Objektbild

Fridensborgsvägen 147, Solna

DRÖMMIG TVÅA MED STOR BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE!

Pris:

3 600 000 kr

Månadsavgift 3 721 kr/mån I avgiften ingår det värme och kallvatten. Telia Triple Play tillkommer med en obligatorisk avgift om 220kr/månaden. Varmvatten och el debiteras enligt förbrukning månadsvis.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Boarea: 65 m2

Välkomna till denna välplanerade och tjusiga tvåa med genomgående lyxiga tillval. Men kan även göras om till trea om man så önskar. Stort sovrum med walk-in-closet, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats samt mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen med fint gårdsläge. Stabil förening med lediga garageplatser. Här bor ni i ett av Järvastadens bästa lägen med nära all service och goda kommunikationer. Välkomna hem!

Läs mer

Pris

3 600 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mike Chammas

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-83 83 37

  mike.chammas@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Fridensborgsvägen 147 till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    65m2 (Enligt ek förvaltare)

    Våning

    3 av 5 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    31302

    Andel i föreningen

    0,807%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Det finns ett avtal mellan föreningen och Telia om installation av bredband i bostaden. Bredbandsnätet består av en så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och internetanslutning. Medlemmarna betalar en obligatorisk avgift på 220kr/mån. Följande ingår i avtalet: -Bredbandstelefoni och telefonfördelare. -Internetanslutning med en hastighet på 1000/1000 mb/s i och med att det är fiber indraget i fastigheten. -TV-abonnemang ”Lagom” ingår. -1 st Telia Digital-tv box, tillhör föreningen. -1 st Bredbandswitch som även stödjer trådlöst internet, tillhör föreningen.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-03-18
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Tallkronan 1

    Föreningens organisationsnummer

    769628-8773

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Individuell varmvattenmätare till varje lägenhet. Avläsning sker 1 gång/kvartal och justeras på nästkommande avi för avgiften. Det finns cykelrum i garaget och utanför Fridensborgsvägen 149. Återvinningsrum finns utanför Fridensborgsvägen 147.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    102 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2016

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Tallkronan 1 består av 2 bostadshus i 5-6 våningar med källare och garage. Föreningen omfattar Fridensborgsvägen 141-153 och består av 102 bostadsrätter.

    Föreningens ekonomi

    Föreningen har inga planer på att ändra avgiften under 2020 enligt styrelsen, 2021-02-17.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Planerade renoveringar: Gården håller på att piffas till lite i taget, men inga större renoveringar planeras. Diskussioner om solceller pågår. Föreningen har inga större planerade renoveringar i dagsläget enligt styrelsen 2021-02-17. Utförda renoveringar: Vi har installerat nya elstolpar i garaget, vi har nu totalt 30 st. I slutet av 2020 har belysning monterats på staketet mot skogen, på gårdsbyggnaden samt på pergolan. Hälften av balkongerna har också fått belysning monterad utifrån ett erbjudande till de boende. All trall på altaner, runt lekplats samt gungställning har oljats in. Cykelparkeringar har utökats med tvåvåningsställ. Stammarna är spolade slutet av 2020. Plattsättning av innergården. Grusade gångarna har stenlagts, papperskorgar har satts upp samt säkrare cykelparkering och cykelställ har bytts ut. Föreningen har bytt hela inpasseringssystemet för att öka säkerheten samt satt staket runt gården.

    Gemensamma utrymmen

    I fastigheten finns barnvagnsförråd, rullstolsförråd, cykelförråd samt en föreningslokal som medlemmarna kan bokas för övernattning.

    Parkering

    Vi har 94 garageplatser, de av dessa som är vanliga platser går att hyra för 800 kr/mån. Vi har nyligen installerat flera elstolpar, så i garaget finns nu 30 garageplatser med elbilsuttag som finns att hyra för 850 kr per månad+ förbrukning. 15 öppna parkeringsplatser utomhus finns att hyra för 500 kr/mån. Det finns även MC-platser att hyra för 400 Kr/månaden. För närvarande finns det lediga platser både inne och ute , kontakta styrelsen för mer information samt för att ställa sig i kö.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Fridensborgsvägen 147, Solna

    Kommun: Solna

    Område: Järvastaden

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 600 000 kr

    Månadsavgift: 3 721 kr/mån I avgiften ingår det värme och kallvatten. Telia Triple Play tillkommer med en obligatorisk avgift om 220kr/månaden. Varmvatten och el debiteras enligt förbrukning månadsvis.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-05-05

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Solna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

    Läs mer

    Bobutiken i Solna

    Hitta din mäklare i Solna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder