Frögatan 6, Solna

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Frögatan 6 - Solna

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2003-2004

  Boarea

  80,1m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 7 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Frösunda

  Avgift

  4 183 kr/mån

  Inkl. Vatten, värme, kabel-TV, bredband.

  Ingår vatten, värme, kabel-TV, bredband.

  Ljus och välplanerad lägenhet med magisk uteplats!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Ljus och välplanerad lägenhet med magisk uteplats! Varmt välkomna till denna ljusa och optimalt planerade 3:a i hjärtat av populära Frösunda. En bostad som erbjuder en välkomnande hall, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i bästa solläge med ett enormt ljusinsläpp, två sovrum, kök, badrum och samt utgång till härlig uteplats om hela drygt 11 kvm som möjliggör härligt häng i eftermiddagssolen. Ljust och fint kök med alla bekvämligheter man kan önska. Lugnt beläget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderobslösningar och övrigt möblemang. Här finns även ingång till mycket rymlig walk-in-closet om hela 8 kvm. Perfekt utformat barn/arbetsrum. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättpelare samt rymlig dusch. Till bostaden hör även ett stort förråd om drygt 12 kvm på samma våningsplan. En stor och lättillgänglig tvättstuga finns också på samma våningsplan som komplement till den egna tvättmaskinen och torktumlaren. Mycket omtyckt förening med suveränt läge i Frösunda med direkt närhet till livsmedelsbutik, restauranger, caféer samt härliga promenadstråk i kungliga Hagaparken. I närheten ligger även Brunnsvikens trädgård och Ulriksdals slottspark i lummig parkmiljö samt Mall of Scandinavia. Mycket goda kommunikationer med såväl, buss, pendeltåg och tvärbana

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning Frögatan

  Alternativ planlösning frögatan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Generös och välkomnande med suverän förvaring. Mörk klinker på golvet samt vitmålade väggar. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Välplanerat och lättmöblerat vardagsrum som fullkomligen badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Rummet är rymligt med möjlighet att placera stor soffgrupp, matbord och övriga möbler såsom mediamöbel och bokhyllor. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet finns även utgång till mysig och avskild uteplats om hela drygt 11 kvm med sol stora delar av dagen och gott om plats för utemöbler, grill etc.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderobslösningar och övrigt möblemang om så önskas. I anslutning till sovrummet finner ni en stor walk-in-closet om hela 8 kvm för extra lyxig touch. Rummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum 2

  Perfekt extrarum som kan disponeras som barnrum eller kontor. Plats för säng alternativt skrivbord samt förvaringsmöbler. Rummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Kök

  Rejält kök med gott om både arbetsyta och förvaring i flertalet skåp och lådor med ljusgrå luckor samt vitrindel. Vitt kakel ovan arbetsbänk i ljusgrå laminat. Ekparkett på golv samt vitmålade väggar. Maskinell utrustning av hög kvalitet består av spis/varmluftsugn, fläkt, microvågsugn, diskmaskin och kyl/frys

  Badrum

  Ljust helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, handfat i kommod, WC, handdukstork, förvaringsskåp samt rymlig duschhörna med glasvägg.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2004

  TV & bredband

  Digital TV från Comhem Basutbud + 8 valfria, bredband 100 Mbit/s via fiber från Ownit (båda två delarna ingår i avgiften).

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Kommentar:

  *El: Debiteras enligt förbrukning.

  Andel i föreningen:

  0,7296%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Kullen i Solna

  Lägenhetsnummer:

  00212

  Antal lägenheter:

  111

  Byggår:

  2003-2004

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen består av ett flerbostadshus med 111 bostadsrätter och en lokal, som hyrs ut till matvaruaffär (Hemköp). Huset omsluter en grön gård så att de boende lätt kan umgås vid soffor, grillplats och lekplats. Huset har 8 trappuppgångar och omfattar gatuadresserna: Gustav III:s Boulevard 45, 49, 51, 53 och 55 samt Frögatan 4 och 6, Signe Tillischgatan 6. Föreningen äger tomten. Fastigheten uppfördes 2003-2004 av NCC.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftsförändringar enligt styrelsen 2019-04-24.  Gjorda renoveringar:

  Planerade renoveringar: 2019 renovering av fogar i terrasser, beräknas påbörjas 6/5-19. Gjorda renoveringar: 2012 Spaljéer på gården målade. Stamspolning av köksavlopp. Ståldörrar till sop- och cykelrum målade. Kärl för källsortering av matavfall, batterier, glödlampor, lysrör mm. 2013 Golv i soprum målade. Polering av golv i hissar och entréplan. Byte av sand under gunga. 2014 Målning av golv i samtliga cykel- och barnvagnsrum. Målning av samtliga smidesräcken. Målning av entrépartier och entrédörrar. Nytt torkskåp i en av tvättstugorna. 2015 Reparation och målning av utemöbler, bänkar och grill. Inköp av bord till gården. Bättringsmålning i trapphus. 2016 Byte av sand i sandlåda, OVK-besiktning 2017 Målning av entrépartier och entrédörrar samt dörrar till soprum och cykelrum, spolning av samtliga stammar, byte av expansionskärl och installation av magnetfälla, OVK besiktning  TV/Internet:

  Digital TV från Comhem Basutbud + 8 valfria, bredband 100 Mbit/s via fiber från Ownit (båda två delarna ingår i avgiften).  Parkering:

  Föreningen har 30 platser i kallgarage, kostnad 920 kr/mån. 25+ i kö, många har dock tackat nej, men står kvar i kön. Så verklig kö ca 2st (2019-04-24) Det finns även 10 utomhusparkeringar, kostnad 520 kr/mån. Det står för närvarande inga i kö till utomhusparkeringen (2019-04-24)  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns 2 tvättstugor utrustade med 2 tvättmaskiner, varav 1 för grovtvätt, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 mangel, strykbräda och strykjärn, städredskap. I anslutning till tvättstugan finns toalett. Det finns även städrum, källarförråd, föreningslokal som kan hyras av medlemmar, soprum, cykel- och barnvagnsrum, extra förråd för uthyrning. Separat kö finns.  Annat:

  El avräknas kvartalsvis mot verklig förbrukning.


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  102 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-06-02

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor