Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Viltstigen 12, Sollentuna

Gavelläge med härlig inglasad balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 4 997 kr/mån Inklusive värme och kallvatten.

Bostadsrättslägenhet - Sollentuna

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 80 m2

- Inglasad balkong - Gavelläge - Rösjöskogen alldeles runt hörnet - Nybyggt 2015 - Fantastiskt ljusinsläpp Välkommen till en trevlig bostad från 2015 belägen med skogen som närmaste granne. Med sina 80 välplanerade kvadratmeter bjuder lägenheten på en trivsam social planlösning mellan kök och vardagsrum som möjliggör dig att umgås med middagssällskapet samtidigt som du gör det sista i köket. Bostaden har två harmoniska sovrum med fint ljusinsläpp och utrymme för säng samt extra förvaring om så önskas. Ett helkaklat badrum i generös storlek som är utrustat med bekvämligheter så som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Förvaring har du gott om i de många garderoberna, klädkammaren samt i det externa förrådet. Här bor du alldeles intill skog och natur kombinerat med närhet till kommunikationer och shopping. Promenadavstånd till flera badplatser, lekplatser och fina promenadstråk som Rösjön, Väsjön och Edsviken. Vill du ut och motionera finns det elljusspår och utegym alldeles runt hörnet, samt badplats vid Rösjön. Under vinterhalvåret kan du istället ta dig till Väsjöbacken och åka slalom. Som en nära granne har du Rösjöskolan med årskurs F-6, men även Edsbergsskolan med årskurs 6-9 finns i närheten. Matbutik har du på promenadavstånd till Edsberg centrum som också erbjuder gym, apotek och restauranger. Goda kommunikationer med direktbussar till Stockholm city i rusningstrafik och bussar till tunnelbanan i Mörby C och Danderyds sjukhus samt till pendeltåg vid Sollentuna C. Stabil förening som förvaltas av HSB. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare om du önskar en privat visning.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alexander Lahdo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-71 16 27

  alexander.lahdo@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Hallen är rymlig och hatthyllan tillsammans med skohyllan har en naturlig plats. Den inre hallen rymmer även ett avlastningsbord.

   VARDAGSRUM

   Vardagsrummet ger plats för stor soffa och TV-möbel, även gott om plats för matbord. Trivsamt med den öppna planlösningen så du kan socialisera med gästerna samtidigt som middagen förbereds. Stora fönsterpartier ger rummet härligt med ljus. Från vardagsrummet tar du dig till den inglasade balkongen.

   KÖK

   Som en förlängning av vardagsrummet fortsätter köket. Köket är i vitt utförande med fullstor kyl och frys, mikro i arbetshöjd, induktionshäll och ugn samt diskmaskin. Ovanför arbetsbänken sitter stilrent kakel i vitt som stänkskydd. Gott om förvaring finns.

   BADRUM

   Badrummet består av tvättställ med spegel ovanför, badkar kombinerat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även arbetsbänk och förvaringsskåp. Mörkt klinker med ljusa väggar.

   SOVRUM 1

   Det första sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Flera inbyggda garderober tar hand om klädförvaringen. Det stora fönstret släpper in härligt med ljus.

   SOVRUM 2

   Även det här sovrummet kan möbleras med en stor säng om man önskar. Garderober finns.

   KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

   I bostaden finns en rymlig klädkammare eller förråd. Det finns även ett externt förråd som hör till bostaden.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   61-2321-1-63-2

   Andel i föreningen

   0,97405%

   Andel av årsavgift

   1,08669%

   TV och internet

   Föreningen har Telenor gällande bredband och TV. Ett obligatoriskt tillägg om 204 kr/månad för basutbud 16 kanaler, bredbandshastighet 250/250 Mbit samt IP-Telefoni abonnemang tillkommer på månadsavgiften.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Sollentuna 2

   Byggår

   2015

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-02-07
   Energiklass:
   Energiprestanda: 104 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Rösjö Ängar i Sollentuna

   Föreningens organisationsnummer

   769618-0939

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   105 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2015

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Rösjö Ängar består av 9 byggnader uppförda 2015 med sammanlagt 105 bostadslägenheter. Föreningen innehar med äganderätt fastigheten Examen 2 i Sollentuna kommun. Inflyttning skedde etappvis under perioden maj tom december 2015. I en av byggnaderna finns det grovtvättstuga, lägenhetsförråd m.m. I varje bostadshus finns barnvagns/rullstolsrum. Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm. Medlemskap i föreningen förutsätter medlemskap i HSB Norra Storstockholm. Styrelsen godkänner delat ägande. Förutsatt att en av ägarna alltid bor i lägenheten.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2020-08-10. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2020-08-10.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då fastigheten är nyproducerad har det ej utförts renoveringar.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en föreningslokal, 8 barnvagns- och rullstolsförråd samt 3 cykelförråd. Källarförråd tillhörande lägenheter finns på Viltstigen 18, 10, 8 ,4 och 2 samt på gatunivå i föreningens servicehus. Extra förråd finns ej att hyra för närvarande.

   Parkering

   Föreningen har 63 st öppna parkeringsplatser med motorvärmare, varav 2 st gästplatser. Det finns även 78 st öppna parkeringsplatser utan motorvärmare, varav 27 st gästplatser. Kostnad för parkeringsplats med motorvärmare: 500 kr/månad. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser. Kostnad för parkeringsplats utan motorvärmare: 350 kr/månad. I dagsläget är det kö till parkeringsplatserna. Kostnad för parkeringsplats med laddstolpe: 750 kr/månad. I dagsläget är det kö till parkeringsplatserna. Nyinflyttade har förtur till lediga platser. Styrelsen undersöker f.n vad det skulle kosta att installera snabbladdare samt uppgradera ett antal motorvärmare till laddstolpar. Informationen är kontrollerad med styrelsen 2020-08-10.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa med kollektivt bostadsrättstillägg.

   Föreningens hemsida

   Nej

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Viltstigen 12, Sollentuna

   Kommun: Sollentuna

   Område: Edsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 997 kr/mån Inklusive värme och kallvatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-25

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 649 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 185 kr/månad

   Vatten & avlopp: 260 kr/månad

   Övrigt: 204 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Övrigt: Obligatorisk kostnad om 204 kr/månad för bredband tillkommer på månadsavgiften. Driftkostnaden kan komma att varieras beroende på antal personer i bostaden.

   Karta & område

   Sollentuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Djupdalsvägen 1 i Sollentuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sollentuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Sollentuna

   Hitta din mäklare i Sollentuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder