Objektbild

Greta Garbos Väg 21C, 3tr, Solna

Välplanerad trea med generös takhöjd, social planlösning och en trevlig balkong i västläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 681 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och telefoni.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2007

Boarea: 82 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

- Välplanerad - Social planlösning - Väl tilltagna ytor - Stora fönsterpartier - Fönster i två olika väderstreck - Högt upp i huset - Rymlig balkong i västläge - Genomgående gott skick - Gott om plats till förvaring - Rymlig förråd Brf Röda Kvarn är en stabil förening belägen i Gamla Filmstaden i Råsunda. Föreningen äger marken och består av 69 bostadsrätter samt 2 uthyrningslokaler som hyrs ut. Föreningen håller koll på fastighetens välmående och spolade även stammarna under 2017. Eftersom att huset stod klart 2007 så finns det inga större renoveringar eller underhåll planerade och inte heller några planerade avgiftsförändringar. Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstuga, barnvagns- och rullstolsrum, stort cykelrum samt ett källarförråd till varje lägenhet. Föreningen disponerar 28 garageplatser i Röda Kvarns garage, avgift 800 kr/mån. Det finns även några laddplatser för 1100 + el. Filmstaden som område bebyggdes omkring år 1920 och var då en av Europas mest moderna filmstudios där de flesta stora regissörer och skådespelare har arbetat och verkat. Idag utgörs Gamla Filmstaden av smala charmiga gator, grönytor, nybyggda flerbostadshus och SF:s huvudkontor som tillsammans med biograf och gatunamn från de största inom svensk filmhistoria, utgör minnen från förr. Filmstaden är belägen i Solnas mest attraktiva område intill Näckrosens T-bana med två nedgångar, både på Råsundavägen samt i Gamla filmstaden (ca 100 bort). Filmstaden med ett eget Ica och restauranger runt hörnet ligger bara ett stenkast bort från Råsundavägen som stillar ditt behov av puls med restauranger, caféer och kommunikationer. En bit bort har man även Råstasjön med fina promenadstråk, Friends Arena och Mall of Scandinavia med allt du kan tänka dig och lite till! Varmt välkommen på visning av denna unika lägenhet! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Aleidon Adam

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-423 18 10

  aleidon.adam@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  John Borja

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-883 82 44

  john.borja@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns plats platsbyggd spegelskjutdörrsgarderob med gott om plats till förvaring och avhängning samt plats för hallmöbler.

   Kök

   Parkettgolv och ljusa väggar. Det stilrena köket är utrustat med vita över- och underskåp som ger gott om plats till förvaring, mörk arbetsbänk med gott om arbetsyta, mörkt stänkskydd i kakel, fläkt, häll, ugn, diskmaskin och separat kyl & frys. Här finns även ett fönster mot innergården som ger köket ett härligt ljusflöde.

   Vardagsrum

   Parkettgolv och ljusa väggar. Det luftiga vardagsrummet har plats för såväl större matbord som större soffgrupp med tillhörande möblemang. Här har du en social planlösning med en naturlig yta för matbord nära köket. Via vardagsrummet når du balkongen.

   Sovrum 1

   Parkettgolv och gråa väggar. Det ombonade sovrummet har inbyggda skjutdörrsgarderober med gott om plats till förvaring och avhängning. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

   Sovrum 2

   Parkettgolv och blåa väggar. Det mindre sovrummet har inbyggd skjutdörrsgarderob med gott om plats till förvaring och avhängning. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

   Badrum

   Klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med ett vitt handfat med tillhörande kommod, spegel med belysning samt hyllplan, WC, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, badrumsskåp och badkar.

   Balkong

   Rymlig balkong med trall och gott om plats för möblemang. Den rymliga balkongen ligger i västläge mot lugn gata.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett rymligt förråd i entréplan.

   Bostad

   Boarea

   82m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   99-2424-1-58-2

   Andel i föreningen

   1,49392%

   Andel av årsavgift

   1,58826%

   TV och internet

   Tv: Tele2. Grundutbudet ingår i avgiften. Till och med 2022-09-30: digitalt basutbud. Efter detta datum endast bredbands TV. Bredband: Telenor 250/250 Mbit/s ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2007 Fastighetsbeteckningen Filmstaden 21

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-10-13
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s Brf Röda Kvarn

   Föreningens organisationsnummer

   769612-1271

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Boende behöver endast teckna hemförsäkring, föreningen har ett gruppavtal för bostadsrättstillägget.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   69 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2007

   Byggår kommentar

   Fastighetsbeteckningen Filmstaden 21

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen förvärvade fastigheten 2005 och 2007 stod detta hus klart för inflytt. Föreningen ingår i HSB, bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus och i markplan. Fastigheten har två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av en Barberare och Puls & Träning. I föreningen finns tvättstuga, cykel- barnvagns- och rullstolsrum samt ett källarförråd till varje lägenhet. Till denna bostad hör ett källarförråd.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens ekonomi är att betrakta som god. Ingen avgiftsförändring är planerad enligt styrelsen 2021-11-10.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar / Underhåll: 2022 – Starta upp projekt för tvättning av balkonger och vissa fasaddelar och ommålning av balkongräcken, fönsterbleck och krönbeslag enligt styrelsen 2021-11-10. Utförda renoveringar inklusive år för utförande 2013 – Byte av sockel på hela fastigheten mot innergården. 2017 – Byte till LED-lampor i trapphusen. 2017 – Installerat upphängningsanordningar och förvaringshylla i cykelrum. 2017 – Stamspolning. 2018 – Ny hemsida implementerad. 2018 – Radonmätning utförd och godkänd. 2019 – Byte till LED-lampor för all utebelysning. 2019 – OVK genomförd för lokalerna. 2019 – Två ventilationsfläktar på taket utbytta. 2019 – Soprummet uppfräschat och ommålat. 2020 – Ny energideklaration utförd 2020 – Dammbindning av alla cementgolv. 2020 – Översyn och eventuell ommålning av alla träfasader. 2020 – Ommålning av alla entrépartier i stål. 2020 – Översyn och underhåll av fasadsocklarna på utsidan av fastigheten. 2020 – Översyn och underhåll av alla hisspartier. 2020 – Ommålning av alla träpaneler. 2020 – Dammbindning av alla betonggolv i förrådsgångar, trapphus och el- och undercentraler. 2021 – Rengöring av värmeväxlare, installation av filter och avgasning. 2021 – Byte av ställdon och termometrar, ommärkning av ledningar och översyn av larmgränser. 2021 – Syn av tak och takkupor med efterföljande åtgärder. 2021 – Åtgärda fogar i fasadsocklar och omläggning av markplattor.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga, cykel- barnvagns- och rullstolsrum samt ett källarförråd till varje lägenhet.

   Parkering

   Föreningen disponerar 28 garageplatser i Röda Kvarns garage, avgift 800 kr/mån. F.n är det kö. Det finns även några laddplatser för 1100 + el, finns platser lediga. Köplatserna administreras av Filmstadens samfällighetsförening. Kontakt för Röda Kvarn: DKF AB, telefon 08-562 76 120.

   Försäkring

   Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   brfrodakvarn.se

   Gamla Filmstaden

   Allmänt om området

   Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biografer, restauranger, affärer, kaféer med mera. Ni kommer också bo invid motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer. Till Solna centrum kan ni promenera på ca 10 minuter. Solna centrum är en stor inomhusgalleria med bl.a. en uppsjö av butiker, flera banker, två apotek och ett systembolag.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Greta Garbos Väg 21C, 3tr, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Gamla Filmstaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 681 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-10

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 450 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 270 kr/månad

   Försäkring: 180 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I angiven driftskostnad för fyra personers (2 vuxna och 2 barn) hushåll ingår: el 270 kr/månad och hemförsäkring 180 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder