Objektbild

Algatan 13, 1.5tr, Solna

Välplanerad mini-tvåa i fantastiska Råsunda med balkong mot lummig innergård!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 575 kr/mån I avgiften ingår, Värme, vatten, förråd, bredband (comhem 100mbit, kabeltv).

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns

Byggår: 1944

Boarea: 41 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen att flytta till denna ljusa och välplanerade mini-tvåa i populära Råsunda! Lägenheten är i genomgående gott skick med optimal planlösning och balkong i soligt söderläge. Här bor du i en yteffektiv lägenhet som helrenoverades 2013 med fina materialval. Denna bostaden är för dig som bara vill kunna flytta in utan att behöva lägga mycket pengar på att göra i ordning bostaden. I sovrummet har du ett stort fönster som ger ett vackert ljusinsläpp samt plats för dubbelsäng. En bekvämlighet som finns i lägenheten är att du har även en tvättmaskin, så att du snabbt och enkelt kan tvätta dina kläder. Föreningen har en god ekonomi vilket även återspeglar sig i att avgiften är låg samt att man även har bredband som ingår och att även de stora renoveringarna är gjorda. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även, golfbanor, tennishall och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Aleidon Adam

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-423 18 10

  aleidon.adam@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Parkettgolv med vita väggar. Inbyggda garderober samt garderob med spegeldörr. Bra förvaringsmöjligheter.

   Kök

   Parkettgolv med vita väggar. Köket är utrustat med gasspis, kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, fläkt samt bra förvaringsmöjligheter. Vita skåpluckor och grått kakel ovan arbetsbänk i mörk laminat.

   Vardagsrum

   Parkettgolv med vita väggar. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Här finns utgång till lägenhetens balkong i bästa solläge.

   Sovrum

   Parkettgolv med vita väggar. Fönster mot lummig innergård. Plats för dubbelsäng.

   Badrum

   Grått klinkergolv med ljusgråa kaklade väggar. Badrummet är utrustat med Dusch, TM, badrumsskåp, handfat, WC och handdukstork.

   Balkong

   Plats för möblemang i bästa solläge ut mot lummig innergård.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

   Bostad

   Boarea

   41m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   207

   Andel i föreningen

   3,0712%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via Com Hem, det ingår i avgiften.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Björken 3

   Byggår

   1944

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-02-25
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 213 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Björken 3

   Föreningens organisationsnummer

   769613-4118

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   27 st , varav hyresrätter: 2 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1944

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen köpte fastigheten 2006 är en äkta bostadsrättsförening och består av 27 st lägenheter, varav 2 st upplåtes med hyresrätt. Föreningen tar inte ut någon överlåtesle- eller pantsättningsavgift. Föreningen accepterar juridisk person under förutsättning att styrelsen är enig.

   Föreningens ekonomi

   I dagsläget finns det inga avgiftsändringar planerade, enligt med med styrelsen 2020-08-06. Föreningen accepterar juridisk person under förutsättning att styrelsen är enig.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har inga planerade renoveringar. Men fasaden putsades om för cirka 7 år sedan och arbetet blev inte helt bra utfört. Föreningen kommer kanske inom några år att behöva låta göra om arbetet. I övrigt finns inga renoveringsbehov enligt mejl med styrelsen 2020-08-06. 2019 Tvättstugan har uppdaterats med nytt torkskåp (tumlare och skåp.) 2018 Ny entrédörr 2018 Radonmätning av 11 lägenheter. GODKÄND för denna lägenhet. 2018 OVK Besiktning GODKÄND 2017 målat om trapphusen 2014 Fönsterbyte samt byte av balkongdörar 2011 Fasadputsning 2011 Renovering av tak och balkonger 2007-2008 Stambyte, renovering av hiss, nya elinstallationer

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. I föreningen finns en gemensam innergård med sittmöjligheter. Cykel- och barnvagnsförråd finns i källaren.

   Parkering

   I föreningen finns 8 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 350 kr/månad. I dagsläget är samtliga platser upptagna och kötiden är på cirka 5 år enligt styrelsen 2020-08-05. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Algatan 13, 1.5tr, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Råsunda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 575 kr/mån I avgiften ingår, Värme, vatten, förråd, bredband (comhem 100mbit, kabeltv).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-14

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 508 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 140 kr/månad

   Övrigt: 218 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår: hushållsel 150 kr/månad, hemförsäkring 140 kr/månad och gas 218 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder