Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sollentunavägen 156, 2 tr, Sollentuna

Fantastisk fyra om 103 kvm.

Pris:

5 300 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 532 kr/mån Inklusive värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - Sollentuna

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 2014

Boarea: 103 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

- Inglasad balkong - Två badrum med duschar - Genomgående parkettgolv - Sollentunas bästa läge - Två ordentliga klädkammare Här finner ni det bästa av två världar. Med 10 meter till Sollentuna centrum och dess breda utbud av servicebutiker samt ett stenkast från Segeludden i Edsviken där både badplats och utegym finns är läget optimalt! I populära föreningen Brf Malla på Sollentunavägen finner ni nu denna välplanerade 4:a om rymliga 103 kvm. Direkt när du kliver in genom dörren känner du en ombonad och hemtrevlig känsla. Du möts av ljuset från flera fönsterpartier och den öppna planlösningen. I hallen finns gott om plats för hatt- och skohylla. Bostaden har gott om förvaring, med två rymliga klädkammare och flertalet garderober i hallen blir förvaring inget problem varken för ett par eller en familj. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som nås med hissen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och ger bostaden den där härliga luftiga känslan som vi alla eftersöker i våra hem. Planlösningen är optimal för Er som har större familj och många vänner. Här dukas långbord upp utan problem och alla får plats utan att det blir det minsta trångt. Köket är fullt utrustat, dubbelkyl och frys, ugn och mikro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt spishäll. Planlösningen är perfekt med en helt separat sovrumsdel som med draperi går att skärma av från sällsapsdelen. Här får familjen sitt eget badrum samt tre rymliga sovrum och två klädkammare. Två riktiga badrum, de ena försett med dusch och det större med dusch och tvättdel (tvättmaskin och torktumlare). Båda badrummen har komfortvärme. Missa nu inte chansen att bo i en av de större lägenheterna längst Sollentunavägen med Edsviken runt knuten – Välkommen på visning med Charlie Asteson!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Charlie Asteson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-300 205

  charlie.asteson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i västläge.

   Bostad

   Boarea

   103m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   C1101

   Andel i föreningen

   1,5825%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har ett avtal med Telia. Bredband, Telia Lagom kanalpaket och IP-telefoni (abonnemangsdelen) ingår i månadsavgiften. Lagom-paketet har 18 kanaler. Vill man utöka antalet kanaler gör man det individuellt via Telia. Varje lägenhet har två TV-boxar. Alla lägenheter har trådlöst nätverk. Bredbandets hastighet är 100/10 Mbit.

   Övrigt

   Kommunikationer: 10 meter till Sollentuna centrum Pendeltåg från Sollentuna station, 400 meter från Sollentunavägen 150, till Odenplan 12 minuter, Stockholms central 15 minuter. Lillhersbyvägen (hållplats) trafikeras av buss 526 och 607, ca 680 meter från Sollentunavägen 150 Buss 526 är pendlingsbuss som går in och utifrån city i rusningstrafik. Buss 607 går mellan Karolinska, Sollentuna Centrum och Danderyds Sjukhus. Buss 179 (blå buss) går mot Vällingby, passerar Kista med blå tunnelbana till b.la till Kungsträdgården. Skolor: Helenelundskolan Sofielundskolan Tegelhagsskolan Sollentuna International School Futuraskolan International Rådan Förskolor: Pärlugglan Gåsen Parkstugan Tallbacken Del av utbud i Sollentuna Centrum SATS ICA Kvantum Apotek Systembolag Flertalet restauranger i food court Leksaksaffär Flertalet klädbutiker Caféer Clas Ohlsson Forex Del av utbud vid Häggviks Handelsplats ICA Maxi Big Baby Häggvik Systembolag Mc Donalds Elgiganten Jula Blomsterlandet

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Torgkassen 8

   Byggår

   2014

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2016-03-23
   Energiklass:
   Energiprestanda: 88 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme genom Sollentuna Energi

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Malla

   Föreningens organisationsnummer

   769613-2831

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   78 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   2014

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Malla är en äkta förening som består av 78 lägenheter och 4 affärslokaler. Föreningen ligger centralt i Sollentuna. Tvärs över gatan ligger det Sollentuna Centrum med ett stort antal butiker, restauranger, gym och en central samlingspunkt, Oasen. Mer information om Sollentuna centrum finner du på www.sollentunacentrum.se. Det tar ca 5 minuter att gå till Sollentuna station, där pendeltåget tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. 300 m i öster ligger Edsviken med en plogad skridskorunda på vintern. På sommaren finns båtklubb och badplatser samt ett långt promenadstråk utefter Edsvikens strand. Längst norrut vid Edsviken ligger Edsbergs slott med en fin slottspark. På slottsbacken finns Edsviks konsthall och ett motorcykelmuseum.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2019-12-11. Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2019-12-11.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då fastigheten uppfördes 2014 har det ej utförts eller planerats renoveringar.

   Gemensamma utrymmen

   I entrén på bottenplan finns postboxar och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Föreningen har ett soprum för källsortering och på gården finns behållare för hushållssopor. Föreningen har även barnvagnsförråd, cykelförråd och garage.

   Gårdsplats

   Föreningen har en gemensam gårdsplats på baksidan av fastigheten.

   Parkering

   Fastigheten har ett garage med 45 parkeringsplatser, 2 handikappanpassade parkeringsplatser och 3 MC-platser. Det finns även sex laddplatser för elbilar i garaget. Kostnad för garageplats: 1000 kr/månad. Kostnad för plats med laddbox: 1150 kr/månad plus kostnad för el. I dagsläget står fyra personer i kö-listan. Informationen är kontrollerad med styrelsen 2019-12-11.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägget är tecknat kollektivt för föreningen och det ingår i månadsavgiften.

   Föreningens hemsida

   https://www.brfmalla.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sollentunavägen 156, 2 tr, Sollentuna

   Kommun: Sollentuna

   Område: Sollentuna Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 5 300 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 5 532 kr/mån Inklusive värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Vatten & avlopp: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning.

   Karta & område

   Sollentuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Djupdalsvägen 1 i Sollentuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sollentuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Sollentuna

   Hitta din mäklare i Sollentuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder