Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nybodagatan 16, 3 tr, Solna

Renoverad trea med Skytteholmsparken som närmsta granne. Låg avgift i mycket välskött förening!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 345 kr/mån Värme, vatten , TV Digitalt – basutbud via ComHems och Internet – via Alltele fiber 1000/1000 Mbit/s nät ingår i månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 7 , hiss finns

Byggår: 1957

Boarea: 87 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Tillfälle att förvärva denna fina trea med vad vi törs påstå ett av Solnas allra bästa lägen. Mycket välskött förening med låga månadsavgifter och som dessutom haft en avgiftsfri månad många år i följd. Här bor du i den allra sista porten en på en lugn återvändsgata med väldigt lite biltrafik, precis intill Skytteholmsparken. Från det stora vardagsrummet, som verkligen bjuder in till umgänge, nås bostadens balkong med inglasning som erbjuder sol under dagens senare hälft. Bostaden som i sin helhet renoverats de senaste åren, med sina väldisponerade ytor ger ett praktiskt boende med massor av smart förvaring i både garderober och klädkammare. Lägenhetens hjärta blir vardagsrummet som med sitt ljus och sin storlek ger möjlighet till både matsalsmöblering och soffgrupp om så önskas. Utöver detta ges ett fräscht kök med gott om yta för matplats, ett stilrent och stambytt badrum och stora två sovrum med högt och lugnt läge samt hall med bra förvaringslösningar. Spotlights i hallen ger en lyxig känsla och bästa möjliga första intryck! Detta är det perfekta läget precis intill Skytteholmsparkens lugn och grönska samt Solna Centrums utbud av affärer och restauranger i alla smaker. Hit går man på 6 minuter och här finns utmärkta bussförbindelser samt T-bana som tar dig till innerstan på endast 9 minuter. Vill man åt större utbud av shopping och restauranger går man till Mall of Scandinavia på ca 15 minuter. En promenad söderut tar dig till Ulvsundasjöns fantastiska strandpromenad med allt vad den har att erbjuda i form av klippbad, marina och trevliga restauranger utmed vattnet.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marcus Löwenhoff

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-82 12 40

  marcus.lowenhoff@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   87m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   3 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   231

   Andel i föreningen

   1,76%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   TV Comhem, Bredband Alltele

   Byggnad

   Byggår

   1957

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-10-20
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Nyboda 14-16

   Föreningens organisationsnummer

   769606-8365

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   66 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1957

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Nyboda 14-16 är en äkta bostadsrättsförening med sina 66 lägenheter och 2 st lokaler. Föreningen genomförde stambyte 2003 och accepterar inte juridiska personer som medlemmar.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har riktig god ekonomi (se årsredovisning). Nu när räntan har varit så låg har medlemmarna haft en en månad avgiftsfritt. Detta visar att föreningens ekonomi är god. Månadsavgiften har varit oförändrad sedan 2008 och inga höjningar är beslutade enligt styrelsen 2020-08-27.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar : 2019 Ny Energideklaration utförd. 2018 Nytt tvättbokningssystem 2018 10 st nya Laddstolpar 2018 Installation av solceller på taket 2018 OVK 2018 Installerat laddstolpar 2018 Installerat digital tvättbokning 2011 Fönsterrenovering 2003 Stambyte Inga större renoveringar är planerade för tillfället enligt styrelsen 2020-08-27.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har ett cykelförråd och barnvagnsrum samt cykelställ utomhus.

   Parkering

   Föreningen äger 23 parkeringsplatser varav 21 har motorvärmare. Föreningen har även laddstationer för elbilar. Det går bra att stå i kö även om man inte har bil men för att bli tilldelad en plats måste man stå som ägare till en bil. För närvarande är det ca 4 års kötid för alla platser enligt styrelsen 2020-08-27. För boendeparkering på gatan kontakta Solna kommun.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret, ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

   Föreningens hemsida

   http://brfnyboda1416.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nybodagatan 16, 3 tr, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Skytteholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 345 kr/mån Värme, vatten , TV Digitalt – basutbud via ComHems och Internet – via Alltele fiber 1000/1000 Mbit/s nät ingår i månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-25

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder