Objektbild

Armégatan 11B, vån 2, SOLNA

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 058 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 38 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jonathan Rappel

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-883 03 93

  jonathan.rappel@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   38m2 (Enligt ek.förvaltare)

   Våning

   1 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2-1102

   Andel i föreningen

   0,2629%

   Andel av årsavgift

   0,26%

   TV och internet

   Kabel-TV (grundutbud) via Comhem ingår i avgiften. Bredband (fiber) via Comhem 1000/1000 tillkommer som obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Solna Trubaduren 1

   Byggår

   2016

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-10-03
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Laboratoriet

   Föreningens organisationsnummer

   769617-1037

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Gasol- och elgrill är tillåten på uteplats, balkong och terrass. Ingen kolgrill är tillåten.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   266 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadshusen The Lab ligger i nuvarande kvarteret Trubaduren. Det omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök men med fokus på ettor och tvåor. Föreningen har haft stor fokus på miljön och har tagit det i beaktning genom hela projektet för att skapa bostäder med hänsyn till satta miljökrav och för att få låga energi- och driftkostnader. Material har även valts för att skapa boenden som kräver så lite underhåll som möjligt.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar (enligt hemsidan 2021-09-01).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fastigheten är nybyggd, inga renoveringar planerade (enligt hemsidan 2021-09-01). I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong.

   Gemensamma utrymmen

   Två gemensamma tvättstugor (en större och en mindre), ett stort cykelgarage med tillhörande verkstad, en fullutrustad gemensamhetslokal, ett spa med bastu och bubbelpool, en takterrass med två pergolor, en grill ,sittplatser samt solplatser.

   Parkering

   Det finns 184 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns elbils-platser för en extra kostnad där elen ingår. Kontakt parkando: kundservice@parkando.se

   Försäkring

   Bostadsrättstillägg tecknas separat av den boende.

   Föreningens hemsida

   https://brflaboratoriet.bostadsratterna.se/

   Västra Skogen

   Allmänt om området

   Bo med närhet till matvarubutik, restauranger, apotek, t-bana, bussar och all övrig tänkbar service. Närområdet erbjuder fina promenadstråk längs med Ulvsundasjön, Pampas Marina och Karlbergs slott. Med en promenad via Karlbergs slott kan ni ta er in till Rörstrandsgatans trevliga restauranger på bara 25 minuter. Några minuter bort finner ni även Huvudstabadet med både utomhusbassäng och bryggbad. I anslutning till Huvudstabadet finns Augustendals 4H gård med många djur och mysigt café. I närheten finns också Huvudsta gård med ridskola och Pampas Marina med sin trevliga sjökrog och populära helgbrunch. Här finns allt för ett bekvämt vardagsliv!

   Kommunikation

   Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan Västra Skogen (med dubbla linjer) alldeles intill.Med tunnelbanan tar ni er in till T-centralen på bara 7 minuter. I anslutning till tunnelbanan finns även ett flertal busslinjer.

   Tjänster i området

   Alldeles i närheten finns matvarubutik, restauranger, apotek, t-bana och bussar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Armégatan 11B, vån 2, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Västra Skogen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 058 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-23

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder