Turebergsvägen, Sollentuna

1 335 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Tentafabriken

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Turebergsvägen - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  24m2

  Våning

  0 av 7 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Skälby

  Avgift

  1 488 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (Com Hem 1000/1000) och grundutbud digital-TV. Cirka 150-200 kr /mån för uppvärmning av vatten.

  Pris

  1 335 000 kr

  55 625 kr/m2

  – fokusera på din framtid

  TENTAFABRIKEN ERBJUDANDE! Alla som tecknar avtal framtill midsommar bidrar vi med halva kontantinsatsen. Med halva kontantinsatsen menas med att vi bidrar med 7,5 % av priset. Läs mer här om ERBJUDANDET HÄR https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/ – kontakta därför ansvariga mäklare direkt vid intresse. I centrala Sollentuna planeras det för 72 smarta och moderna bostadsrättslägenheter för studenter med preliminär inflyttning Q4, 2020. Prisvärda bostadsrätter från 1 335 000 kr. NYHET- nu kan du bo kvar efter avslutade studier. DET BÄSTA AV ALLA VÄRLDAR Tentafabriken ligger i Sollentuna, endast 400 meter ifrån Sollentuna Station, vilket är en perfekt plats att bosätta sig på. Här bor du som i en egen småstad där allt du behöver finns runt hörnet – men med huvudstadens stora utbud inom kort avstånd. Det tar endast 15 minuter med pendeltåget till Stockholm C. Till KTH tar du dig till på strax under halvtimmen och till Kista är det ynka 11 minuter. Snabbt och smidigt tar du dig också till Universitetet, Karolinska institutet – eller var du nu studerar. En del skulle kalla det ”det bästa av två världar”, vi kallar det en riktigt bra investering. VEM FÅR KÖPA LÄGENHET? För att bli medlem i Brf Tentafabriken krävs det att du har avsikten att vara student och bedriva aktiva studier vid Gymnasium, Komvux, Högskola, Universitet eller liknande. Du behöver inte visa upp studieintyg vid tecknande av bokningsavtal/förhandsavtal eller upplåtelseavtal. Antagningsbesked/studieintyg ska först visas upp på tillträdesdagen. Stadgarna möjliggör också köp av både fysisk och juridisk person under förutsättning att lägenheten kommer att hyras ut till en studerande. FRI ANDRAHANDSUTHYRNING TILL STUDERANDE Självklart har du även möjligheten att ta en studiepaus eller möjlighet att hyra ut lägenheten till en annan student. Du kan hyra ut i andra hand, efter godkännande av styrelsen, 12 månader i taget men utan en bortre tidsgräns. Det enda som du ska kontrollera årligen är att den du hyr ut till är studerande. BO KVAR EFTER AVSLUTADE STUDIER Efter avslutade studier kan du bo kvar i din lägenhet på obestämd tid. Du bestämmer när du vill sälja din lägenhet. Vid en försäljning ska studieintyg eller antagningsbesked bifogas för den som ansöker om medlemskap i bostadsrättsföreningen. Läs mer om Tentafabriken (https://www.ssmliving.se/vara-bostader/tentafabriken/)

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2020

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tentafabriken

  Lägenhetsnummer:

  1-1002

  Antal lägenheter:

  72

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Adress: Prel. Turebergsvägen /Tellusvägen, Sollentuna. Tentafabriken ligger mitt i centrala Sollentuna, 400 meter från stationen och en kvart från T-centralen. Till KTH tar du dig på strax under halvtimmen och till Kista tar det endast 11 minuter. När du behöver göra ärenden eller bara vill umgås finns Sollentuna Centrum med butiker, fikaställen, restauranger, gym och bio runt hörnet. Dessutom har du badplats, motionsspår och slalombacke ett stenkast bort. Och när det kommer till att fylla på med energi skadar det säkert inte att ha en gemensam terrass på taket eller en egen balkong/uteplats att ta en välförtjänt paus på. Lägenhetstyp: 68 st. 1 rok om 24 kvm, 4 st. 1 rok om 49 kvm. Lokaler: Inga lokaler till uthyrning. Gemensam takterrass. Antal våningar: kvarteret består av en huskropp i varierad höjd mellan 3–8 våningar. Balkong: Alla lägenheter har antingen en balkong eller uteplats med trätrall förutom lägenhetstypen om 49 kvm har 2 balkonger eller 2 st. uteplatser. Se bofaktablad. Takhöjd: c: a 2,50 m förutom på plan 7 (näst högst upp i huset) som har en takhöjd på c: a 2,70 m. Arkitekt: ARKITEMA ARCHITECTS  Parkering:

  Parkering: 8 parkeringsplatser på gården. Hyra c:a 650 kr/månad. Intresseanmälan för parkeringsplats tas i samband med signering av bokningsavtal.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga: Ingen gemensam tvättstuga. Kombinerad Tvättmaskin med torktumlare finns i varje lägenhet, se bofaktablad. Takterrass: Gemensam takterrass cirka 45 kvm med utemöbler. Cykelparkering: under skärmtak på entrésidan (140 st.)  Annat:

  Förråd: Varje lägenhet har tillgång till förråd utanför lägenheten förutom i lägenhetstypen 49 kvm som har förrådet i sin lägenhet samt lgh nr 1-1410 som har förrådet på entréplan. Elcentral och mätare finns i varje lägenhet.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor