Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Gustav III:s Boulevard 35, Solna

4 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 12:30 - 13:15

    Öppen visning!

    Mån 25 Mar 18:30 - 19:00

    Öppen visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Gustav III:s Boulevard 35 - Solna

    Kommun

    Solna

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2003

    Boarea

    94,6m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    0 av 0 , Hiss finns

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Frösunda

    Avgift

    4 195 kr/mån

    I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. El läggs på med en schablonkostnad på 980 kr/månaden. Faktisk förbrukning regleras en gång per kvartal.

    Utgångspris

    4 195 000 kr

    44 345 kr/m2

    Magiskt boende på fantastisk adress i Frösunda!

    Här finner ni en familjevänlig fyra i attraktiv förening med genomtänkt planlösning och en otroligt härlig uteplats! Middagen intas på naturlig plats med möjlighet att hålla middagar för större sällskap. Ett generöst vardagsrum med plats för större möblemang som bjuder in till härligt umgänge. En underbar uteplats som ger sol från eftermiddag till kväll. Bostadens sovrum ligger alla mot föreningens fina innergård. Utanför dörren finner ni förskolor, skolor och Frösundas stora serviceutbud. En närhet till grönska såväl som till storstadens puls. Missa inte denna chans att köpa ert drömboende!

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 12:30:00 2019-03-24 13:15:00 40 Bostadsvisning Gustav III:s Boulevard 35, Solna 59,37022881, 18,01684028 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-25 18:30:00 2019-03-25 19:00:00 40 Bostadsvisning Gustav III:s Boulevard 35, Solna 59,37022881, 18,01684028 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Välkomnande hall med klinkergolv och tapetserade väggar. Plats för avhängning och förvaring i garderober med skjutdörrar.

    Kök

    Ljust och fräscht kök med klinkergolv och ljusa väggar. Vita skåpluckor med mörk mosaik ovanför arbetsbänk i svart. Spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/ frys. Bra med förvaring och arbetsytor.

    Matplats

    Matplats med naturlig placering av matbord där även större sällskap inte kommer trängas. Klinkergolvet som flyter samman med det övriga golvet från hall och kök är beiget och väggarna är ljusa. Härligt ljusinsläpp från fönster och rummet kan med enkelhet disponeras som ett till sovrum.

    Vardagsrum

    Ljust golv och ljusa väggar med fondväg med sandstens imitation. Plats för stor soffa, bord, TV-bänk och annat möblemang om så önskas. Ett väl tilltaget rum med härligt ljusinsläpp.

    Uteplats

    Uteplats som erbjuder eftermiddag- och kvällssol.

    Sovrum 1

    Trevligt sovrum med samma golv som vardagsrum och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och sängbord. Mycket god förvaring i garderobsvägg. Från detta sovrum nås uteplatsen.

    Sovrum 2

    Väl tilltaget sovrum med plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang om så önskas. Förvaring i garderober. Fint ljusinsläpp från fönster mot innergård

    Badrum

    Ljust klinkergolv, vita kaklade väggar med dekorativ bård. Golvvärme, handdukstork, WC, bubbelbadkar, handfat med kommod och spegelskåp ovan med belysning. Tvättmaskin och torktumlare i pelare.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2003

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Andel i föreningen:

    1,0122%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-27

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    2003

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Frösundet 2

    Lägenhetsnummer:

    00722

    Antal lägenheter:

    104

    Byggår:

    2002

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen består av ett flerbostadshus med totalt 104 lägenheter, en gemensamhetslokal och ett garage med 46 bilplatser och 4 MC-platser.    Föreningens ekonomi:

    Det finns inga beslut tagna ang ändring av avgiften enligt styrelsen 2019-02-27.    Gjorda renoveringar:

    Pågående renoveringar: Föreningen byter elektroniken i hissarna, två kvar som blir klara till sommaren. Detta betalas ur föreningens kassa, likvida medel finns. Genomförda renoveringar: 2017 Föreningen har påbörjat hissrenoveringen (det kommer ske med en åt gången) och först ut var GIIIB 31 2017 stamspolning 2017 renovering av samtliga portar 2016 Åtgärdat vattenskada i källaren mellan GIIIB 29 och 31 2016 OVK 2014 Stamspoling av gemensamma stammar samt avloppsledningar i samtliga lägenheter. 2013 Renovering av ventilation med ombyggnad i tvättstugor 2012 Ett nytt system för elavläsning har installerats    TV/Internet:

    Tv från Comhem ingår i avgiften, det går att öka på programutbudet och betala det själv om man vill. Bredband från Ownit med 500-1000Mbit/s ingår i avgiften.    Parkering:

    Föreningen har ett garage med 46 st bilplatser och 4 st MC-platser, dessa kostar 1000 kr för bilplats och 300-500 kr för MC-plats. För att ställa sig i kö, kontakta styrelsen. F.n. 8 st i kö 2019-02-27.    Gårdsplan:

    Föreningen har en grillplats med utemöbler som medlemmarna kan nyttja.    Gemensamma utrymmen:

    Föreningen har 3 st gemensamma tvättstugor som medlemmarna kan boka och nyttja. Det finns även cykelrum samt barnvagnsförvaring i anslutning till entréerna. Du kan även hyra grannföreningens övernattningslägenhet för 350 kr/dygn den ligger på Anders Lundströms gata 4. För mer information se www.frosundet1.se/?rid=46&sid=99&page=overnattningslagenhet    Annat:

    Alla lägenheter har ett eget förråd och dessa är uppmärkta med lägenhetsnummer.


    Energideklaration

    Energiklass:

    B

    Energikonsumtion:

    86 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor