Information med anledning av coronaviruset Läs mer Jag förstår
Objektbild

Framnäsbacken 1, Solna

Nyrenoverad trea, möjlig fyra med solig balkong och utmärkt läge vid Skytteholmsparken!

Pris:

3 495 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 4 588 kr/mån Ingår 1 källarförråd, och vattenavgift samt ComHems grundutbud av tv-kanaler och tillgång till tvättstuga.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 4 rok varav 2-3 sovrum

Våning: 1 av 8 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 100 m2

Välkomna till denna fint disponerade och nyrenoverade trea som lätt blir en fyra för dig med behov av ett extra sovrum! Lägenheten har nyligen genomgått stambyte och har ett helt nytt och stilrent badrum med ytskikt i gråskala. Samtliga golv är slipade eller utbytta vilket ger ett otroligt fint intryck. Lägenheten är bekvämt belägen på entréplan men tack vare souterrängläge är stora delar av lägenheten motsvarande en trappa upp. Fin disponering med stort vardagsrum som har utgång till lägenhetens soliga och södervända balkong! Detta är det perfekta läget precis intill Skytteholmsparkens lugn och grönska samt Solna Centrums utbud av affärer och restauranger i alla smaker. På intilliggande Ankdammsgatan finns utmärkta bussförbindelser samt T-bana vid Solna C som tar dig till innerstan på endast 9 minuter. Dessutom trafikeras tvärbanan på nära avstånd. En promenad söderut tar dig till Ulvsundasjöns fantastiska strandpromenad med allt vad den har att erbjuda i form av klippbad, marina och trevliga restauranger utmed vattnet.

Läs mer

Pris

3 495 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Visning sker i mindre grupper, bokad visning.

  Tor 02 April

  Kontakta mäklaren för privat visning torsdag kväll eller annan tid!

  Sön 05 April

  13:40 - 14:20

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Ansvarig mäklare

  Marcus Löwenhoff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 40

  marcus.lowenhoff@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Via ny säkerhetsdörr nås denna hall med ny ekparkett och vitmålade väggar.

   Sovrum 1

   Idag disponeras detta som ett väl tilltaget master bedroom men delas enkelt upp till två rum för dig med det behovet. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

   Badrum

   I hallens förlängning på höger sida ligger detta fräscha och nyligen stamrenoverade badrum med grå golvklinker med golvvärme och vita helkaklade väggar. Vikbara duschväggar, handfat, väggskåp och WC finns också här.

   Kök

   Rymligt kök med vita skåpluckor med rostfria beslag. Vitvaror bestående av kyl/frys, ugn/spis och diskmaskin. Stor yta för matplats för många middagsgäster.

   Sovrum 2

   Detta sovrum är av mycket bra storlek och inrymmer både dubbelsäng och kompletterande förvaringsmöbler eller kanske kontorsdel om så önskas. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

   Vardagsrum

   Rejält, ljust och lättmöblerat vardagsrum med nyslipad stavparkett i ek och vitmålade väggar. Utgång till södervänd balkong med mycket sol.

   Bostad

   Boarea

   100m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt ek. förvaltare

   Våning

   1 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   18:01

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   3,158%

   TV och internet

   ComHem basutbud och bredband tecknas och debiteras enskilt, ComHem har abonnemang från 50 Mb till 1 Gbit. Fibernät dras in hösten 2020 och kommer att ingå i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-10-28
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Rudtorp 6

   Föreningens organisationsnummer

   769603-7337

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   50 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   BRF Rudtorp 6 är en äkta bostadsrättsförening i Solna. Föreningen bildades år 1998. Föreningen består av 50 lägenheter. Föreningen förvärvade fastigheten 2017-06-30. I fastigheten ingår tomträtt, d.v.s. föreningen äger tomten. Föreningen tillåter delat ägande med minst 10 % .

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar enligt mejl från styrelsen 2020-03-23.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   På gång är att dra in fiber under 2020. Genomförda renoveringar 2018: Stammarna är nya från källaren och uppåt. Stambyte gjordes under hösten/vintern 2018, då de gamla järnrören i stammarna byttes mot nya järnrör. Nu återstår att renovera stammarna i bottenplattan, rören som ansluter mot kommunens i gatan utanför, vilket görs under 2020. 2018 Postboxar har installerats i entréer. 2018 Värmecentralen har uppdaterats 2017 Nya sophus, 2017 Målning av trapphus, hissdörrar samt tvättstuga, Hissen har servats, Parkeringen har utvidgats mot gatan så att ytterligare en bil får plats. Aviserade anbud om stambyte/reline och badrumsrenoveringar har dragits igång och dessa kommer att genomföras under 2018 och möjligen en bit in i 2019.

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga

   Parkering

   Föreningen har 7 parkeringsplatser som uthyres för 470 kr per månad samt att det finns tre garage. För närvarande är alla platser och garage uthyrda. Föreningen upprätthåller en intern kölista för den som intresserad av att hyra en plats. Det finns även gott om boendeparkering på hela Framnäsbacken med närområde och en stor parkeringsplats vid infarten från Ankdammsgatan, där kommunen hyr ut parkeringsplatser.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkrad via brandkontoret.

   Föreningens hemsida

   https://brfrudtorp6.wordpress.com/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Framnäsbacken 1, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Skytteholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 4 588 kr/mån Ingår 1 källarförråd, och vattenavgift samt ComHems grundutbud av tv-kanaler och tillgång till tvättstuga.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder