Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Råsundavägen 172, 3-1105, SOLNA

Optimalt planerad 2:a på bästa adress!

Pris:

2 925 000 kr

ACCEPTERAT PRIS

Månadsavgift 2 680 kr/mån inkl. värme & kallvatten. Varmvatten och el debiteras separat efter förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 48 m2

Accepterat pris! * Bilderna är tagna på en visningslägenhet. Planlösning på lgh 3-1105 finns under fliken "dokument" och bild nr 2. Se annonserad visningstid för lägenhet 3-1105 (denna lägenhet). Varmt välkomna på visning av denna rymliga tvårummare i detta unika projekt mitt i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Lägenheten är mycket väldisponerad och är belägen en trappa upp i huset. Kök och badrum är i samma stil som på bilderna ovan. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Ett sovrum som vetter mot föreningens innergård. God förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober. Till lägenheten finns ett separat förråd i samma hus. På bottenvåningen i huset kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Lägenheten upplåts på uppdrag av Brf West Side Solna. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer

Pris

2 925 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Aleidon Adam

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 38 35

  aleidon.adam@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   48m2

   Våning

   1 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   3-1105

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel- tv och bredband 1000/1000 Mbit via ComHem. Obligatoriskt tillägg till föreningen om 210 kr/mån. Fiber finns kopplat till lägenheten.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   West Side Solna

   Föreningens organisationsnummer

   769629-6594

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   252 st

   Antal lokaler

   7 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av totalt 252 bostadslägenheter i kvarter med bästa läge på gränsen mellan Råsunda och Sundbyberg. Lägenheterna är mellan 1-4 rum och kök belägna på Råsundavägen, Gränsgatan, Lövgatan och Tulegatan. Husen är mellan 6-8 våningar högt. Lägenhetsförråd finns på källarplan alternativt i lägenheten. Föreningen godkänner juridisk person så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta. Uthyrning av lägenheten till juridisk person godkänns. Godkänner delat ägande förutsatt att man äger minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Det finns inga utförda eller planerade renoveringar då huset är nybyggt.

   Gemensamma utrymmen

   Takterrass på taket samt en utomhuspool på gården som får nyttjas av dom boende i föreningen. Cykelförråd med ca 642 st platser, majoriteten av dessa inomhus i källarplan. Barnvagns- och rullstolsförråd i fastigheten. Sopnedkast för hushållsavfall finns i miljörum på fastigheten. Bilpool: Medlemmarna i föreningen kommer att ha tillgång till 2 st energisnåla elbilar.

   Parkering

   106 garageplatser finns att hyra för 1 500 kr/mån varav 5 st är handikappanpassade.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Råsundavägen 172, 3-1105, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Råsunda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 925 000 kr
   ACCEPTERAT PRIS

   Månadsavgift: 2 680 kr/mån inkl. värme & kallvatten. Varmvatten och el debiteras separat efter förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder