Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ankdammsgatan 33, Solna

Etagevåning med takterrass och balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 558 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd och kabel-TV (Comhem grundutbud) och trappstädning (städfirma). Även bredband (Telia 700/700 Mbit/s) ingår i avgiften.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 13 av 13  (Högst upp i huset med en trapp som leder upp till takterrassen) , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 104 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Etagevåning högst upp i huset med både(!) balkong och takterrass med en fantastisk utsikt! Påkostad och genomgående hög standard med exklusiva tillval, öppen planlösning med stora sällskapsytor tillsammans med det höga och fria läget ger bostaden ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Takterrassens storlek erbjuder plats för en större sittgrupp och under sommarhalvåret till härliga grillkvällar. På övervåningen, intill terrassen, finns ett mindre pentry och förvaringsytor för grill/möbler under vinterhalvåret. På entréplan ges en optimal och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här skapas en fantastisk rymd och blir den nya mötesplatsen för släkt och vänner. Kökets bekvämligheter och praktiska lösningar gör matlagningen till en fröjd och matplatsen, intill balkongen, har en oslagbar utsikt. Bostaden erbjuder två badrum, ett kombinerad gäst-WC/duschrum och ett påkostad badrum med både badkar och dusch. Badrummen följer samma stil och håller en mycket hög standard. Sovrummen är fördelat med två större, med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, och ett mindre som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Intill sovrummen finns en rymlig walk-in closet. Sist men inte minst erbjuds en praktisk hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Brf Andammen 33 är en solid förening med god ekonomi där de stora renoveringarna, så som stambyte, tak, fönster och balkonger, redan är gjorda. Fastigheten är strategiskt belägen med närhet till grönområden samtidigt som kommunikationsalternativen är goda med flera busslinjer, tunnelbanor, pendeltåg och tvärbanan hittas inom ca 10 minuters gångavstånd. Skolor och daghem finns i närområdet liksom Solnas, Huvudstas,Sundbybergs centrum och Mall of Scandinavia med alla butiker, restauranger och annan service finns inom bekvämligt avstånd. Varmt välkommen på öppen visning! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privat visning.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktor Billing

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-84 00 12

  viktor.billing@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Alexander Langer

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-82 82 12

  alexander.langer@lansfast.se

  Planritning Entréplan Övre plan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter intill entrén eller bakom trappan. Praktiskt klinkergolv i entrén som sedan övergår till ett vacker parkettgolv i ek.

   Vardagsrum

   Ljust och rymligt vardagsrum där flera stora fönsterpartier tillsammans med det höga läget ger ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Den öppna planlösningen ger en härlig sällskapsyta och skapar en känsla av rymd. Vardagsrummets storlek ger flera olika valmöjligheter till möblemang.

   Kök

   Smakfullt och påkostat kök fån HTH inrett med all de bekvämligheter ni behöver. Vita skåp, kakel över den exklusiva bänkskivan i svart komposit sten och all nödvändig köksutrustning i rostfritt blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp med draglådor tillsammans med goda arbetsytor. Den öppna och sociala planlösningen skapar en naturlig matplats intill balkongen vilket bjuder in till stora middagar för familj och vänner. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt.

   Balkong

   Rymlig och möblerbar balkong i ett högt och fritt läge, helt utan insyn.

   Sovrum 1

   Trevligt sovrum med fint parkettgolv i ek, mönstrad tapet på väggarna och två fantastiska fönster vilket skapar ett härligt ljus genom rummet. Intill ligger en rymlig klädkammare vilket erbjuder gott om förvaring.

   Sovrum 2

   Ljust sovrum med fint parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Rummet används idag som ett barnrum men passar minst lika bra som gästrum eller kontor. Förvaring finner du i de två rymliga garderoberna.

   Sovrum 3

   Mysigt sovrum med ett större fönster och en fantastisk utsikt. Idag används rummet som kontor och gästrum men passar lika bra som barnrum.

   Badrum 1

   Helkaklat och påkostat badrum utrustat med exklusivt badkar från Westberg, dusch från INR och blandare från Tapwell. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Vidare erbjuds en vägghängd WC, dubbla handfat, spegelskåp, handdukstork, reglerbar golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

   Badrum 2

   Praktisk gäst-WC utrustat med vägghängd toalett, dusch från INR och handfat med kommod. Badrummet följer samma stil som det större badrummet med en påkostad och modern design.

   Övre plan

   Det övre planet är utrustat med ett mindre pentry som har tillgång till vatten för de varmare sommardagarna.

   Terrass

   Fantastisk takterrass i ett högt och fritt läge med en oslagbar utsikt. Här erbjuds ca 12 kvadratmeter terrass med plats för loungegruppen tillsammans med grillen.

   Uteplats/Balkong

   Kommer söka bygglov tillsammans med grannarna om att öka takterrassen till 50 kvm.

   Bostad

   Boarea

   104m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   13 av 13  (Högst upp i huset med en trapp som leder upp till takterrassen) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2303

   Andel i föreningen

   2,0588%

   Andel av årsavgift

   2,23%

   TV och internet

   TV från Comhem, ingår i avgiften (grundutbud analogt). Bredband från Telia levereras via fiber, ingår i avgiften. Det finns möjlighet att välja andra paket från samtliga leverantörer som varje lägenhetsinnehavare betalar för själv.

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-11
   Energiklass:
   Energiprestanda: 118 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns
   Finns två hissar. Den till vänster går till 12:e våningen och den till höger går till 13:e.

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Ankdammen 33 i Solna

   Föreningens organisationsnummer

   769623-2755

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   52 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   7 st

   Byggår

   1959-1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen förvärvade fastigheten Byggmästaren 4, 2012-04-27. Brf Ankdammen 33 består av ett flerbostadshus belägen på adressen Ankdammsgatan 33 och föreningen har 49 st bostadsrättslägenheter och 3 st som upplåts med hyresrätt samt 7 st lokaler. Föreningen äger marken.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar under 2020 (enligt styrelsen 2020-04-17).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Injustering av ventilationen med vidhängande OVK planeras under året. Osäkert när det kan utföras med tanke på den under våren pågående pandemin då alla lägenheter måste besökas. Genomförda renoveringar: 2019 har en sk relining, dvs tätning av samtliga ventilationsschakt utförts. 2016 värme och ventilationsåtgärder 2015 Fiberbaserat bredband in till lägenheterna 2014-2015 Nya entrépartier och nytt låssystem 2014 renovering av undercentral, ny avfallshantering, byte av dörrar vid entréer 2013 nya hissar, radiatorventiler utbytta 2012/2013 stambyte i badrum och kök, byte av elstigar/elcentral, omdragning av el och fiberkanal, nytt tak i samband med ombyggnation av råvind till lägenheter 2012 nya källarförråd 2008 balkonger, byte till 3-glas fönster Ägaren till grannfastigheten Ankdammsgatan 35 planerar att bygga bostäder och kontor utmed de kringliggande gatorna men då Solna Stad inte kunnat presentera ny detaljplan vet vi varken detaljer eller tidplan för detta bygge. Styrelsen har dock i princip tillstyrkt planerna vilket förväntas ge oss en trevlig innergårdskaraktär istället för parkeringsytor och drivmedelsstation.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga, förråd, barnvagnsrum och cykelrum.

   Parkering

   Föreningen har 32 p-platser men hyr endast ut 28 eftersom dem glesat ut de ursprungliga platserna. Kostnad: 700,-/plats med el och 450,-för plats utan el. Det finns köer till respektive kategori, längst till el-platser. Eftersom det i praktiken krävs att någon som har plats flyttar för att plats ska bli ledig kan vi omöjligt säga hur lång kötiden är.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Nordeuropa förskärning. Bostadsrättstillägg tecknas av varje bostadsrättsinnehavare.

   Föreningens hemsida

   http://www.ankdammen33.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ankdammsgatan 33, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Skytteholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 558 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd och kabel-TV (Comhem grundutbud) och trappstädning (städfirma). Även bredband (Telia 700/700 Mbit/s) ingår i avgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-04-22

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder