Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hagalundsgatan 46, SOLNA

Insynsfri 2:a med inglasad balkong. Låg avgift!

Pris:

2 295 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 355 kr/mån Ingår vatten, värme, basutbud för kabel-tv samt abonnemangsavgiften för elen (den fasta kostnaden). Boende betalar endast för den rörliga elkostnaden som förbrukas i bostaden. El debiteras en gång i kvartalet.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 6 av 13 , hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 56,9 m2

Högt upp i huset, med magisk utsikt från lägenhetens alla fönster och fantastisk planlösning finns denna tvårummare nu till salu. På Hagalundsgatan 46 bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Ett bättre geografiskt läge får man länge leta efter! Så snart Ni kliver in i lägenheten möts Ni av ett härligt ljus och en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Genomgående ljus interiör med viss renoveringsbehov. Vardagsrummet är rymligt och har en utgång till den inglasade balkongen med fantastisk utsikt över trädtoppar och Stockholms innerstad. Ett kök med matplats, ett rymligt sovrum och ett fräscht badrum. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Stabil brf med välskött ekonomi! På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015. Varmt välkomna!

Läs mer

Pris

2 295 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 09 Augusti

  13:00 - 13:40

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Mån 10 Augusti

  17:00 - 17:30

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Vita väggar Plastmatta på golv Hatthylla Inbyggda garderober

   Vardagsrum

   Ekparkettgolv Vita väggar Stora fönsterpartier Utgång till stor inglasad balkong med förmiddagssol och milsvid utsikt

   Kök

   Linoleumgolv Ljusa väggar med fondvägg i stadsmotiv Vita skåpluckor med goda förvaringsmöjligheter Goda arbetsytor Rostfri diskbänk Vit kakelvägg Spis Fläktkåpa Kyl/frys

   Sovrum

   Ljus plastmatta på golv Vita väggar Plast för dubbelsäng Stort fönster med milsvid utsikt

   Badrum

   Röd våtrumsmatta på golv Vita kakelväggar Badkar Handfat Wc-stol Spegelprytt badrumsskåp Handdukstork

   Bostad

   Boarea

   56,9m2

   Våning

   6 av 13 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   188

   Andel i föreningen

   0,19457%

   Andel av årsavgift

   0,19457%

   TV och internet

   Stockholms Stadsnät, STOSN. En engångsavgift på 750 kronor debiteras för tillgång till bredband upp till 1000 Mb när köpare av bostadsrätt flyttar in. Tv via Elpa. Basutbud genom föreningens avtal. Fler kanaler kan köpas direkt via Elpa.

   Byggnad

   Byggår

   1973 Värdeår 1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-10-03
   Energiklass:
   Energiprestanda: 105 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB:s brf Blåkulla nr. 248

   Föreningens organisationsnummer

   716417-8068

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   409 st , varav hyresrätter: 31 st

   Antal lokaler

   68 st

   Byggår

   1973

   Byggår kommentar

   Värdeår 1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Blåkulla bildades 1983 och består av två fastigheter samt ett antal kontorslokaler som hyrs ut till företag. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna samt tomterna. Varje fastighet har fyra portuppgångar med 14 våningsplan och 2 källarplan. Förutom de entréer som finns på gården kan du nå lägenheterna via gavlarna på Hagalundsgatan. Av föreningens 409 lägenheter är 31 hyreslägenheter. Allt eftersom dessa blir lediga upplåts de till bostadsrätter och säljs på marknaden av föreningen. Det ger ett kapitaltillskott till föreningens redan goda ekonomi. Föreningen har även 68 stycken lokaler.

   Föreningens ekonomi

   Inga avgiftsförändringar är planerade enligt hemsida 2020-07-09 dit styrelsen hänvisar för information. För mer information sen föreningens hemsida samt årsredovisning.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Det finns inga större renoveringar/underhåll planerade, föreningen följer en underhållsplan. För mer information se hemsidan samt årsredovisningen. Utförda renoveringar/förbättringar: 2018 Renovering av biltvättplats 2018 Installation av laddningsstolpar i garage för el- eller hybridbilar. 2016 - 17 Renovering av balkonger/inglasning Obilgatorisk ventilationskontroll (OVK) och injustering av ventilation. Renovering av lokaler på vindsvåningen i 40-huset 2015 -2016 - Isolering av fasaden, relining samt renovering av balkongerna. Dessa projekt påverkade inte avgifterna tack vare föreningens goda ekonomi. 2014 - Byte av termostater på radiatorerna 2013-2014 - Renovering av tak med ny isolering. 2011 - Byte av fläktar i alla portar 2010 - Nya maskiner i tvättstuga/or 2009-2010 - Garagen renoverades 2008 - Nya fönster på bottenvåningen 2005 - Byte av fönster till isolerrutor/3-glas 2001-2002 - Ombyggnad av hissar

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har 1 bokningsbar tvättstuga per uppgång med vardera 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Föreningen har också en grovtvättstuga. Föreningen har både en samlingslokal (400 kr/dag, men kan även hyras per timme) och en gästlägenhet (250 kr/natt). Lokalen har plats för ca 40 personer och gästlägenheten har två rum, pentry och toalett med dusch samt en uteplats. Där finns 5 sovplatser. Lägenheten hittar du på entréplanet, ingången är i valvet mitt emot 40-porten. Föreningen har ett gym som drivs av Motionsföreningen Blåkulla (400 kr/familj/år). Gymmet ligger beläget på övre källarplanet i port 40. Invid port 32 finns en bastu, ångduschkabin och 2 duschar. I fastigheten finns även källarförråd, cykelrum, enskilda cykelgarage och barnvagnsförvaring.

   Parkering

   Föreningen har garageplatser på två plan, undre och övre källarplanet. Totalt 406 platser. Garageplatser hyrs ut via HSB och kostar mellan 500 - 700 kr/mån, för närvarande 13 st i kö, 2019-01-15. Föreningen har nyligen installerat 48 st laddplatser för elbilar, avgiften för dessa är inte bestämd ännu. I det undre garaget finns två tvätthallar, mekarplats, tillgång till tryckluft och i mån av plats, möjlighet till däckförvaring för hyrd p-plats. Däcksförvaring debiteras med 200 kronor per år.

   Försäkring

   Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring samt bostadsrättstillägg tecknas enskilt av bostadsrättsinnehavaren själv.

   Föreningens hemsida

   http://www.blakulla.net/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hagalundsgatan 46, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Hagalund

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 295 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 355 kr/mån Ingår vatten, värme, basutbud för kabel-tv samt abonnemangsavgiften för elen (den fasta kostnaden). Boende betalar endast för den rörliga elkostnaden som förbrukas i bostaden. El debiteras en gång i kvartalet.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder