007. Trapphuset är ommålat från år 2007. Nya entrédörrar från år 2008. Garage finns i huset. Trädgården är mycket välskött. Föreningen består av 49 lägenheter.  Föreningens ekonomi:

  God ordning i föreningens ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  Under 2006-2009 utfördes ommålning av alla trapphus, Nya tvättmaskiner i tvättstugan, nya säkerhetsdörrar och nya grind vid entrén. Postlådor finns på entréplanet. Under 2017-2018 utfördes fönsterbyte i föreningens byggnader.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  141 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor