Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Johan Enbergs väg 46B, SOLNA

Unik 1,5:a med solig uteplats!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 441 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 1,5 rok

Våning: 0 av 6 , hiss finns

Byggår: 1969

Boarea: 48,8 m2

Nu finns möjligheten att förvärva en av få lägenheter med uteplats i soligt läge på populära Johan Enbergs väg. En fantastisk lägenhet för dig som vill ha det lilla extra. Höjdpunkten är självklart den stora uteplatsen i soligt söderläge. Här har du gott om plats för utemöbler och solstolar. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt kök med matplats, ett allrum med rymlig alkov, ett badrum och en inbjudande hall. Goda förvaringsmöjligheter finns i rymlig klädkammare. Lägenheten går även att göra om till en 2:a, se alternativ planlösning. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Ett boende på Johan Enbergs väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro där ni finner Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer (Blå linjen). Till T-Centralen kommer man på bara 7 minuter. Vidare finns bussar, butiker, restauranger, apotek samt övrig service. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs Ulvsundasjön. Via restaurang Grodhavet vid båtmacken, Sjöpaviljongen vid Pampas Marina samt Karlbergs slott tar du dig till Stockholm (Rörstrandsgatan) på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet passeras Hufvudsta Gård med "fine dining" för företag och sällskap, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, ridskola, Huvudstabadet (friluftsbad) och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor vi nära granne med nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, restauranger och parker. Väljer ni ta bilen är Essingeleden eller vägen in mot Stockholm bara några minuter bort. För att inte glömma Ingentingområdet under uppbyggnad med bl.a. Restaurang Asplund med kände krögaren Fredrik Eriksson, lägenhetshotell och gym. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 06 Juli

  17:30 - 18:00

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Tis 07 Juli

  17:00 - 17:30

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Planritning Alternativ planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Mörkt klinkergolv Vita väggar Platsbyggd garderob Hatthylla

   Badrum

   Våtrumsmatta Vita väggar Badkar Wc-stol Handfat Spegelskåp Tvättmaskin

   Allrum

   Ekparkettgolv Ljusa väggar Stora fönsterpartier Rymlig alkov Klädkammare Inbyggd garderob Utgång till solig uteplats

   Kök

   Laminatgolv Ljusa väggar Vita skåpluckor Arbetsbänk av ek Rostfri diskho Stänkskydd i form av gult kakel Inbyggnadsugn Glaskeramikhäll Fläkt Diskmaskin Kombinerad kyl/frys Fönsterpartier med fint ljusinsläpp

   Bostad

   Boarea

   48,8m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   0 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   46B01

   Andel i föreningen

   0,64484%

   Andel av årsavgift

   0,66%

   TV och internet

   Kabel-tv via ComHem. Bredband via Bredband2. Fiber 100/100. Både kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Marskalken 2

   Byggår

   1969

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-07-18
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Marskalken 2

   Föreningens organisationsnummer

   769604-1644

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   90 st , varav hyresrätter: 5 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen förvärvade fastigheten 2000-11-30. Fastigheten består av ett flerbostadshus med sammanlagt 90 st bostadslägenheter varav 5 st fortfarande upplåtes med hyresrätt. Föreningen äger marken.

   Föreningens ekonomi

   Stambyte kommer att utföras om ca ett år. I samband med det så kommer det att ske en avgiftshöjning enligt styrelsen 2020-06-25 Föreningen har 26 mkr i långfristiga lån vilket idag innebär ca 3 300 kr/kvm.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Under 2020-2021 kommer stambyte att påbörjas i hela föreningen. Vi avråder därför från att göra större renoveringar av badrum. Även köken kommer att påverkas men kommer i huvudsak kunna återställas. Föreningen har anlitat ÅF som projektledare för stambytet. Ett uppstartsmöte har hållits och ÅF har besökt ett antal lägenheter för att kontrollera deras status. ÅF färdigställer just nu ett underlag åt föreningen och enligt styrelsen kommer stambytet att ske om ett år enligt mejl 2020-06-25 Gjorda renoveringar. 2017 -Radonundersökning, resultatet visade värden väl under fastställda gränsvärden. Åtgärdande av dränering i genomgången mellan port 42 och 44. Konvertering av ett grovsoprum för att möjliggöra hantering av matavfall. 2016 - Besiktning och spolning av stammar. Byte av belysning på vinden. Justering av ventilationen och efterföljande kontroll medförde godkänd OVK. 2015 - Renovering av fläktrum. Byte av reglerutrustning i fläktrum och undercentral 2014 - Installation av porttelefon och kodtaggar. Införskaffning av nytt nyckelsystem 2013 - Iordningsställande av rekreations- och lekyta 2011 -Stamrensning. Installation av vattenreningssystem i undercentralen 2009 - Iordningställande av föreningens övernattningsrum. Modernisering av föreningslokalen. 2008 -Spolning av stammar. Hissrenovering 2002-2005 -Undercentral (UCTak). Fasad, tilläggsisolering, puts. Balkonger, 50 cm utbyggnad, Inglasning (tillval). Installation av nya treglasfönster

   Gemensamma utrymmen

   Det finns två tvättstugor i föreningen. Tvättstugorna har tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel. I föreningen finns det även barnvagns-/cykelrum, hobbyrum, uthyrningsrum (mot avgift) samt fritidslokal.

   Parkering

   Föreningen har inga egna p-platser eller garageplatser. Boendeparkering kan köpas via Solna stad, för mer info se www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

   Försäkring

   Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos Stockholms Brandkontor. Boende tecknar själva hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.

   Föreningens hemsida

   http://www.marskalken2.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Johan Enbergs väg 46B, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Västra Skogen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 441 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-25

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder