Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Arvid Tydéns allé 4, SOLNA

Pris:

3 895 000 kr

Månadsavgift 2 492 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok

Våning: 6 av 6 , hiss finns

Boarea: 46 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen upp till Arvid Tydéns Allé 4 på våning 6 till 46 välplanerade kvm i absolut toppskick med exklusivt materialval! Redan när man kliver in genom dörren till den här lägenheten inser man att den är välgenomtänkt. Allt är nytt och fräscht samt noggrant och smart planerat förutom att det är otroligt snyggt. Lägenheten är i absolut toppskick och utrustad för komplett komfort för den som vill kunna flytta in utan att behöva göra om något. En luftig och öppen bostad som erbjuder bland annat generösa sociala ytor, fina ytskikt och insynsfri utsikt. Förutom allt detta är lägenheten optimalt planerad för lättmöblering och med modern utrustning. Här flödar ljuset in exakt hela dagen in i den öppna planlösningen och ger en härlig välkomnande känsla. Arvid Tydéns Allé tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! På andra sidan Armégatan ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom restaurang Asplund med sin uppskattade brunch på helgerna. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på två minuter. Välkomna till denna drömmiga bostad på!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Barsoum

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0739-39 89 38

  amanda.barsoum@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   46m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   6 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   7-1604

   Andel i föreningen

   0,3182%

   Andel av årsavgift

   0,32%

   TV och internet

   Kabel-TV (grundutbud) via Comhem ingår i avgiften. Bredband (fiber) via Comhem 1000/1000 tillkommer som obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-10-03
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 77 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Laboratoriet

   Föreningens organisationsnummer

   769617-1037

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   266 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   2016

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadshusen The Lab ligger i nuvarande kvarteret Trubaduren. Det omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök men med fokus på ettor och tvåor. Föreningen har haft stor fokus på miljön och har tagit det i beaktning genom hela projektet för att skapa bostäder med hänsyn till satta miljökrav och för att få låga energi- och driftkostnader. Material har även valts för att skapa boenden som kräver så lite underhåll som möjligt.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar (enligt hemsidan 2020-08-19).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fastigheten är nybyggd, inga renoveringar planerade (enligt hemsidan 2020-08-19). I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong.

   Gemensamma utrymmen

   Två gemensamma tvättstugor (en större och en mindre), ett stort cykelgarage med tillhörande verkstad, en fullutrustad gemensamhetslokal, ett spa med bastu och bubbelpool, en takterrass med två pergolor, en grill ,sittplatser samt solplatser.

   Parkering

   Det finns 184 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns elbils-platser för en extra kostnad där elen ingår. Kontakt parkando: kundservice@parkando.se

   Försäkring

   Bostadsrättstillägg tecknas separat av den boende.

   Föreningens hemsida

   https://brflaboratoriet.bostadsratterna.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Arvid Tydéns allé 4, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Huvudsta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 895 000 kr

   Månadsavgift: 2 492 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 180 kr, el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-19

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder