Objektbild

Fridensborgsvägen 159, SOLNA

Välplanerad 1,5:a med rymlig balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 445 kr/mån I avgiften ingår kallvatten, värme, digital-tv från Ownit med baspaketet, källarförråd samt försäkringen, "bostadsrättstillägg". Säljande part visar köpande part vart källarförrådet är placerat. El och varmvatten läggs på med en schablonsumma som räknas av en gång per kvartal. Obligatorisk avgift för tv och bredband tillkommer med 240 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Boarea: 41 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Varmt välkommen till Fridensborgsvägen 159 och denna välplanerade 2 a på våning två i huset! Här finner ni en bostad med snygga materialval, sociala sällskapsytor och ett vardagsrum med en fantastisk balkong. Bostaden är till dig som vill ha något extra och bara kunna flytta in utan att behöva röra ett finger. Bostaden präglas genomgående av parkettgolv, målade väggar, väl tilltagna ytor som är lättmöblerade, gott om fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik. Gällande kommunikationer trafikerar flertalet bussar i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana, Universitetet och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjö med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.I närheten ligger Sveriges nationalarena i fotboll Friends Arena, Arenastaden och Mall of Scandinavia. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mike Chammas

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-83 83 37

  mike.chammas@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Parkettgolv och målade väggar. Platsbyggda garderober med skjutdörrar som erbjuder gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

   KÖK

   Parkettgolv och målade väggar. Köket är utrustat med vita skåpluckor med goda förvaringsmöjligheter, arbetsbänk med arbetsyta, ljust stänkskydd ovan arbetsbänk i kakel, induktionshäll, fläkt, integrerad ugn och mikrovågsugn, inbyggd diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

   VARDAGSRUM

   Parkettgolv och målade väggar. Plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang samt matdel. Utgång till den fantastiska balkongen.

   BADRUM

   Mörkt klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med vitt handfat med tillhörande kommod, spegelskåp ovan handfat med belysning, WC, kombinerad tvättmaskin med arbetsbänk och badrumsskåp ovan för extra förvaring och duschhörna med glasdörrar.

   SOVRUM

   Parkettgolv och målade väggar. Platsbyggd förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

   BALKONG

   Trälagd trall och plats för större möblemang med fin utsikt.

   Bostad

   Boarea

   41m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   5-1106

   Andel i föreningen

   0,3745%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Tv och bredband levereras via Ownit (1000 Mbit/s både upp och ned), obligatorisk kostnad 240 kr/mån.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-09-20
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Pyrolan i Järvastaden

   Föreningens organisationsnummer

   769629-0472

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Varje bostad har en egen mätare för både el och varmvatten som man betalar utifrån en schablon. Avläsning av verklig förbrukning sker varje kvartal och debiteras lägenhetsinnehavaren med avdrag för inbetald schablonsavgift.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   175 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Till föreningen hör adresserna Fridensborgsvägen 155-167. Byggherren är Skanska Nya Hem och de första medlemmarna flyttade in hösten 2016. Föreningen består av att två fastigheter med sju trappuppgångar och totalt 175 lägenheter. I föreningen finns garage, förrådsutrymmen, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar och lekplats. Bygglov finns för alla balkonger som inte är belägna högst upp eller för uteplatser. Styrelsen har valt Svenska Lumon som leverantör av balkonginglasning och ett förmånligt prisavtal finns med Svenska Lumon till och med 2019-12-18.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga beslut om att ändra avgiften enligt styrelsen 2021-02-22. Lån per kvadrat är 12.437 kr.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga renoveringar då huset stod färdigt 2017.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns förråd i källaren.

   Parkering

   I föreningen finns 125 st garageplatser varav 22 st är elbilsplatser, 1 088 kr/mån, 4 mc platser 364 kr/mån. Det tillkommer en laddplatsavgift på 150kr för varje laddplats utöver förbrukningskostnaden som i dagsläget är 1,10 kr/kWh. Det finns även 12 st parkeringsplatser, 612 kr/mån. Det finns för närvarande lediga platser i garaget (2021-02-22), kötid till p-platserna ute.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Moderna försäkringar. Boende måste teckna egen hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   /www.brfpyrolan.se

   Övrigt

   Enl ekonomiska planen 1,5 rok

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fridensborgsvägen 159, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Järvastaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 445 kr/mån I avgiften ingår kallvatten, värme, digital-tv från Ownit med baspaketet, källarförråd samt försäkringen, "bostadsrättstillägg". Säljande part visar köpande part vart källarförrådet är placerat. El och varmvatten läggs på med en schablonsumma som räknas av en gång per kvartal. Obligatorisk avgift för tv och bredband tillkommer med 240 kr/mån.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-03-23

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder