Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fridensborgsvägen 113, Solna

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 961 kr/mån Mätare för individuell varmvattenmätning finns i varje lägenhet och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Obligatorisk avgift om 220 kr/månad för Triple Play tillkommer i avgiften.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 4 rok

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Boarea: 100 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mike Chammas

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-83 83 37

  mike.chammas@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Anastasia Mirahmadian

  Koordinator / Säljare

  Mobil: 0729-81 03 93

  anastasia.mirahmadian@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   100m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   5 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   0341-02-03-51503

   Andel i föreningen

   0,83%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB för bredband, telefoni och TV. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften om 220 kr tillkommer för TV, telefoni och bredband (Triple play).

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Åkerbäret 1

   Föreningens organisationsnummer

   769632-8397

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   167 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018-19

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   I Järvastaden, nära Ursviks motionsområde och Igeldammens naturreservat, hittar du vårt nya kvarter Åkerbäret. Adresserna i föreningen är Järva skjutbaneväg 33-39 samt Fridensborgsvägen 113-123. I kvarteret är det den grönskande innergården som står i centrum. Husen om fem till sex våningar är byggda i en halvöppen kvartersform som både skyddar och bjuder in till utomhushäng och lek. Fasaden i tegel, skivor och träpanel smälter in fint i grönskan och den omgivande miljön. Ett stenkast från Åkerbäret finns gym, restauranger samt den öppen förskola. Raoul Wallenbergskolan ligger tvärs över vägen och ca fem minuters promenad bort hittar ni den populära Mulle Meck-parken.

   Föreningens ekonomi

   Inga avgift ändringar är planerade.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga kommande renoveringar då huset är nybyggt.

   Gemensamma utrymmen

   - Förråd på källarplan, avskärmade med nätväggar. - Cykelförråd på källarplan. - Soprum & återvinningsrum. - Rullstols- och barnvagnsrum på källarplan. - En lokal för uthyrning på gatuplan (hyrs av JM)

   Gårdsplats

   En plats för barnen att leka under uppsyn från balkonger och uteplatser. I anslutning till lekplatsen finns en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

   Parkering

   I föreningen finns 109 garageplatser som nås med hissen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. Det finns även 29 utomhusparkeringsplatser på markplan, kostnad ca 500 kr/månad. I dagsläget är det ingen kö till platserna enligt styrelsen 2020-07-13. Det finns även MC-platser, plats kan hyras till en kostnad om ca 500 kr/månad. I området gäller boendeparkering, för mer info se www.stockholm.se.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fridensborgsvägen 113, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Järvastaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 961 kr/mån Mätare för individuell varmvattenmätning finns i varje lägenhet och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Obligatorisk avgift om 220 kr/månad för Triple Play tillkommer i avgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-13

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder