Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kyrkbacken 18, SOLNA

Fantastiskt fin 3:a med inglasad balkong i högt och fritt läge. El ingår i avgiften!

Pris:

2 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 224 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten basutbud för kabel-TV (ComHem) och hushållsel.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 80,5 m2

Vill ni bo i en lägenhet med rätt känsla, ytor på rätt plats och med Solnas bästa läge? Då har ni hittat rätt. Med balkong i soligt söderläge och med en fantastisk utsikt finner ni denna välrenoverade och stilsäkra 3:a belägen en trappa upp i huset på Kyrkbacken 18. Vardagsrummet är ljust och rymmer även en större matgrupp, köket håller väldigt hög standard med utgång till balkong, två rymliga sovrum och ett fint badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter finns i klädkammare och i flera garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns i huset! På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Läs mer

Pris

2 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 29 November

  12:00 - 12:40

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 30 November

  17:30 - 18:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   80,5m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1229

   Andel i föreningen

   0,56685%

   Andel av årsavgift

   0,53%

   TV och internet

   Internet- och kabel TV operatör: ComHem. Föreningen kommer att driftsätta nytt fibernät under 2020 via Open Infra. Fibernätet möjliggör fritt val av operatör. Enligt styrelsen 2020-05-25 så är det snart slutfört.

   Byggnad

   Byggår

   1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-03
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kyrkbacken i Solna

   Föreningens organisationsnummer

   769619-2223

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   307 st , varav hyresrätter: 48 st

   Antal lokaler

   27 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Kyrkbacken i Solna bildades hösten 2009 och omfattar 11 hus med sammanlagt 307 lägenheter, varav 46 med hyresrätt vilket innebär ett fint kapitaltillskott vartefter de upplåts. Föreningen hyr även ut 21 lokaler för kontors och föreningsverksamhet. De elva husen byggdes 1973. Till föreningen hör adresserna Kyrkbacken 1-35. Husen ligger i fyrkant och bildar trevliga innergårdar med lekplatser och planteringar. Utanför gårdarna är det uppvuxet med äldre träd och naturstigar. I föreningen finns källarförråd och tvättstuga (Kyrkbacken 12). Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd. Det finns även en övernattningslokal med kök, toalett och dusch. 6 bäddar, kyl och frys. Ca 300 kr per natt. Kyrkbacken ligger på bekvämt avstånd till landets viktigaste motorvägslänk och med närhet till både inrikes och privatflygets Bromma samt Arlanda internationella flygplats. Bussar går från Hagalunds Kyrka till både pendeltågsstation och till tunnelbana. Från Hagalunds kyrka går buss 513 till Solna Centrum och tunnelbanan. Från Solna station går 176 som tar oss till Mörby centrum och Danderyds sjukhus åt ena hållet och till Solbacka på Ekerö åt det andra. Bussen avgår var sjunde minut i rusningstid och annars med fyra bussar i timmen.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens ekonomi är god med ett stort antal hyresbostäder som successivt kommer att säljas och därmed kommer kapital tillföras till föreningen. Inga avgiftshöjningar är på gång enligt styrelsen 2020-11-18

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande: Föreningen håller just nu på med omvandling av lokaler till bostadsrätter. Etapp 1 har börjat med 6 nya lägenheter och de beräknas vara klara till sommaren. Etapp 2 och 3 startar till hösten . Utförda renoveringar: 2019 OVK Besiktning 2019 Inglasning av balkonger 2019 Isolering av tak och fasader samt fönsterbyte 2019 Ommålning av trapphus 2016-2018 Nya fönster, ny fasad, renoverade balkonger och nytt tak 2014 Stamspolning 2013 Delvis renoverat tvättstugan, nya maskiner 2012 Radonåtgärder 2010-2011 Stamspolning

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns källarförråd och tvättstuga (Kyrkbacken 12). Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd. Det finns även en övernattningslokal med kök, toalett och dusch. 6 bäddar, kyl och frys. Ca 300 kr per natt.

   Parkering

   Föreningen har inga egna parkeringsplatser, det går att hyra garageplats av Signalisten eller Hagalunden, för mer info kontakta respektive föreningar. Via Brf Hagalunden kostar en garageplats 675kr/mån. I området så finns det boendeparkering via Solna Stad, 300 kr för en månad och 750 kr per kvartal. För mer information besök Solna Stads hemsida, www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa, i försäkringen ingår även ansvarsförsäkring för styrelsen.

   Föreningens hemsida

   brfkyrkbacken.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kyrkbacken 18, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Hagalund

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 224 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten basutbud för kabel-TV (ComHem) och hushållsel.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder