Sollentunavägen 156, Sollentuna

4 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sollentunavägen 156 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014

  Boarea

  103m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Sollentuna Centrum

  Tillträde

  23-09-2019

  Avgift

  5 532 kr/mån

  I avgiften ingår: uppvärmning, kallvatten, kabel-Tv, bredband, bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  4 695 000 kr

  45 583 kr/m2

  Fantastisk fyra om 103 kvm.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  - Inglasad balkong - Två badrum med duschar - Genomgående parkettgolv - Sollentunas bästa läge - Två ordentliga klädkammare Här finner ni det bästa av två världar. Med 10 meter till Sollentuna centrum och dess breda utbud av servicebutiker samt ett stenkast från Segeludden i Edsviken där både badplats och utegym finns är läget optimalt! I populära föreningen Brf Malla på Sollentunavägen finner ni nu denna välplanerade 4:a om rymliga 103 kvm. Direkt när du kliver in genom dörren känner du en ombonad och hemtrevlig känsla. Du möts av ljuset från flera fönsterpartier och den öppna planlösningen. I hallen finns gott om plats för hatt- och skohylla. Bostaden har gott om förvaring, med två rymliga klädkammare och flertalet garderober i hallen blir förvaring inget problem varken för ett par eller en familj. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som nås med hissen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och ger bostaden den där härliga luftiga känslan som vi alla eftersöker i våra hem. Planlösningen är optimal för Er som har större familj och många vänner. Här dukas långbord upp utan problem och alla får plats utan att det blir det minsta trångt. Köket är fullt utrustat, dubbelkyl och frys, ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt spishäll. Planlösningen är perfekt med en helt separat sovrumsdel som med draperi går att skärma av från sällsapsdelen. Här får familjen sitt eget badrum samt tre rymliga sovrum och två klädkammare. Två riktiga badrum, de ena försett med dusch och det större med dusch och tvättdel (tvättmaskin och torktumlare). Båda badrummen har komfortvärme. Missa nu inte chansen att bo i en av de större lägenheterna längst Sollentunavägen med Edsviken runt knuten – Välkommen på visning med Charlie Asteson!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Fjärrvärme genom Sollentuna Energi

  TV & bredband

  Föreningen har ett avtal med Telia. Bredband, Telia Lagom kanalpaket och IP-telefoni (abonnemangsdelen) ingår i månadsavgiften. Lagom-paketet har 18 kanaler. Vill man utöka antalet kanaler gör man det individuellt via Telia. Varje lägenhet har två TV-boxar. Alla lägenheter har trådlöst nätverk. Bredbandets hastighet är 100/10 Mbit.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i västläge.

  Bilplats

  Föreningen har ett garage med 45 garageplatser. Pris: 1000 kr/månad. Separat kö. Möjlighet att hyra "pendlarparkering" i Sollentuna centrumgaraget. För ca 600 kr/månad. Fickparkering på gatan med avgift mellan 9-19, kvällar/nätter och helger avgiftsfritt.

  Övrigt

  Kommunikationer: 10 meter till Sollentuna centrum Pendeltåg från Sollentuna station, 400 meter från Sollentunavägen 150, till Odenplan 12 minuter, Stockholms central 15 minuter. Lillhersbyvägen (hållplats) trafikeras av buss 526 och 607, ca 680 meter från Sollentunavägen 150 Buss 526 är pendlingsbuss som går in och utifrån city i rusningstrafik. Buss 607 går mellan Karolinska, Sollentuna Centrum och Danderyds Sjukhus. Buss 179 (blå buss) går mot Vällingby, passerar Kista med blå tunnelbana till b.la till Kungsträdgården. Skolor: Helenelundskolan Sofielundskolan Tegelhagsskolan Sollentuna International School Futuraskolan International Rådan Förskolor: Pärlugglan Gåsen Parkstugan Tallbacken Del av utbud i Sollentuna Centrum SATS ICA Kvantum Apotek Systembolag Flertalet restauranger i food court Leksaksaffär Flertalet klädbutiker Caféer Clas Ohlsson Forex Del av utbud vid Häggviks Handelsplats ICA Maxi Big Baby Häggvik Systembolag Mc Donalds Elgiganten Jula Blomsterlandet

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Kommentar:

  Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

  Andel i föreningen:

  1,5825%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2014

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme genom Sollentuna Energi

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Malla

  Lägenhetsnummer:

  C1101

  Antal lägenheter:

  78

  Byggår:

  2014

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Malla är en äkta förening som består av 78 lägenheter och 4 affärslokaler. Föreningen ligger centralt i Sollentuna. Tvärs över gatan ligger det Sollentuna Centrum med ett stort antal butiker, restauranger, gym och en central samlingspunkt, Oasen. Mer information om Sollentuna centrum finner du på www.sollentunacentrum.se. Det tar ca 5 minuter att gå till Sollentuna station, där pendeltåget tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. 300 m i öster ligger Edsviken med en plogad skridskorunda på vintern. På sommaren finns båtklubb och badplatser samt ett långt promenadstråk utefter Edsvikens strand. Längst norrut vid Edsviken ligger Edsbergs slott med en fin slottspark. På slottsbacken finns Edsviks konsthall och ett motorcykelmuseum.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2019-06-12. Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2019-06-12.  TV/Internet:

  Föreningen har ett avtal med Telia. Bredband, Telia Lagom kanalpaket och IP-telefoni (abonnemangsdelen) ingår i månadsavgiften. Lagom-paketet har 18 kanaler. Vill man utöka antalet kanaler gör man det individuellt via Telia. Varje lägenhet har två TV-boxar. Alla lägenheter har trådlöst nätverk. Bredbandets hastighet är 100/10 Mbit.  Parkering:

  Fastigheten har ett garage med 45 parkeringsplatser, 2 handikappanpassade parkeringsplatser och 3 MC-platser. Det finns även sex laddplatser för elbilar i garaget. Kostnad för garageplats: 1000 kr/månad  Gårdsplan:

  Föreningen har en gemensam gårdsplats på baksidan av fastigheten.  Gemensamma utrymmen:

  I entrén på bottenplan finns postboxar och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Föreningen har ett soprum för källsortering och på gården finns behållare för hushållssopor. Föreningen har även barnvagnsförråd, cykelförråd och garage.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  88 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2016-03-23

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor