Objektbild

Ekensbergsvägen 63, SOLNA

Ljus och välplanerad 3:a med låg avgift och uteplats!

Pris:

3 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 087 kr/mån I avgiften ingår värme, VA, vinds/källarförråd. Ett obligatoriskt tillägg för tv och bredband tillkommer med 260kr/månad.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1954

Boarea: 59 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen in till denna ljusa och rymliga 3:a med radhuskänsla! Här på Ekensbergsvägen 63 bor ni på en lugn gata omgiven av grönska, men på endast några minuters promenad når ni kommunikationer, butiker och service! Lägenheten är mycket trivsam och har öppet mellan kök och vardagsrum. Lägenhetens höjdpunkt är den härliga uteplatsen som garanterat blir en naturlig plats för trevliga stunder och avkoppling! Bostaden är välplanerad med trivsamma sällskapsytor där öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till härlig samvaro. Modernt kök med vita skåpsluckor och lådor, stambytt (2005) och helkaklat badrum som är generöst till storleken. Vidare två rogivande sovrum båda med plats för dubbelsäng om så önskas. FÖRENING Bostadsrättsföreningen Hexametern 2 är en välskött förening med god ekonomi som tillhandahåller 41 bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 1 hyreslokaler. Föreningen har många stora och kostsamma renoveringar gjorda. Aktiv styrelse och bra plan för fastighetens framtida underhåll. Föreningen är en äkta förening och äger också marken. OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER Lägesmässigt så kan det inte bli bättre. Med Solna centrum på 4 minuters promenad når ni ett stort utbud av butiker, restauranger, cafeér och service. Gångtunnel under vägen tar dig smidigt till centrumet. Tunnelbana och flertalet busslinjer tar er in till Stockholms innerstad på 10-12 minuter. Från Solna station går även pendeltåget samt tvärbanan och med pendel tar det endast 9 minuter in till Stockholm city. För att storhandla ligger ICA Maxi runt knuten och vackra promenadstråk nås längs populära Råstasjön. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå ligger Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia i närliggande Arenastaden. PARKERING 8 st parkeringsplatser 550 kr/mån. Kösystem, just nu är 10 personer i kö enligt styrelsen 2021-02-15. Boendeparkering i Solna på omkringliggande gator till en kostnad om 1000 kr/kvartal finns. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från tunnelbana, tvärbana, buss, butiker och med grönskande naturområden runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 07 Mars

  14:30 - 15:15

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Mån 08 Mars

  19:30 - 20:00

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Julian Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-883 82 44

  julian.andersson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   59m2 (Förvaltarens information)

   Våning

   0 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   6301

   Andel i föreningen

   2,3882%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har dragit in fiber i fastigheten via Stockholms Stadsnät, föreningen har tecknat ett gruppavtal för alla boende gällande tv och bredband. En obligatorisk avgift på 260 kr läggas på avgiften varje månad.

   Byggnad

   Byggår

   1954 Brf bildades 2002-07-12

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-03-26
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hexametern 2

   Föreningens organisationsnummer

   769608-5567

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   44 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1954

   Byggår kommentar

   Brf bildades 2002-07-12

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Hexametern 2 i Solna och på fastigheten finns ett bostadshus som byggdes 1954. Föreningen bildades 2002 och i föreningen finns 44 lägenheten där 3 stycken fortfarande är hyresrätter. Föreningen hyr även ut en lokal samt 4 stycken extraförråd.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-02-15

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Planerat underhåll: 2021 Pågående arbete med energideklaration av anlitad firma 2022-2023 Omläggning av taket Utförda renoveringar: 2021 OVK 2020 Renovering av skyddsrum 2020 Byte av källar samt vindsdörrar och nybyggnation av källarförråd. 2019 Justering av ventilation samt OVK 2019 Justering av värme samt byte av ventiler och termostater på samtliga radiatorer 2018 Byte av belysning i trapphus. Installation av fibernät. Målning av trapphus. Renovering av trädgård Kontroll av taket, samt justrering/luftning och eventuellt byte av termostat på radiatorer. 2017 Spolning av husets stamledningar 2017 Installation av nytt torkskåp i tvättstugan 2016 Entréer renoverades med nya portar och slipning av marmorskivor 2016 Ny fjärrvärmecentral 2016 Justering av ventilation, samt OVK genomförd 2015 Inoljning av uteplatser 2014 Renovering av tvättstuga (Målning, 2 nya tvättmaskiner, nytt torkskåp, nytt aggregat till torkrum) 2014 Ventilation OVK Besiktning 2014 Rökluckor byte och service 2013 Nya parkeringsplatser med elstolpar gjordes 2013 Renovering uteplatser 2012 Nya treglas-fönster sattes 2012 Fasaden förnyades 2005 Stambyte 2005 Uteplatser bygdes 2005 Målning av trapphus och entreplan 1997 Balkonger renoverades 1992 Omläggning av taket

   Gemensamma utrymmen

   Samlingslokal, tvättstuga, cykelrum, grillplats på gården med utemöbler samt en sandlåda för barnen.

   Parkering

   8 st parkeringsplatser 400 kr/mån. Kösystem, just nu är 10 personer i kö enligt styrelsen 2021-02-15.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF Skadeförsäkring AB. Medlemmar tecknar egen hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.

   Föreningens hemsida

   http://brfhexametern.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ekensbergsvägen 63, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Råsunda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 087 kr/mån I avgiften ingår värme, VA, vinds/källarförråd. Ett obligatoriskt tillägg för tv och bredband tillkommer med 260kr/månad.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 500 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att driftskostnaderna endast är uppskattade och kan variera.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder